search

Vuokraa loma-asunto Venetosta

Historian ja kauniiden rakennusten ystävän kannattaa ehdottomasti vuokrata loma-asunto Venetosta ja Venetsian vaikutuspiiristä. Löydät NOVASOLin kautta monia upeita huviloita ja huoneistoja Venetsiasta ja sen ympäristöstä, joten pääset tutustumaan tähän tarunhohtoiseen kaupunkiin juuri siinä tahdissa kuin itse haluat. Lähialueella on toki myös muita upeita kohteita, kuten romanttinen Verona ja ihana Gardajärvi. Vuoristoonkaan ei ole liian pitkä matka. Talon vuokraus Venetsiasta kannattaa, sillä pääset suoraan Italian upean kulttuurin ytimeen.

Veneton alue sijaitsee Pohjois-Italiassa ja se tunnetaan parhaiten kauniista kaupungeistaan Venetsiasta ja Veronasta. Gardajärvi on yksi Pohjois-Italian suosituimmista kohteista ja sen lähellä heijastuvatkin jo Dolomiittien ja Alppien huiput, joten loma-asunto Venetosta tarjoilee lomalle monenlaisia mahdollisuuksia jopa talviurheilun parissa.

Vuokraa loma-asunto Venetosta

Ihastu kauniiseen Venetsiaan

Vuokraa huvila tai huoneisto Venetsian läheltä ja olet myös lähellä upeaa ranta aja turkoosina kimmeltävää vettä. Löydät rannikolta sellaisia rantahelmiä kuin Lido di Venezia ja Lido di Jesolo. Talon vuokraus Venetsiasta on myös uskomaton kulinaristinen nautinto, sillä upeat viinit ja italialaiset herkut pastasta proscitoon vievät kielen mennessään.

Jos etsit lomaltasi romantiikkaa, suosittelemme vierailua Veronaan, Romeon ja Julian kaupunkiin. Voit nähdä Veronassa kuuluisan Shakespearen kuvaileman parvekkeen, jossa tämä rakastunut pari haikaili toistensa perään. Veronassa on myös Julian hauta. Vuokraa huvila Veneton alueelta ja löydät tietysti myös sen suurimman lomakohteen ytimeen. Venetsiassa on upeiden kanaalien lisäksi hienoja kirkkoja, museoita ja mahtava ilmapiiri, jossa on vain ihana nauttia kuppi espressoa.

Loma Venetossa

Turvallinen tapa lomailla Venetsiassa ja Veneton maakunnassa

Nauti Venetsian lumosta Proseccoa siemaillen tai rentoudu rannalla lähellä omaa vuokrahuvilaa Venetossa. Helpoin tapa vuokrata loma-asunto Venetsiasta on tehdä se täällä kotisivuillamme. Voit valita monia upeita huviloita ja huoneistoja Venetsiasta ja sen lähialueilta helposti hakuehtoja muokkaamalla. Vuokraat huvilat ja huoneistot Italiasta kauttamme turvallisesti, sillä jokainen huvila ja huoneisto Euroopassa on NOVASOLin työntekijöiden valikoima ja tarkistama. Vuokraan kuuluu myös aina turvallisuuspakettimme peruutusturvineen. Tervetuloa etsimään itsellesi unelmien loma-asunto Veneton maakunnasta ja Venetsian vaikutuspiiristä!