search

Vuokraa loma-asunto Steiermarkista

Steiermark yhdistää Itävallan parhaat puolet. Vuokraa loma-asunto Steiermarkista ja pääset nauttimaan elämästä jäätiköiden ja viinitarhojen välissä, koskemattoman luonnon ympäröimänä. Vuokraa loma-asunto Steiermarkista, Itävallasta ja voit nauttia upeista olosuhteista vuoden ympäri. Alue rajautuu etelässä Sloveniaan ja voitkin lomallasi vierailla helposti myös Italian puolella. Steiermarkin alueen suurin kaupunki on upea Graz. NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Grazin lähellä tarjoavatkin mahdollisuuden nauttia sen upeasta vanhasta kaupungista, joka löytyy UNESCOn maailmanperintökohteiden listalta. Upea ilmasto ja mahtavat maisemat takaavat unohtumattoman loman Steiermarkissa.

Vuokraa loma-asunto Steiermarkista

Alueen asukkaat ovat tunnetusti vieraanvaraisia, joten vuokraamalla NOVASOLin kautta yksityisomisteiset huoneistot ja huvilat Steiermarkista, tunnet varmasti olevasi kuin kotonasi, mutta silti uudessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.

Steiermark, Itävallan ”Vihreä maa”, ei ole saanut lempinimeään suotta, sillä puolet alueesta on metsän peitossa. Neljäsosa alueesta on puolestaan niittyjä sekä hedelmä- ja viinitarhoja. Mur-joku virtaa Steiermarkin läpi ja sen kauniita koskia on upea ihailla. Kalastamaankin pääsee, joten vuokraa vaikka heti loma-asunto Itävallasta ja Steiermarkista ja lähde nappaamaan isoja vonkaleita!

Kaikki NOVASOLin talot ja mökit Steiermarkissa ovat laadultaan taattuja, sillä valikoimme itse kaikki loma-asunnot, joten voit vuokrata mökit Itävallasta kauttamme turvallisin mielin! Tsekkaa kaikki loma-asunnot Steiermarkissa ja vuokraa helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme!