search

Vuokraa loma-asunto Salzburgerlandista

Salzburgerlandissa on uskomattoman kaunis luonto Alue on muotoutunut moninaiseksi vuoristoalueeksi vuosituhansien aikana ja sisältää upeita lumihuippuja, kirkkaita vuoristojärviä, metsiä, niittyjä sekä jääluolia ja lämpimiä lähteitä. Vuokraa loma-asunto Salzburgerlandista ja vietä upea ja rentouttava loma upeissa alppimaisemissa. Vuokrattava loma-asunto Salzburgista ja sen lähialueilta sopii mainiosti niin kesä- kuin talvimatkailuun. Hienot hiihtokeskukset sekä upeat vaellusreitit tarjoavat suoranaisen paratiisin aktiivilomailijalle.

Vuokraa talo Salzburgerlandista ja sinulla on varmasti upeita nähtävyyksiä ympärilläsi. Liechtensteinklamm ei ole pelkästään kaunein vaan myös syvin rotko Alpeilla. Tämä upea luonnonmuodostelma on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Jyrisevät vesimassat ovat vuosien saatossa poranneet rotkoa yhä syvemmäksi ja joissakin kohdissa kalliot ovat nykyään niin tiivisti ja korkeasti toistensa vieressä, että taivas vilkkuu niiden välistä vain pieninä viiruina.

Vuokraa loma-asunto Salzburgerlandista

Loma-asunto Salzburgin ympäristöstä tarjoaa myös mahdollisuuden bongailla lukemattomia määriä hienoja vesiputouksia. 380 metrin korkuinen Krimmler Wasserfälle on Euroopan korkein vesiputous ja viidenneksi korkein koko maailmassa. Putouksen ensimmäinen osa eli ylin osa tippuu 140 metriä suoraan alaspäin, seuraava osa tipahtaa 100 metrin verran. Lopp pudotus eli 140 metriä tulee sitten viimeisessä putouksen osassa. Upea nähtävyys, johon kannattaa todellakin tutustua.

Eisriesenwelt Werfen on puolestaan maailman suurin, tunnettu jääluola, jonka pinta-ala on 20 000 m2. Tämän 42 kilometriä pitkän jääluolan löysi muuan luonnontutkija Salzburgista vuonna 1879. NOVASOLin loma-asunnot Salzburgerlandissa tarjoavat siis uskomattomia luonnonihmeitä tutkittavaksi.

Maailman kulttuurikaupunki Salzburg ja vehreät niityt Hohe Tauernin kansallispuistossa ovat vain yksi osa sitä, mihin kaikkeen voit tutustua, kun kohteesi on vuokrahuvila tai –huoneisto Salzburgerlandissa. från Myös Salzkammergutin kuuluisat ja upeat järvet sekä Groglocknerin mahtavat jäätiköt tekevät Salzburgerlandista loistavan lomakohteen koko perheelle.

Kansallispuisto Hohe Tauernin upea luonto seisahduttaa kenet vaan komeudellaan. Upeat laaksot, joissa näkyy lehmiä ja lampaita siellä täällä, kirkkaat vuoristojärvet, kukkivat alppiniitty, jäätikköpurot, vesiputoukset, murmelien äänet ovat yhdistelmä, jonka loma-asunto Itävallan Alpeilta voi tarjota. Myös ihmisten tavat ja vieraanvaraisuus ovat yhtä syvällä Itävallassa kuin luonnon kauneuskin.

Varaa loma-asunto Salzburgerlandista helposti netistä

Valitse sopiva loma-asunto tai mökki Salzburgin läheltä upeista Alppimaisemista laatutakuulla. Jokainen NOVASOLin loma-asunto Itävallassa loma-asunto Itävallassa on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten voit vuokrata kohteitamme turvallisin mielin ja helposti suoraan täällä kotisivuillamme! Tervetuloa vuokraamaan mökki, huvila tai huoneisto Salzburgerlandista!