search

Vuokraa loma-asunto Bellunosta

Bellunon kaunis kaupunki on tunnettu kulttuuristaan, luonnostaan ja perinteistään, sekä myöskin ainutlaatuisista maisemistaan, joita hallitsee vahvasti Dolomiittien vuoristot. Belluno on loistava kohde Dolomiittien sekä alueen mielenkiintoisen historian kokemiseen. Belluno sijaitsee Veneton alueella, joka on erityisen tunnettu pääkaupungistaan, Venetsiasta. Juurikin muun muassa Venetsiaan, tai vaikkapa Veronaan voit lähteä halutessasi reissulle Bellunon lomasi aikana. Vuokraa loma-asunto Bellunosta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Bellunosta

Nähtävää ja koettavaa Bellunossa

Bellunon todennäköisesti suurin vahvuus on upeat Dolomiittien vuoristot, jotka ovat näkyvissä joka puolelta kaupunkia ja sen katuja. Osa Dolomiiteista on listattu UNESCOn maailmanperintökohteiksi, joten jo tämä kertoo siitä, kuinka ainutlaatuisia ja vaikuttavia kyseiset luonnonkappaleet ovat. Lomallasi Bellunossa voit lähteä tutustumaan Dolomiitteihin lähemminkin – esimerkiksi Alta Via delle Dolomiti no. 1 on loistava 125 kilometrin mittainen vaellusreitti, joka yhdistää Bellunon Braiesin lumoavaan järveen ja tarjoilee uskomattomia sekä henkeäsalpaavia maisemia. Loma-asunto Bellunosta tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua alueen uskomattomaan luontoon ja sen ainutlaatuisiin maisemiin, jollaisia ei muualta löydy. 

Eräs Bellunon ehdottomista nähtävyyksien helmistä on Civic Museum, joka tunnetaan myös nimellä Palazzo Fulcis. Kyseessä on kaupungin tärkein museo, jossa on esillä laaja-alainen näyttely erilaisia taidekappaleita, kuten esimerkiksi taidemaalauksia, veistoksia, lasiesineitä ja jalokiviä jopa monien satojen vuosien takaa. Muita näkemisen arvoisia vetonauloja Bellunossa ovat muun muassa 1500-luvun katedraali ja sen 1700-luvun kellotorni, Piazza del Duomon aukion suihkulähde, San Roccon 1500-luvulle sijoittuva kirkko, sekä Santo Stefanon kirkko, josta löytyy monia 1400-luvun maalauksia. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Bellunosta ja koe kaupungin kaikki kiehtovat nähtävyydet lomallasi. 

Vuokraa loma-asunto Bellunosta

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi Venetossa

Lomallasi Bellunossa sinulla on käytössäsi laaja aktiviteettivalikoima ja paljon ikimuistoista koettavaa. Muun muassa taidenäyttelyt, kiehtovat luontoretket sekä erilaiset gastronomiset tapahtumat tarjoilevat sinulle elämyksiä, joita et tule koskaan unohtamaan. Erilaisten ruokatapahtumien lisäksi paikalliseen ruokakulttuuriin kannattaa tutustua kohteen monissa ihanissa ravintoloissa, jotka tarjoilevat mitä herkullisinta perinneruokaa sekä erikoisuuksia. Bellunosta löytyvien kokemusten lisäksi voit halutessasi lähteä tutustumaan Veneton alueen muihin kaupunkeihin esimerkiksi päiväreissujen muodossa. Muun muassa Verona ja Treviso tarjoavat paljon kiehtovaa kulttuuria, historiaa sekä nähtävyyksiä. 

Vuokraa loma-asunto Bellunosta

Vuokraa loma-asunto Bellunosta NOVASOLin kautta

Lomaasi Bellunossa kehystävät henkeäsalpaavat Dolomiitit uskomattomine maisemineen, upeat mahdollisuudet tutustua alueen kiehtovaan luontoon, mielenkiintoinen kulttuuri sekä lumoavat nähtävyydet. Parhaiten pääset lomastasi nauttimaan, kun käytössäsi on vuokrattu loma-asunto Bellunosta, sillä se tarjoaa lomallesi roimasti vapautta, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä. Tutustu laatutarkastettuun valikoimaamme nettisivuillamme ja rajaa hakua valitsemiesi hakukriteereiden mukaisesti löytääksesi sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Veneton alueelle Bellunon kiehtovaan kaupunkiin!