search

Vuokraa mökki Itävallasta

Itävallassa on turismilla pitkät perinteet. Alpit, ihanat luontoelämykset ja siihen liittyvä ulkoilu ovat oma lukunsa. Itävallassa on useita merkittäviä kulttuuri- ja taidenähtävyyksiä sekä kehittynyt infrastruktuuri joka helpottaa siirtymistä paikasta toiseen. Sydämelliset ja vieraanvaraiset itävaltalaiset toivottavat sinut tervetulleeksi.

Voit vuokrata Itävallasta mökkejä NOVASOLin kautta ympäri vuoden: kesälomaksi ja hiihtolomaksi. Loma-asuntojemme laadukkuus on tarkastettu ennen hyväksymistä valikoimaamme. Jokaiseen varaukseen liittyy ilmainen perusturvapakettimme. Tutustu Itävallan mökkivalikoimaamme sivustollamme ja tee varauksesi suoraan netissä.

Vuokraa mökki Itävallasta

Kesäloma Itävallassa

Itävallan kesävierailijaa odottaa monet luontoelämykset ja nähtävyydet. Suosittuja kesäaktiviteetteja ovat vaellus ja retkeily maan useita kartoitettuja reittejä pitkin, kiehtovassa luonnossa. Vauhtia kaipaavalle on maastopolkupyörä hyvä vaihtoehto ja vaihteleva maasto onkin tehnyt Itävallasta suositun kohteen maastopyöräilijöille. Mökkiä vuokratessasi voit myös nauttia vilvoittavista uintimatkoista maan tuhansissa järvissä. Wienissä suosittelemme, että tutustut pääkaupungin moniin kulttuurielämyksiin ja historiallisiin nähtävyyksiin.

Talviloma Itävallassa

Monet yhdistävät mielessään Itävallan lumeen ja lasketteluun. Olemme iloisia voidessamme tarjota mökkejä myös talvilomakäyttöön. Kumpuileva maisema tekee hohtavan valkoisesta talvinäköalasta fantastisen. Maasta löytyykin yli 800 hiihtokeskusta. Talvilomaa Itävallassa voi nauttia vaikkei olisi kiinnostunutkaan laskettelusta – voit osallistua talvivaellukselle, laskea mäkeä kelkalla tai retkeillä koiravaljakolla. Vuokrattu mökki Itävallasta tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia maan monipuolisesta tarjonnasta täysin siemauksin!

Vuokraa mökki Itävallasta

Varaa mökki Itävallasta NOVASOLin kautta

Jos haluat tutustua Itävallan nähtävyyksiin vuokraamalla mökin, tervetuloa NOVASOLille. Olemme välittäneet lomamökkejä vuodesta 1968 lähtien ja tarjoaa tänään suuren ja monipuolisen valikoiman ainutlaatuisia loma-asuntoja ympäri Eurooppaa. Kaikki vuokrakohteet ovat yksityisten ihmisten omistamia ja NOVASOLin tarkastamia ennen hyväksymistä. Vuokraa mökki Itävallasta NOVASOLin kautta, jolloin varaukseesi sisältyy aina myös maksuton perusturvapaketti.

Jos sinulla on kysyttävää mökinvuokrauksesta Itävallassa, ota meihin yhteyttä!