search

Vuokraa loma-asunto Kärntenistä

Kärnten, Itäallan eteläisin alue, sijaitsee maan suurimpien vuorten, Groglocknerin, Karawankerien ja Tauernin syleilyssä. Vuokraa loma-asunto Kärntenistä ja asut Itävallan aurinkoisimmassa osassa. Ihanat alppitalot Kärntenin vuoristoisessa maisemassa sopivat loistavasti niin kesä- kuin talvilomallekin, sillä upeat vaelluspolut ja hiihtokeskukset tarjoavat tekemistä vuoden ympäri. Alueen tunnetuimpia kaupunkeja ovat Klagenfurt, Villach, Velden ja Wörth. Loma-asunto Kärntenin upesta maisemista mahdollistaa myös vierailut kivoihin kaupunkeihin, joissa pääset nauttimana aidosta itävaltalaistunnelmasta nauttien ravintoloista ja nähtävyyksistä.

Vuokraa loma-asunto Kärntenistä

Kaunis, vuoristoinen Kärnten

Kärnten sijaitsee täydellisesti Alppien etelähuippujen ympäröimänä. Alue tunnetaan korkeista lumihuipuistaan sekä ihanista järvistään. 93 alueen vuorista on yli 3000 metriä korkeital, Itävallan huippu, Groglockner, nousee 3 798:n metrin korkeuteen. Vuokrahuvila tai –mökki Itävallasta ja sen vuoristoisesta Kärntenistä viehättääkin varmasti ympäröivällä kauneudella ja jylhyydellä. Ihanat järvialueet ja metsät tarjoavat myös oman mausteensa ympäristöön. Vuokrattavat talot Kärntenistä ovatkin monesti näköaloiltaan huikeita ja aktiivilomailijalle sopivia lomaparatiiseja.

Kärntenin ilmasto

Kärnten on alue, jossa ilmasto vaihtelee suuresti. Raaka vuoristoilma korkealla Tauernin alueella eroaa paljon etläisen osan järvialueen leudommasta välimerenilmastosta. Vuokrahuvilat Kärntenin alueelta ja kaikki ihanat loma-asunnot Itävalassa tarjoavatkin huikeita elämyksiä niin sumuisina kuin kirkkainakin lomapäivinä. Vuokraa mökki Itävallasta ja Kärntenin kauniista vuoristomaisemista ja saat kokea maan kaksi erilaista puolta niin sään kuin korkeuserojenkin suhteen.

Vuokraa loma-asunto Kärntenistä vaikka jo tänään

NOVASOL tarjoaa monenlaiset loma-asunnot Kärntenistä sekä muualta Itävallasta. Jokainen huvila ja huoneisto Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten voit vuokrata loma-asuntoja Itävallasta turvallisin mielin. Etsi sopiva talo, lomahuoneisto tai mökki Kärntenistä heti täällä kotisivuillamme ja lähde Alppilomalle NOVASOLin upeisiin loma-asuntoihin. Tervetuloa!