search

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Itävallasta

Itävallan pohjososa (Oberösterreich) on maan neljänneksi suurin alue ja se rajoittuu pohjoisessa Böhmerwaldin metsään ja Dachsteiniin etelässä. Vuokratalo tai –asunto Itävallasta ja sen pohjoisosista tarjoaakin varmasti vaihtelevat olosuhteet ja maisemat lomallesi ylänkömaisemissa. Loma-asunto Oberösterreichissa merkitsee ihania päiviä keskieurooppalaisessa ilmastossa kauniiden kaupunkien, kuten Linz ja Wels lähellä. Alue sopii loistavasti vaeltajille ja laskettelijoille, joten voimme suositella teille loma-asuntoja Pohjois-Itävallasta lämpimästi vuoden ympäri. Pyöreät vuorimuodostelmat Mühlviertelissa, romanttiset jokilaaksot, huikeat lumihuiput sekä idylliset järvet etelässä leimaavat Itävallan pohjoisosaa lomakohteena. Vuokraa mökki kauniista Itävallasta ja sen pohjoisosasta seuraavalle lomallesi ja tulet varmasti nauttimaan huikeista elämyksistä upeissa maisemissa.

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Itävallasta

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Itävallasta ja pääset myös tutustumaan maan historiallisiin nähtävyyksiin. Itävallan menneisyydestä löytyy lukuisia taisteluita ja niiden jälkiä voit yhä seurata maan monissa osissa.

Oberösterreich jaetaan kahteen osaan Tonavan halkomana. Tonavan pohjoipuolella löydät Mühlviertelin vuoret ja mäet sekä eteläpuolelta upeat Alpit. Kalkkialpit jatkuvat, kun menet yhä etelämmäs kohti Itävallan sydäntä. Vuokraa mökki Itävallasta ja Tonavan laakson vaikutuspiiristä. Jokainen vuokrattava talo ja huoneisto Itävallassa sekä sen pohjoisosassa on erikseen valikoitu ammattilaisten toimesta, joten voit vuokrata NOVASOLilta vuokratalot ja mökit Itävallasta turvallisin mielin.

Koe kaunis Pohjois-Itävalta ja vuokraa huoneisto tai huvila NOVASOLin kautta!