search

Vuokraa mökki Burgenlandista

Burgenland on Itävallan itäisin alue sekä kaikkein harvakseltaan asuttu osavaltio. Burgenlandin seutu tarjoaa vuodessa noin 300 aurinkoista päivää, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen vuoden ympäri. Upeat luonnonpuistot ja luontoalueet, kuten Unkarin rajalla sijaitseva Neusiedlerjärvi-Seewinkelin kansallispuisto tarjoavat kaikille luonnosta nauttiville upean elämyksen. Burgenlandin pääkaupunki Eisenstadt huokuu aitoa itävaltalaista charmia ja on upea historiallinen käyntikohde. Vuokramökki Itävallassa tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia upeasta lomasta koko perheen voimin kaukana arjen kiireistä.

Vuokraa mökki Burgenlandista

Itävallan aidosti ainutlaatuinen luonto

Burgenlandin luonto eroaa huomattavasti Itävallan muiden alueiden luonnosta. Vuokraa mökki Burgenlandista ja löydät upeiden, Itävallalle tyypillisten vuoristomaisemien sijaan laajoja tasankoalueita, suoalueita ja viiniviljelmiä silmän kantamattomiin.

Burgenlandin korkein vuori on Kőszeg-vuoristoon kuuluva Geschriebenstein. Vuoristo ulottuu Unkarin puolelle, joten seisoessasi vuoren huipulla voit sanoa seisovasi Itävallan ja Unkarin välisellä rajalla. Rajalla sijaitsee myös näkötorni. Mökki Burgenlandissa on loistava lähtöpiste, kun haluat tutkia seudun luontoa ja lähteä retkelle alueen monille vaellusreiteille.

Kaupunkielämää Burgenlandissa

Burgenland on Itävallan väljinten asuttua seutua, mikä tekee osavaltion kaupungeista pieniä. Älä anna koon kuitenkaan hämätä, sillä Burgenlandin kaupungeilla on runsasti tarjottavaa vierailleen. Pääkaupunki Eisenstadt, jonka nimi tarkoittaa kirjaimellisesti ”rautakaupunkia”, pitää sisällään useita kiehtovia nähtävyyksiä. Joseph Haydn toimi varakkaan Esterházyn perheen hovikapellimestarina muun muassa heidän Eisenstadtissa sijaitsevassa Esterházyn linnassa, jonka Haydnsaal-sali on nimetty kapellimestarin mukaan. Mikäli olet kiinnostunut klassisesta musiikista, vieraile Eisenstadtissa ollessasi tässä upeassa Esterházyn suvulle kuuluvassa linnassa, joka on yksi Itävallan kauneimmista barokkipalatseista. Vanha kaupunki on Estenstadtin sydän, missä turistit voivat nauttia esimerkiksi kahvikupillisesta ja kävellä kuvankauniilla kaduilla.

Pääkaupunkinsa lisäksi Burgenlandissa on runsaasti pienempiä kaupunkeja, jotka ovat myös vierailun arvoisia. Vuokraa mökki Burgenlandista ja lähde päiväretkelle esimerkiksi Rustin tai Güssingin kaupunkeihin, jotka ovat hyviä esimerkkejä Burgenlandin kodikkaista kaupunkikohteista. Rust tunnetaan muun muassa viineistään icewine –jälkiruokaviineistään, jotka valmistetaan viiniköynnöksiin jäädytetyistä rypäleistä. Güssing taas on koti Burgenlandin vanhimmalle linnalle, joka on rakennettu 1100-luvun puolivälin tienoilla.

Burgenlandin nähtävyyksiä ja aktiviteetteja

Burgenlandin lämpimät maaseutualueet ovat erinomaisia viininkasvatukseen, ja paikalliset viinintuottajat hyödyntävätkin aluetta tehokkaasti. Seudulle ominaista ovatkin lukuisat viinitarhat ja maatilat, jotka tuottavat herkullisiä viinejä. Burgenlandista löydät niin rikkaita ja tummia punaviinejä sekä herkullisia ”jääviinejä”, jotka suositellaan nautittavaksi esimerkiksi juustotarjottimen tai suklaan kera.

Vuokraa mökki Itävallasta ja voit nauttia aktiivisesta lomasta Burgenlandissa, joka tarjoaa loistavat puitteet aktiviteettejen täytteiselle lomalle. Seudulta löydät 2500 kilometrin mittaisen tieverkoston, joka sopii loistavasti esimerkiksi pyöräilyyn ja seudun retkeilyreitit sopivat koluttavaksi koko perheen voimin. Mikäli nautit ratsastamisesta, mökki Burgenlandissa on erinomainen tapa tutustua seutuun hevosen selässä. Mikäli kaipaat viheriolle, Burgenlandin leuto ilmasto mahdollistaa myös golfin pelaamisen. Burgenlandin maaseudulla vietetyn seikkailun ja aktiviteettejen täytteisen päivän päätteeksi voitte suunnata rentoutumaan johonkin seudun monista resorteista. Vuokraa mökki Burgenlandista ja lähtekää koko perheen voimin viettämään vauhdikasta aktiivilomaa Itävaltaan!

Vuokraa mökki Burgenlandista NOVASOLin kautta

NOVASOLilta löydät yli 44 000 loma-asuntoa Euroopasta sekä laadukkaat mökit Itävallasta kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Valikoimamme kattaa useat eri alueet Itävallasta ja monipuolinen valikoimamme tarjoaa myös upeat mökit Burgenlandista.  Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarkastaa kaikki kohteet, ennen kuin ne avataan vuokrattavaksi kotisivuillamme. Kohteemme ovat yksityisomisteisia ja laatutarkastettuja, joten sinulla on mahdollisuus varata aito, persoonallinen ja laatutarkastettu mökki Itävallasta helposti ja turvallisesti kotisivuiltamme.

NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja jo vuodesta 1968 lähtien. Olemme kasvaneet pienestä, muutamia mökkejä välittävästä yrityksestä Euroopan suurimmaksi loma-asuntojen välittäjäksi, jonka valikoima kattaa yli 44 000 loma-asuntoa lähes 30 Euroopan maassa. NOVASOLilta löydät mökit ja huoneistot Itävallassa niin upeissa vuoristomaisemissa kuin kaupunkimiljöössäkin. Vuokraa lomamökki Burgenlandista, tutustu upeaan seutuun ja elä kuin paikalliset. Kotisivuillamme voit helposti etsiä toiveidesi ja tarpeidesi mukaisia mökkejä tarkennetun hakukoneemme avulla. Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää kohteistamme. Tervetuloa vuokraamaan mökki Burgenlandista ja Itävallasta NOVASOLin kautta!