search

Vuokraa loma-asunto Magionesta

Magionen kaunis keskiaikainen kaupunki sijaitsee Trasimenon järven läheisyydessä ja sitä ympäröivät ihanat oliivitarhat sekä viinitilat. Kaupunki sijaitsee Umbrian alueella, joka on tunnettu vihreydestään ja luonnollisista maisemistaan. Rehevällä Umbrialla on lähes samanlainen charmi ja autenttisuus, kuin Toscanan alueella, mutta vähemmän suuria turistimassoja sekä matalampi hintataso. Vuokraa loma-asunto Magionesta ja pääset kyseisen kaupungin lisäksi tutustumaan koko Umbrian mielenkiintoiseen alueeseen lomallasi. 

Vuokraa loma-asunto Magionesta

Nähtävää ja koettavaa Magionessa

Magionen kaupungin juuret juontavat aina keskiajalle asti ja täältä löytyy vielä tänäkin päivänä jäänteitä muun muassa roomalaisten ja etruskien asutuksista ja sivilisaatioista. Kaupungin kapeat kadut sykkivät historiaa ja istuskellessasi idyllisessä kahvilassa viihtyisän toriaukion laidalla, saat nauttia kohteen hurmaavasta ja kiehtovasta tunnelmasta vaikkapa viinilasi kädessäsi. Trasimenon järven läheisyys tuo aivan erityistä tuntua lomaasi Magionessa. Magionen vanha kaupunki puolestaan sijoittuu kahden kadun ympärille, joista molemmat alkavat San Giovanni Battistan kirkolta, joka juontaa juurensa aina vuoteen 1571 asti. Täällä voit käppäillä historiallisten rakennusten seassa ja tehdä ostoksia pienissä sekä idyllisissä putiikeissa. Tunnet epäilemättä vahvaa historian havinaa, kun vierailet kaupungin linnoituksella sekä muinaisella luostarilla, ihaillen sen torneja sekä sisäpihoja.

Loma-asunto Magionesta tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua läheisillä alueilla sijaitseviin kohteisiin, kyliin ja nähtävyyksiin. Esimerkiksi myöskin Trasimenon järven maisemista nauttiva Montecolognolan keskiaikainen kylä on vierailun arvoinen kohde. Täällä viihtyisässä kylässä pääset tutustumaan muun muassa Santa Maria Annunziatan kirkkoon. Suunnatessasi San Felicianon kylään, pääset vierailemaan kalamuseossa, missä opit alueen kalastuskulttuurista sekä -historiasta. Luontorakkaiden lomailijoiden kannattaa ehdottomasti vierailla La Valle Nature Reserve -luonnonsuojelualueella.  

Vuokraa loma-asunto Magionesta

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi

Loma-asunto Magionesta tarjoaa loistavan perustan tutustua alueen monipuolisiin ja luonnonläheisiin aktiviteetteihin sekä elämyksiin. Alueen kuvankaunis luonto houkuttelee lomailijoita muun muassa patikoimaan ja pyöräilemään. Halutessasi voit pakata mukaan vaikkapa eväskorin ja nauttia herkullisista eväistä rauhoittavan ja tunnelmallisen luonnon helmassa. Voit myös itse valita, haluatko lähteä tutustumaan luontoon itsenäisesti, vai osallistua opastetulle kierrokselle, joka antaa paljon mielenkiintoista informaatiota alueesta. Lomalla Italiassa on lähes välttämätöntä tutustua maan kukoistavaan viinikulttuuriin sekä maistella paikallisia viinejä. Magionen alueelta löytyy monia ihania viinitiloja, joilla voit halutessasi vierailla. Maisteluiden jälkeen voit ostaa pullon tai kaksi nautittavaksi oman loma-asunnon terassilla auringon laskiessa. 

Vuokraa loma-asunto Magionesta

Retkiä ja reissuja lomallasi Magionessa

Lomallasi Magionessa kannattaa ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväkseen, ja vierailla myös Umbrian alueen muissa mielenkiintoisissa kaupungeissa ja kohteissa. Esimerkiksi Assisi, yksi Italian pyhimmistä kaupungeista, on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Fransiskaanisen veljeskunnan perustanut Franciscus Assisilainen syntyi täällä vuonna 1181, ja vieraillessasi täällä pääset tutustumaan Pyhän Fransiskuksen basilikaan, joka on fransiskaanien pääkirkko sekä listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Myös Ternin romanttinen ja kaunis kaupunki on ehdottomasti vierailun arvoinen. Terni on erityisesti tunnettu sen henkeäsalpaavasta, keinotekoisesti luodusta vesiputousnähtävyydestään, joka on ehdoton kohde kaikille Umbrian alueella vieraileville. Älä myöskään unohda sisällyttää matkasuunnitelmaasi Norcian kaupunkia, missä pääset maistelemaan herkullisia ja paikallisia kinkkuja sekä makkaroita, tai Spoleton kulttuurista kaupunkia, missä järjestetään lukuisia eläväisiä tapahtumia vuoden ympäri. 

Vuokraa loma-asunto Magionesta

Vuokraa loma-asunto Magionesta NOVASOLin kautta

Jos haaveilet Italian lomasta, jonka aikana pääset nauttimaan autenttisesta tunnelmasta, kuvankauniista järvimaisemista, historiallisista nähtävyyksistä, sekä unohtumattomista elämyksistä mitä upeimmissa maisemissa, loma-asunto Magionesta on loistovalinta juuri sinulle! Yksityisyyttä, omatoimisuutta ja itsenäisyyttä tuovan loma-asunnon vuokraaminen on helppoa sekä kätevää suoraan NOVASOLin nettisivuilla, missä voit myös rajata hakua vastaamaan omia toiveitasi ja vaatimuksiasi. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Umbrian alueelle ja Magionen kiehtovaan kaupunkiin!