search

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Itävallasta

Itävallan pohjoisosa (Oberösterreich) on maan neljänneksi suurin alue ja se rajoittuu pohjoisessa Böhmerwaldin metsään ja Dachsteiniin etelässä. Vuokratalo tai –asunto Itävallasta ja sen pohjoisosista tarjoaakin varmasti vaihtelevat olosuhteet ja maisemat lomallesi ylänkömaisemissa. Alue sopii loistavasti vaeltajille ja laskettelijoille, joten voimme suositella teille loma-asuntoja Pohjois-Itävallasta lämpimästi vuoden ympäri. Pyöreät vuorimuodostelmat Mühlviertelissa, romanttiset jokilaaksot, huikeat lumihuiput sekä idylliset järvet etelässä leimaavat Itävallan pohjoisosaa lomakohteena. Vuokraa loma-asunto Pohjois-Itävallasta ja sen henkeäsalpaavista maisemista seuraavalle lomallesi ja tulet varmasti nauttimaan huikeista elämyksistä upeassa ympäristössä.

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Itävallasta

Upeaa luontoa ja kiehtovia nähtävyyksiä

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Itävallasta ja pääset myös tutustumaan maan historiallisiin nähtävyyksiin. Itävallan menneisyydestä löytyy lukuisia taisteluita ja niiden jälkiä voit yhä seurata maan monissa osissa. Oberösterreichin alue jaetaan kahteen osaan Tonavan halkomana. Tonavan pohjoispuolelta löydät Mühlviertelin vuoret ja mäet sekä eteläpuolelta upeat Alpit. Kalkkialpit jatkuvat, kun menet yhä etelämmäs kohti Itävallan sydäntä. Vuokraa mökki Itävallasta ja Tonavan laakson vaikutuspiiristä, ja pääset nauttimaan kohteen monipuolisesta tarjonnasta. Loma-asunto Oberösterreichissa merkitsee ihania päiviä keskieurooppalaisessa ilmastossa kauniiden kaupunkien läheisyydessä, kuten Wels ja Linz, joka on alueen pääkaupunki. Linzissä pääset muun muassa maistelemaan kuuluisaa Linzer tortea, shoppailemaan kaupungin monissa ostoskeskuksissa ja suosituilla ostoskaduilla, ihailemaan lukuisia nähtävyyksiä sekä nauttimaan kaupungin kiehtovasta arkkithetuurista. 

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Itävallasta NOVASOLin kautta

Koe kaunis Pohjois-Itävalta ja vuokraa huoneisto tai huvila NOVASOLin kautta! Jokainen vuokrattava talo ja huoneisto Itävallassa sekä sen pohjoisosassa on erikseen valikoitu ammattilaisten toimesta, joten voit vuokrata NOVASOLilta vuokratalot ja mökit Itävallasta turvallisin mielin. Vuokraaminen on helppoa ja kätevää suoraan nettisivuillamme, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän sekä asunnon palveluiden perusteella. Näin löydät juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivimmat vaihtoehdot. Vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomallesi roimasti vapautta, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä, ja usein myös suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi loma-asunto Pohjois-Itävallasta seuraavaa lomaasi varten, ja pääset viettämään täydellistä sekä unohtumatonta lomaa perheen kesken. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Itävaltaan