search

Vuokraa loma-asunto Kärntenistä

Kärnten, Itävallan eteläisin alue, sijaitsee maan suurimpien vuorten, Groglocknerin, Karawankerien ja Tauernin syleilyssä. Vuokraa loma-asunto Kärntenistä ja asut Itävallan aurinkoisimmassa osassa. Ihanat alppitalot Kärntenin vuoristoisessa maisemassa sopivat loistavasti niin kesä- kuin talvilomallekin, sillä upeat vaelluspolut ja hiihtokeskukset tarjoavat tekemistä vuoden ympäri. Alueen tunnetuimpia kaupunkeja ovat Klagenfurt, Villach, Velden ja Wörth. Loma-asunto Kärntenin upeista maisemista mahdollistaa myös vierailut kiehtoviin kaupunkeihin, joissa pääset nauttimana aidosta itävaltalaistunnelmasta sekä lukuisista ravintoloista ja nähtävyyksistä.

Vuokraa loma-asunto Kärntenistä

Kaunis, vuoristoinen Kärnten

Kärnten sijaitsee täydellisesti henkeäsalpaavien Alppien etelähuippujen ympäröimänä. Alue tunnetaan korkeista lumihuipuistaan sekä ihanista järvistään. 93 alueen vuorista on yli 3000 metriä korkeita - Itävallan huippu, Groglockner, nousee 3 798:n metrin korkeuteen. Vuokrahuvila tai –mökki Itävallasta ja sen vuoristoisesta Kärntenistä viehättääkin varmasti ympäröivällä kauneudella ja jylhyydellä. Ihanat järvialueet ja metsät tarjoavat myös oman mausteensa ympäristöön. Vuokrattavat talot Kärntenistä ovatkin monesti näköaloiltaan huikeita ja aktiivilomailijalle sopivia lomaparatiiseja.

Kärnten on alue, jossa ilmasto vaihtelee suuresti. Raaka vuoristoilma korkealla Tauernin alueella eroaa paljon eteläisen osan järvialueen leudommasta välimerenilmastosta. Vuokrahuvilat Kärntenin alueelta ja kaikki ihanat loma-asunnot Itävalassa tarjoavatkin huikeita elämyksiä niin sumuisina kuin kirkkainakin lomapäivinä. Vuokraa mökki Itävallasta ja Kärntenin kauniista vuoristomaisemista ja saat kokea maan kaksi erilaista puolta niin sään, kuin korkeuserojenkin suhteen. Sinua odottaa unohtumaton lomamatka henkeäsalpaavissa maisemissa ja virkistävän luonnon ympäröimänä. 

Vuokraa loma-asunto Kärntenistä vaikka jo tänään

NOVASOL tarjoaa viihtyisät loma-asunnot Kärntenistä sekä muualta Itävallasta jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Jokainen huvila ja huoneisto Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistettu NOVASOLin työntekijöiden toimesta, joten voit vuokrata loma-asuntoja Itävallasta kauttamme turvallisin mielin. Vuokraaminen on helppoa ja kätevää suoraan nettisivuillamme, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän, asunnon sijainnin sekä asunnon palveluiden perusteella, ja näin löytää juuri sinulle sekä matkaseurueellesi sopivimmat vaihtoehdot. Vuokratussa loma-asunnossa vietetty loma on jotain aivan erityistä, sillä vuokrakoti kehystää lomasi vapaudella, omatoimisuudella sekä itsenäisyydellä - asuessasi vuokra-asunnossa, asut, kuin paikallinen! Toivotamme sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi loma-asuntoonne kuvankauniiseen Kärnteniin!