search

Vuokraa loma-asunto Umbriasta

Umbria on Italian ”vihreä sydän”, sillä sen upean vehreät vuoret ja laaksot hallitsevat alueen maisemia. Vuokraa loma-asunto Umbriasta ja pääset tutustumaan Italian ehkä kauneimpaan järveen, Trasimenoon. Umbria on pieni alue keskellä Italiaa. Se on melko rauhallinen ja pääsetkin vuokratalossa Umbriassa varmasti irti arjen kiireestä ja stressistä, sillä massaturismi ei ole löytänyt vielä tänne saakka. NOVASOL tarjoaa loma-asuntoja ja huoneistoja Umbriasta nin kesä- kuin talviaikaan, joten voit tutustua upean Italian tuntemattomampaan seutuun milloin haluat.

Vuokraa loma-asunto Umbriasta

Varaa unelmiesi loma-asunto Umbriasta

Lomahuvila Umbriassa tarjoaa sinulle maukkaita elämyksiä, sillä alueen spesialiteetteihin kuuluvat mm. tryffelit ja muut sienet, Castelluccion linssi sekä Norcian makkarat. Suosuttelemme myös maistelemaan Umbrian viinejä, kuten Sagrantino di Montefalcoa tai Rubescoa. Vuokraa loma-asunto Umbriasta ja tutustu Italian ihanaan sisämaahan nautiskellen upeasta vehreydestä ja maukkaista paikallisista ruoka-aineista vaikkapa omassa keittiössä kokkaillen. Omalla terassilla on mukava nautiskella ilta-auringosta ja siemailla paikallista viiniä omassa rauhassa.

Vaikka Umbria sijaitsee sisämaassa, sielläkin valitsee ihanan välimerellinen ilmasto, jonka lämpimät ja kuivat kesät ovat omiaan lomailuun. Mutta myös lauhat talvet tuntuvat suomalaisesta mukavan lämpimiltä ja loma-asunnon vuokraaminen Umbriasta onkin hyvä vaihtoehto vuoden ympäri. NOVASOLilta löydät upeat loma-asunnot Italiasta mm. Perugiassa, Spoletossa ja Trasimenojärven lähellä. Vuokraa unelmiesi loma-asuntoja ja huoneistoja Umbriassa vaikka heti turvallisesti ja laatutakuulla NOVASOLin kautta!