search

Vuokraa loma-asunto Venetsiasta

Upeat palatsit, jännittävät maskit, hienot käsityöt ja vivahteikas ruoka. Vuokraa huoneisto Venetsiasta ja saat nautintoja jokaiselle aistillesi. NOVASOLilla on erilaisia loma-asuntoja Venetsiassa, joista käsin pääset osaksi Casanovan kaupungin aito kulttuuria, gondoliajeluita ja upeita nautinnollisia hetkiä.

Venetsia sijaitsee Italian koillisosassa Veneton alueella. Renessanssin aikaan Venetsiasta tuli vahva merenkäyntivaltakunta, joka hallitsi monia saaria jopa Kroatiassa saakka. Nykyään kaupunki tunnetaan lähinnä upeasta arkkitehtuuristaan, kanaaleistaan ja naistenmies Casanovasta. Vuokraa loma-asunto Venetsiasta helmi-maaliskuulla ja pääset kokemaan upeat ja kuuluisat karnevaalit upeiden maskien ja kulttuuririentojen värittäminä.

Vuokraa loma-asunto Venetsiasta

Romanttinen loma Venetsiassa

Vuokraa loma-asunto Venetsiasta ja lupaamme, että tulet kävelemään paljon. Vuokrahuoneistosta on helppoa ja ihanaa lähteä kävelylle Venetsian sokkeloisille kujille ja ihailemaan upeaa Ducalepalatsia, Markuksen kirkkoa ja kiivetä ylös kellotorniin. Lepuuta jalkoja Marcuksen torilla ja vieraile seuraavaksi vaikkapa taidemuseossa esimerkiksi Guggenheim och Scuola Grande di San Roccossa. Upea 1700-luku näyttää parhaita puoliaan Ca´ Rezzonico -museossa.

Loma-asunnon vuokraaminen Venetsiasta on romanttinen tapa viettää yhteistä aikaa. Ota rakkaasi mukaan oopperaan restauroituun oopperataloon, joka on peräisin 1700-luvulta. Shoppailkaa lähellä Ponte di Rialton siltaa ja vain oleilkaa ihanilla toreilla ja kanavien varsilla. Muistakaa ostaa reissusta muistoksi pari upeasti koristeltua venetsialaismaskia, Muranon lasitaidetta tai marmoroitua paperia.

Loma-asunto Italiasta ja Venetsiasta on elämysmatka makujen maailmaan. Venetsiassa kannattaa maistella erityisesti simpukoita, kalaruoka sarde in saoria ja venetsialaista tapasta (ciccheti). Ota palanpainikkeeksi kulaus paikallista proseccoa tai sprintziä. Vuokrahuoneisto Venetsiasta antaa mahdollisuuden kokkailla myös itse, jolloin voit säästää rahaa ja testata paikallisia raaka-aineita

Klikkaus vain ja unelmaloma Venetsiassa odottaa sinua

Innostuitko vuokraamaan huoneistoja Venetsiasta? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä NOVASOL tarjoaa sinulle erilaisia loma-asuntoja Venetsiasta ja sen lähialueilta turvallisesti ja laatutakuulla. Jokainen loma-asunto Venetossa ja paraatipaikalla Venetsiassa on yksityisomisteinen, joten pääset viettämään lomaa kuin kuka tahansa paikallinen. NOVASOL vuokraa loma-asuntoja Italiassa pitkällä kokemuksella ja jokaiseen vuokraan sisältyy aina turvallisuuspakettimme, joten olet turvallisisssa käsissä, kun vuokraat huvilan tai huoneiston Venetsiasta kauttamme!