search

Vuokraa loma-asunto Assisista

Assisin kaupunki on Umbrian alueen hengellinen pääkaupunki sekä hyvin säilynyt kohde täynnä historiaa. Suuri osa Assisin historiasta linkittyy Franciscus Assisilaiseen, joka syntyi täällä vuonna 1181 ja on fransiskaanisen veljeskunnan perustaja. Kaupunki sijaitsee kauniisti vuoren rinteellä, mistä avautuvat henkeäsalpaavat maisemat rehevän luonnon ylle. Vuokratessasi loma-asunnon Umbrian alueelta, majoitut yhdellä Italian vihreimmällä alueella. Umbria muistuttaakin paljon Italian Toscanaa, mutta täällä on usein vähemmän turisteja ja hintataso on hieman matalampi. Loma-asunto Assisista toimii loistavan pohjana, jos haluat tutustua myös muihin Umbrian alueen nähtävyyksiin sekä kaupunkeihin, tai vaikkapa Trasimenon järveen sen upeine maisemineen. Vuokraa loma-asunto Assisista ja koe kyseisen kaupungin lisäksi koko Umbrian alue lomallasi. 

Sinua odottavat autenttinen tunnelma sekä ystävälliset paikalliset, kun käytössäsi on vuokrattu loma-asunto Assisista. Istuskellessasi jossakin kaupungin monista idyllisistä kahviloista vaikkapa lämmin kahvikuppi tai lasillinen paikallista viiniä kädessäsi, saat nauttia kohteen rennosta ja rauhallisesta ilmapiiristä sekä tietenkin kauniista maisemista ja rakennuksista. 

Vuokraa loma-asunto Assisista

Nähtävää ja koettavaa Assisissa

Tutkiskellessasi Assisin kaupunkia, tulet todennäköisesti törmäämään pyhiinvaeltajiin, sillä kaupungilla on hyvin korkea uskonnollinen asema ja se on heti Rooman jälkeen Italian vierailluin pyhäkkö. Erityisesti 1230-luvulla rakennettu  Pyhän Fransiskuksen basilika, jonka kryptaan Franciscus Assisilainen on haudattu, on tärkeä kohde pyhiinvaeltajille. Kyseinen basilika on myös listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi ja se on fransiskaanien pääkirkko. Sen arkkitehtuuri ulkopuolelta sekä upeat yksityiskohdat, kuten esimerkiksi näyttävät freskot sisäpuolella, ovat ehdottomasti vaikuttavaa katseltavaa. Vuonna 1997 Pyhän Fransiskuksen basilika kärsi huomattavia tuhoja Umbrian alueella tapahtuneessa maanjäristyksessä, mutta se on entisöity kuntoon vastaamaan alkuperäistä muotoaan. 

Toinen vaikuttava kirkko Assisin kaupungissa on Saint Mary of the Angels -basilika, jolla on myös hyvin tärkeä uskonnollinen merkitys -  kirkko on rakennettu paikalle, missä Franciscus Assisilaisen kerrotaan kuulleen Jumalan puhuvan. Jos haluat oppia mahdollisimman paljon Assisin mielenkiintoisesta historiasta, voit osallistua johonkin monista opastetuista kierroksista. Kaupunkiin ja sen keskiaikaisiin katuihin kannattaa kuitenkin tutustua myös omaan tahtiin käppäillen, välillä kahvilaan istahtaen nauttimaan virvokkeista sekä kiehtovasta tunnelmasta. 

Vuokraa loma-asunto Assisista

Tekemistä ja elämyksiä lomallasi

Loma-asunto Assisista tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua alueen mielenkiintoisiin ja hauskoihin aktiviteetteihin, joita löytyy jokaiselle. Täällä voit lähteä lenkkeilemään, patikoimaan, tai pyöräilemään alueen upean luonnon helmaan. Halutessasi voit myös lähteä tutustumaan alueen viinitilojen sekä oliivitarhojen sävyttämiin maisemiin vaikkapa ratsain. Jos kaipaat ainutlaatuista elämystä lomaltasi, hyppää kuumailmapallon kyytiin ja suuntaa korkeuksiin, jolloin Assisin maisemat avautuvat sinulle aivan erityisellä tavalla. Myös alueen monet viinitilat ovat ehdottomasti vierailun arvoisia ja viininmaisteluhetki on varmasti unohtumaton – osta pullo lempiviiniäsi nautittavaksi oman loma-asunnon terassilla auringon laskiessa. Muista myös tutustua perinpohjin italialaiseen ruokakulttuuriin Assisin ihanissa ravintoloissa tai vaikkapa kokkaamalla itse illallisen tuoreista ja paikallisista raaka-aineista loma-asunnossa.

Vuokraa loma-asunto Assisista

Vuokraa loma-asunto Assisista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman laatutarkastettuja loma-asuntoja Umbrian alueella Italiassa, ja Assisi on loistava kohde silloin, kun kaipaat lomaltasi mielenkiintoista historiaa, upeita nähtävyyksiä, autenttista kulttuuria, sekä monipuolisia aktiviteetteja. Parhaiten pääset lomastasi nauttimaan, kun perustana on NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta ja itsenäisyyttä, sekä myöskin persoonallisen sekä kotoisan majoitusympäristön. Vuokraaminen on helppoa nettisivuillamme, joten löydä unelmiesi loma-asunto Assisista jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italiaan!