search

Vuokraa loma-asunto Perugiasta

Perugian vanha ja keskiaikainen kaupunki on vihreän Umbrian alueen pääkaupunki. Umbria muistuttaa alueena paljon Toscanaa, mutta täältä ei löydy yhtä isoja turistimassoja ja hintataso on myöskin matalammalla. Vuokratessasi loma-asunnon Perugiasta, sinua ympäröivät kuvankauniit viinitilat sekä rehevät oliivitarhat. Tämä eläväinen kaupunki on täynnä kiehtovaa tunnelmaa sekä mielenkiintoista historiaa. Käppäile pitkin pikkukivikatuja sekä viihtyisiä aukioita ja poikkea kahvikupposelle tai lasilliselle viiniä johonkin kohteen monista idyllisistä kahviloista. Loma-asunto Perugiasta tarjoaa myös täydellisen lähtökohdan tutustua Umbrian alueen muihin kohteisiin ja kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Assisin historialliseen kaupunkiin sekä Trasimenon kuvankauniiseen järveen ja sen henkeäsalpaaviin maisemiin. 

Vuokraa loma-asunto Perugiasta

Nähtävää ja koettavaa Perugiassa

Perugian vanhassa ja kauniissa kaupungissa on lukuisia kokemisen arvoisia nähtävyyksiä ja vetonauloja. Joka puolelta Perugian vanhaa kaupunkia löytyy jäänteitä ja jälkiä muinaisten etruskien asutuksesta sekä sivilisaatiosta täällä. Lähde käppäilemään kaupungin pääkatua, Corso Vannuccia, pitkin ja tutustu sen varrella komeileviin putiikkeihin ja liikkeisiin. Kadun päästä löytyy kaupungin pääaukio, Piazza IV Novembre, missä pääset kokemaan kaupungin eläväisen sykkeen joka puolella ympärilläsi ja ihailemaan loistokkaita rakennuksia sekä upeita kartanoita. Samaisella aukiolla voit myös vierailla 1200-luvulla rakennetussa katedraalissa. Vieraile myös Galleria Nazionale dell’Umbrian museossa, joka sijaitsee Palazzo dei Priorin näyttävässä ja historiallisessa kartanorakennuksessa. Perugian kaupunki on tunnettu suklaantuotannosta ja täällä jopa järjestetään vuosittain suklaafestivaalit, jotka ovat luonnollisesti unohtumaton elämys sekä ehdottomasti kokemisen arvoiset. Halutessasi voit suunnata kierrokselle kaupungin suklaatehtaalle tutustumaan valmistusprosessiin sekä tietenkin maistelemaan herkullisia suklaita. Loma-asunto Perugiasta on siis historiasta ja nähtävyyksistä kiinnostuneiden lisäksi ehdottomasti myös suklaan ystävien unelmien täyttymys! 

Vuokraa loma-asunto Perugiasta

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi

Umbrian alueelta ja Perugiasta löytyy laaja ja kirjava aktiviteettivalikoima, josta jokainen löytää epäilemättä jotain mieleistä tekemistä. Alueen kaunis luonto houkuttelee sinut lenkkeilemään, patikoimaan, sekä pyöräilemään henkeäsalpaaviin maisemiin. Retkelle voit lähteä joko omatoimisesti, tai osallistua opastetulle luontokierrokselle. Voit myös lähteä maistelemaan viinejä alueen idyllisille viinitiloille tai lähteä ihailemaan näkymiä kuumailmapallon kyytiin. Ruuan ystävien kannattaa myös osallistua tarjolla oleville kokkauskursseille, joilla saat roimasti tietoa ja vinkkejä paikallisten erikoisuuksien loihtimiseen. Alueen ruokakulttuurista voitkin nauttia joko kokkaamalla itse illallisen loma-asunnon keittiössä paikallisista raaka-aineista, tai suuntaamalla johonkin Perugian lukuisista viihtyisistä ravintoloista. Loma-asunto Perugiasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuoliseen aktiviteettitarjontaan omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Vuokraa loma-asunto Perugiasta

Retkiä ja reissuja lomallasi Umbrian alueella

Vuokratessasi loma-asunnon Umbrian alueelta, vierailut sen upeisiin kohteisiin ja kaupunkeihin esimerkiksi päiväreissujen muodossa ovat ehdottomia. Esimerkiksi Assisi, yksi Italian pyhimmistä kaupungeista ja Franciscus Assisilaisen syntymäpaikka, on ehdottomasti vierailun arvoinen. Täällä voit vierailla muun muassa Pyhän Fransiskuksen basilikassa, joka on fransiskaanien pääkirkko sekä listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Tänne vaeltavat lukemattomat pyhiinvaeltajat joka puolelta maailmaa. Myös Ternin romanttinen kaupunki kannattaa katsastaa Umbrian loman aikana. Terni on erityisen tunnettu sen henkeäsalpaavasta vesiputousnähtävyydestään. Lisäksi muun muassa paikallisista kinkuista ja makkaroista tunnettu Norcia, sekä monista eläväisistä tapahtumista tunnettu Spoleto, ovat loistavia kohteita päiväreissuille. 

Vuokraa loma-asunto Perugiasta

Vuokraa loma-asunto Perugiasta NOVASOLin kautta

Loma Perugiassa Umbrian alueella tarjoaa sinulle roppakaupalla unohtumattomia elämyksiä alueen nähtävyyksien, kulttuurin, sekä aktiviteettien parissa. Ainutlaatuisista kokemuksista pääset parhaiten nauttimaan, kun vuokraat viihtyisän loma-asunnon NOVASOLin kautta lomaasi varten. Vuokrakoti tarjoaa nimittäin lomallesi yksityisen, omatoimisen, sekä itsenäisen perustan, sekä myöskin persoonallisen ja kotoisan majoitusympäristön. Vuoraaminen on helppoa nettisivuillamme joten valitse unelmiesi loma-asunto Perugiasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Italian auringon alle!