search

Vuokraa mökki Tirolista

Tirolia kutsutaan myös leikkisästi vuorien maaksi, joka onkin alueelle varsin oikeutettu nimitys, sillä osavaltio sijaitsee Alppien hellässä huomassa. Alueen maisemaa värittävät korkeat kalliot, vihreät niityt sekä kirkkaat vuoristopurot. Mökki Tirolissa antaa mahdollisuuden nauttia rentouttavasta lomasta ja ladata akkuja upean luonnon ympäröimänä. Mikäli kaipaat hengähdystaukoa esimerkiksi vaelluksen lomassa, rauhalliset vuoristoniityt kutsuvat sinut hiljentymään ja rauhoittumaan. Kun haluat nauttia auringosta laskettelun ja hiihtämisen lomassa, voit hyödyntää hiihtomajojen tarjoamia levähdyspaikkoja. Pyöräily taas on helppo yhdistää herkulliseen piknik-retkeen suuntaamalla vuoristoisen järven rannalle. Tirolin alueella onkin kunnia tarjota tekemistä jokaiseen makuun, joten mökki Tirolista on epäilemättä hyvä ratkaisu lomaa ajatellen. Vuokraa mökki Itävallasta, suuntaa lomalle Tiroliin ja nauti lomasta upeassa miljöössä kesät talvet!

Vuokraa mökki Tirolista

Henkeäsalpaavan upeita maisemia  

Tiroli tunnetaan mahtavista  vuoristaan. Nauti upeasta luonnosta ja anna alueen ainutlaatuisen kasvillisuuden ja eläimistön, villien ja romanttisten laaksojen, ryöppyävien vesiputousten, kristallinkirkkaiden järvien ja näyttävien jäätiköiden hurmata sinut kauneudellaan. Mökki Tirolissa tarjoaa upeat vuoristomaisemat ja upeat Hohe Tauern, Lechtalin Alpit ja Kitzbühel kutsuvat sinut tutkimusmatkalle. Tämä mahtikolmikko lumivalkoisine huippuineen eivät ole pelkästään kauniita katsella, vaan tarjoavat myös kauniit panoraamamaisemat laaksoihin. Monet ihastuvat myös nähdessään Tirolin viisi upeaa jäätikköä: Kaunertal, Pitztal, Sölden, Stubai sekä Hinterux. Tämä viisikko on upea käyntikohde niin talvilajeista innostuneille, kun kauniita maisemia arvostaville matkailijoille. Vuokraa siis mökki Tirolista ja pääset nauttimaan monipuolisesta lomasta!

Kaupunkeja ja kohtaamisia

Tirolin osavaltion pääkaupunki Innsbruck tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä kaikille korkealaatuista kulttuuria arvostaville. Esimerkiksi Valtion teatteri kutsuu sinut nauttimaan useista kesäkonserteista ja tapahtumista, jotka ovat todella vierailun arvoisia. Vanhana keisarillisena kaupunkina Innsbruck toimii kotina myös monille historiallisille rakennuksille, kuten Hofburgin palatsille sekä Hofkirchelle.

Tirolissa sijaitsee muitakin kiinnostavia ja kauniita kaupunkeja, esimerkiksi Kitzbühel, Kufstein ja Landeck. Myös pienemmillä kylillä, kuten hienostuneella Seefeldillä, on runsaasti tarjottavaa vierailijoilleen.

Vuokraa mökki Tirolista

Paikallista ruokaa

Omenapiiras ja Zillertalin donitsit ovat vain muutamia niistä paikallisherkuista, joita ilman et voi kunnolla viettää mökkilomaa Tirolissa! Tyypillisessä tirolilaiskodissa kokataan usein pyttipannun tyylistä ”gröstliä” sekä herkullista tirorilaista pekonia. Kun sinulla on majoituspaikkana mökki Itävallassa, voit huoletta tutustua Tirolin ja muiden alueiden herkulliseen ruokaan ja paikalliserikoisuuksiin yhdessä perheesi kanssa.