search

Vuokraa loma-asunto Spoletosta

Spoleton keskiaikainen kaupunki sijaitsee Umbrian alueen eteläisissä osissa. Umbria on tunnettu sen vihreistä ja luonnollisista maisemistaan, sekä lukemattomista oliivitarhoistaan ja viinitiloistaan. Kyseessä on hieman Toscanaa muistuttava alue, mutta Umbriassa on vähemmän turisteja sekä matalampi hintataso. Spoleto puolestaan on hurmaava, Montelucon vuoren juuren rinteillä sijaitseva historiallinen kaupunki. Sitä ympäröivät rehevät pellot ja niityt sekä henkeäsalpaavat vuoristomaisemat. Kaupungin kapeiden ja idyllisten katujen varsia koristavat ihanat pikkuliikkeet, putiikit ja kojut, sekä tietenkin lukuisat ravintolat ja kauniit kahvilat terasseineen. Vuokraa loma-asunto Spoletosta ja koe kaikki se, mitä tällä hurmaavalla kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Spoletosta

Nähtävää ja koettavaa Spoletossa

Kuljeksiessasi pitkin Spoleton vanhaa kaupunkia, ohitat varmuudella Santa Maria Assuntan kuvankauniin katedraalin, jonka juuret juontavat aina 1100-luvulle saakka. Etenkin katedraalin julkisivu sekä uskomattoman upeat mosaiikit ovat vaikuttavaa katseltavaa. Tutustu myös Spoleton roomalaiseen kirkkoon, San Salvatoren basilikaan, joka on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi, sekä La Roccan linnoitukseen, joka sijaitsee kaupungin yläpuolella ja komeilee kuuden torninsa kanssa vaikuttavana nähtävyytenä. Linnoitus on rakennettu kaupungin puolustusta varten, mutta aikojen saatossa se on toiminut myös vankilana. La Roccan läheisyydessä sijaitsee Spoleton maamerkki, Ponte delle Torrin 230 metrinen silta, jonka luona pääset ihailemaan henkeäsalpaavia maisemia kohti laaksoa sekä ympäröiviä vuoristoja. Loma-asunto Spoletosta tarjoaa loistavan perustan tutustua alueen mielenkiintoisiin nähtävyyksiin sekä vetonauloihin. 

Vuokraa loma-asunto Spoletosta

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi

Spoleton kaupungin monet aukiot loistavine ravintoloineen ja idyllisine kahviloineen houkuttelevat sinut viettämään aikaa paikallisten perinneruokien sekä erikoisuuksien parissa nauttien samalla kiehtovasta tunnelmasta. Halutessasi voit valita juomaksi lasillisen paikallista viiniä ja nauttia siten unohtumattomista makuelämyksistä. Kaupunkiin tutustumisen lisäksi voit lähteä tutkailemaan alueen kuvankaunista luontoa esimerkiksi lenkkeillen, patikoiden, tai pyöräillen, joko itsenäisesti tai opastetun kierroksen matkassa. Vierailu jollakin alueen viinitiloista muun muassa viininmaistelun merkeissä on ehdottomasti kokemisen arvoista ja jos kaipaat jotakin adrenaliinin täyteistä tekemistä, suuntaa kuumailmapalloretkelle alueen korkeuksiin. Jos paikallinen ruokakulttuuri kiinnostaa, kannattaa osallistua kokkauskurssille ja opetella tekemään paikallisia annoksia myös itse. 

Vuokraa loma-asunto Spoletosta

Retkiä ja reissuja lomallasi Umbrian alueella

Vuokratessasi loma-asunnon Umbrian alueelta, sinulla on loistavat mahdollisuudet tutustua koko alueen kiehtoviin kaupunkeihin, kohteisiin ja nähtävyyksiin. Esimerkiksi vuoren rinteillä sijaitseva kuvankaunis sekä romanttinen Orvieto, keskiaikainen ja tryffeleistään tunnettu Todi, sekä yksi Italian uskonnollisesti tärkeimmistä kaupungeista, Assisi, ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita Umbriassa. Assisin kaupungin uskonnollinen tärkeys on peräisin vuodelta 1181, jolloin Franciscus Assisilainen synti täällä ja myöhemmin perusti fransiskaanisen veljeskunnan. Assisissa voit ihailla Pyhän Fransiskuksen basilikaa, joka on merkitty UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Jos halukkuutta riittää, myös päiväretki Roomaan on toteutettavissa. Luontokohteiden ystävien on suositeltavaa vierailla Trasimenon järvellä, joka tarjoilee unohtumattomia elämyksiä sekä uskomattoman upeita maisemia. 

Vuokraa loma-asunto Spoletosta

Vuokraa loma-asunto Spoletosta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan ja laatutarkastetun valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Umbrian alueella, ja Spoleto on loistava kohde silloin, kun kaipaat lomaltasi aitoa ja autenttista tunnelmaa, historiallisia nähtävyyksiä, sekä kuvankaunista luontoa ja sen henkeäsalpaavia maisemia. Parhaiten lomastasi pääset nauttimaan, kun käytössäsi on NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto Spoletosta, minkä vuoksi saat lomallasi nauttia yksityisyydestä, omatoimisuudesta, sekä itsenäisyydestä ja myöskin persoonallisesta ja kotoisasta majoitusympäristöstä. Vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme, joten tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi loma-asunto Spoletosta seuraavaa lomaasi varten jo tänään! Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italian auringon alle!