search

Vuokraa loma-asunto Steiermarkista

Steiermark yhdistää Itävallan parhaat puolet. Vuokraa loma-asunto Steiermarkista ja pääset nauttimaan elämästä jäätiköiden ja viinitarhojen välissä, koskemattoman luonnon ympäröimänä. Vuokraa loma-asunto Steiermarkista, Itävallasta ja voit nauttia upeista olosuhteista vuoden ympäri. Alue rajautuu etelässä Sloveniaan ja voitkin lomallasi vierailla helposti myös Italian puolella. Steiermarkin alueen suurin kaupunki on upea Graz. NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Grazin lähellä tarjoavatkin mahdollisuuden nauttia sen upeasta vanhasta kaupungista, joka löytyy UNESCOn maailmanperintökohteiden listalta. Upea ilmasto ja mahtavat maisemat takaavat unohtumattoman loman Steiermarkissa.

Vuokraa loma-asunto Steiermarkista

Elämyksiä lomallasi Itävallassa

Steiermark, Itävallan ”Vihreä maa”, ei ole saanut lempinimeään suotta, sillä vähän reilu puolet alueesta on kauniin ja vihreän metsän peitossa. Neljäsosa alueesta on puolestaan reheviä niittyjä sekä ihastuttavia hedelmä- ja viinitarhoja. Mur-joki virtaa Steiermarkin ja Grazin kaupungin läpi ja sen kauniita koskia on upea ihailla. Kalastamaankin pääsee, joten vuokraa vaikka heti loma-asunto Steiermarkista ja lähde nappaamaan isoja vonkaleita, joista voit halutessasi valmistaa herkullisen illallisen oman loma-asunnon keittiössä! Muista ehdottomasti lomallasi vierailla Grazin kaupungissa, missä pääset tutustumaan muun muassa jo aiemmin mainittuun vanhaan kaupunkiin, Eggenbergin linnaan ja kyseistä barokkipalatsia ympäröivään upeaan puutarhaan, Landeszeughausin haarniskamuseoon sekä Kaiser-Josef-Platzin toriin, joka on kaupungin merkittävin torialue. Alueen asukkaat ovat tunnetusti vieraanvaraisia, joten vuokraamalla NOVASOLin kautta yksityisomisteiset huoneistot ja huvilat Steiermarkista, tunnet varmasti olevasi kuin kotonasi, mutta silti uudessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä.

Vuokraa loma-asunto Steiermarkista NOVASOLin kautta

Kaikki NOVASOLin talot ja mökit Steiermarkissa ovat laadultaan taattuja, sillä valikoimme itse kaikki loma-asunnot, joten voit vuokrata mökit Itävallasta kauttamme turvallisin mielin! Tsekkaa kaikki loma-asunnot Steiermarkissa ja vuokraa helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme! Sivuillamme pääset rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän, asunnon sijainnin sekä asunnon palveluiden perusteella, ja näin löytää juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivimmat vaihtoehdot. Vuokrakoti tarjoaa aivan erityisen perustan lomallesi, sillä se kehystää lomasi vapaudella, omatoimisuudella sekä yksityisyydellä. Lisäksi loma-asunto tarjoaa usein suuremmat ja monipuolisemmat tilat, kuin vaikkapa hotellihuone, jolloin koko perhe viihtyy epäilemättä lomalla! Tutustu valikoimaamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Steiermarkista seuraavaa lomaasi varten jo tänään!