search

Vuokraa loma-asunto Umbriasta

Umbria on pieni alue keskellä Italiaa ja sitä kutsutaan usein Italian ”vihreäksi sydämmeksi”, sillä sen upean vehreät vuoret ja laaksot hallitsevat alueen maisemia. Vuokraa loma-asunto Umbriasta ja pääset tutustumaan monien mielestä Italian kauneimpaan järveen, Trasimenoon. Umbrian alue on yleisesti ottaen melko rauhallinen, ja vuokratalossa Umbriassa pääsetkin varmasti irti arjen kiireestä ja stressistä, sillä massaturismi ei ole löytänyt vielä tänne saakka. NOVASOL tarjoaa loma-asuntoja ja huoneistoja Umbriasta niin kesä- kuin talviaikaankin, joten voit tutustua upean Italian tuntemattomampaan seutuun milloin tahansa haluat.

Vuokraa loma-asunto Umbriasta

Koe kiehtova Umbria nähtävyyksineen ja kokemuksineen

Lomahuvila Umbriassa tarjoaa sinulle maukkaita elämyksiä, sillä alueen kulinaristisiin helmiin kuuluvat mm. tryffelit ja muut sienet, Castelluccion linssi sekä Norcian makkarat. Suosittelemme myös maistelemaan Umbrian viinejä, kuten Sagrantino di Montefalcoa tai Rubescoa. Vuokraa loma-asunto Umbriasta ja tutustu Italian ihanaan sisämaahan nautiskellen upeasta vehreydestä ja maukkaista paikallisista ruoka-aineista vaikkapa omassa keittiössä kokkaillen. Omalla terassilla on mukava nautiskella ilta-auringosta, siemailla paikallista viiniä omassa rauhassa ja ihailla kuvankaunista ympäristöä. Vaikka Umbria sijaitsee sisämaassa, sielläkin valitsee ihanan välimerellinen ilmasto, jonka lämpimät ja kuivat kesät ovat omiaan rentoon lomailuun. Mutta myös lauhat talvet tuntuvat suomalaisesta mukavan lämpimiltä ja loma-asunnon vuokraaminen Umbriasta onkin hyvä vaihtoehto vuoden ympäri.

Lomallasi Umbrian alueella kannattaa ehdottomasti tutustua moniin alueen kiehtovista ja tunnetuista kaupungeista. Umbrian alueen pääkaupungissa, Perugiassa, pääset ihailemaan muun muassa Piazza IV Novembren toria sekä sieltä löytyvää keskiaikaista kaivoa, Palazzo dei Priorin rakennusta, joka pitää sisällään Umbrian kansallisgallerian, sekä näyttävää keskiaikaista akveduktia. Suunnatessasi Spoleton kaupunkiin sinut hurmaavat muun muassa seuraavat nähtävyydet: ensimmäiselle vuosisadalle ennen ajanlaskumme alkua juurensa juontava roomalainen teatteri, vuodelta 23 peräisin oleva Arco di Druso e Germanicon kaari, mäen päällä korkeuksissa sijaitseva Rocca Albornozianan linnoitus, sekä San Salvatoren basilika, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Myös Franciscus Assisilaisen kotikaupunkina tunnettu Assisi on vierailun arvoinen kohde Umbriassa. Myös täällä pääset ihailemaan UNESCOn maailmanperintölistalta löytyviä rakennuksia sekä vaikkapa Jarno Saarisen puistoa

Vuokraa loma-asunto Umbriasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilta löydät upeat loma-asunnot Italiasta mm. Perugiassa, Spoletossa ja Trasimenojärven lähellä. Vuokraa unelmiesi loma-asuntoja ja huoneistoja Umbriassa vaikka heti turvallisesti ja laatutakuulla NOVASOLin kautta! Vuokraaminen on helppoa ja kätevää suoraan nettisivuillamme, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän, asunnon sijainnin sekä asunnon palveluiden perusteella, ja näin löytää juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivimmat vaihtoehdot. Vapaus, omatoimisuus sekä yksityisyys ovat pääosissa lomallasi, kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta. Toivotamme sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi loma-asuntoonne kiehtovaan Italiaan ja kuvankauniin Umbrian alueelle!