search

Vuokraa loma-asunto Castiglione Del Lagosta

Castiglione Del Lagon todella hurmaava lomakylä sijaitsee Umbrian alueella, Trasimenon järven läheisyydessä. Täällä voit viettää sekä rentouttavaa ja rauhallista lomaa, että aktiviteettien ja nähtävyyksien täyteisiä päiviä. Kaikentyylisillä lomilla Castiglione Del Lagossa on kuitenkin jotakin yhteistä; täällä sinua ympäröivät mitä kauneimmat ja henkeäsalpaavimmat luonnolliset maisemat ja ympäristö. Etenkin Trasimenon järvi tarjoilee uskomattomia näkymiä sekä myöskin mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Castiglione Del Lagon alue sijaitsee suhteellisen lähellä Toscanaa ja sen monia suosittuja kohteita, kuten esimerkiksi Sienaa, Firenzeä ja Arezzoa, joten päiväreissut muun muassa näihin kiehtoviin kohteisiin ovat ehdottomasti suositeltavia. Vuokraa loma-asunto Castiglione Del Lagosta ja anna tämän monipuolisen ja kuvankauniin kohteen hurmata sinut lomallasi! 

Vuokraa loma-asunto Castiglione Del Lagosta

Nähtävää ja koettavaa Castiglione Del Lagossa

Lomallasi Umbriassa kannattaa ehdottomasti kokea Trasimenon järven suurin saari, Polvese, joka on osa Castiglione Del Lagon kaupunkia. Täällä sijaitsee muun muassa upea 1100-luvulle sijoittuva keskiaikainen linna, roomalaisten rakennusten kiehtovia raunioita, sekä kaunis ja viihtyisä metsäalue, jonka siimeksessä voit vaikkapa nauttia herkullisen piknikin koko perheen kesken. Tutustu esimerkiksi vesikasvien puutarhaan, josta löytyy arkkitehti Pietro Porcinain vuonna 1959 suunnittelema allas, San Secondon keskiaikaiseen luostariin, sekä 1000-luvulle sijoittuvaan San Giulianon kirkkoon. Vuokraa loma-asunto Castiglione Del Lagosta ja pääset helposti lauttamatkan kautta vierailemaan Polvesen kiehtovalle ja historialliselle saarelle. Itse mantereella kokemisen arvoisia nähtävyyksiä ovat muun muassa vaikuttava Leijonan linna, Palazzo del Comunen kaupungintalo, sekä kreikkalaisen ristin muotoinen Santa Maria Maddalenan kirkko. 

Vuokraa loma-asunto Castiglione Del Lagosta

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi Umbriassa

Koko Umbrian alue Italiassa on täynnä erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia niin vedessä, kuin kuivalla maalla. Alue on ihanteellinen muun muassa patikoinnista, maastopyöräilystä, sekä vesiaktiviteeteista kiinnostuneille lomailijoille. Trasimenon järvellä voikin harrastaa esimerkiksi liitolainelautailua, purjelautailua, vesihiihtoa, sekä vesilautailua. Umbrian vuoristoinen ympäristö tarjoaa loistavat reitit maastopyöräilyä sekä patikointia varten ja luo samalla reippailulle henkeäsalpaavat maisemat, joissa viihtyy helposti useamman päivänkin. Yksi Castiglione Del Lagon suosituimmista patikointi- ja pyöräilyreiteistä kulkee Trasimenon järven ympäri noin 30 kilometriä ja tarjoilee unohtumattomia maisemia sekä elämyksiä luonnon parissa. 

Vuokraa loma-asunto Castiglione Del Lagosta

Vuokraa loma-asunto Castiglione Del Lagosta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman laatutarkastettuja ja viihtyisiä loma-asuntoja Umbrian alueella Italiassa. Mieleisen asunnon vuoraaminen on helppoa ja kätevää suoraan nettisivuillamme, missä voit myös rajata hakua valitsemiesi hakukriteereiden perusteella ja täten löytää juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivimmat vaihtoehdot.  Vuokraa unelmiesi loma-asunto Castiglione Del Lagosta seuraavaa lomaasi varten jo tänään, ja voit jo alkaa laskemaan päiviä ikimuistoisen lomamatkan alkuun!