search

Vuokraa loma-asunto Volterrasta

Volterra on Toscanan alueen vanhin kaupunki ja sen väistämätön keskiaikainen tunnelma sekä historiallinen arkkitehtuuri ja rakennukset vievät sinut aikamatkalle historian havinaan – jälkiä historiasta on Volterran kaupunkiin jäänyt aina antiikinajoista lähtien. Volterra on suhteellisen eristynyt kaupunki, mikä on auttanut sitä säilyttämään aitoutensa ja koskemattoman tunnelmansa. Kyseessä on todellinen taiteellisen perinnön tyyssija, minkä tulet ymmärtämään, kun kävelet Volterran historiallisen keskustan läpi ja vierailet paikallisissa museoissa. Vuokraa loma-asunto Volterrasta ja koe kaikki se, mitä tällä erityisen ainutlaatuisella ja kiehtovalla kohteella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Volterrasta

Nähtävyyksiä ja kulttuuria Volterrassa

Volterrassa on vielä tänäkin päivänä nähtävissä jäänteitä 300-luvulla eaa. rakennetuista muureista, sekä hyvin säilyneistä, kaupunkiin johtavista porteista, Porta dell’Arcosta ja Porta Dianasta. Myös monia roomalaisia raunioita on säilytetty Volterrassa, kuten esimerkiksi upea, luonnolliseen amfiteatterin muotoiseen alueeseen rakennettu roomalainen teatteri. Vieraile kaupungin merkittävimmällä aukiolla, Piazza dei Priorilla, ja koe samalla muun muassa Palazzo dei Priori, joka on Toscanan alueen vanhin kaupungintalo, sekä vaikuttava Palazzo Pretorio. Lisäksi 1000-luvun alkupuolelle sijoittuva Santa Maria Assuntan katedraali, jossa on sekoitusta renessanssityylisestä ja romaanisesta arkkitehtuurista, sekä 1200-luvulle sijoittuva kastekirkko ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä. Muista myös vierailla kaupungin mielenkiintoisissa museoissa, kuten esimerkiksi Etruskimuseossa, Pyhän taiteen museossa, sekä Volterralle ominaisen alabasterin ekomuseossa. 

Vuokraa loma-asunto Volterrasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi

Volterra on loistava lomakohde kulttuurista, historiasta sekä arkkitehtuurista kiinnostuneille lomailijoille ja usein loma täällä vierähtääkin rattoisasti kyseisten asioiden parissa. Lisäksi lomalla täällä kannattaa tutustua toscanalaiseen ruokakulttuuriin kaupungin monien loistavien ravintoloiden kautta. Muista tilata palan painikkeeksi lasillinen toscanalaista viiniä, josta alue onkin hyvin tunnettu. Halutessasi voit lomasi aikana lähteä tutustumaan muuhun Toscanan alueeseen esimerkiksi päiväreissujen parissa. Muun muassa San Gimignanon, Sienan, Firenzen, sekä Pisan kaupungit sijaitsevat suhteellisen lähellä ja tarjoavat monipuolisia sekä unohtumattomia lomaelämyksiä vierailijoilleen. Loma-asunto Volterrasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen nähtävyyksiin, aktiviteetteihin sekä kokemuksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Vuokraa loma-asunto Volterrasta

Vuokraa loma-asunto Volterrasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Toscanan alueella ja Volterra on loistava valinta silloin, kun haluat kokea jotakin aivan erityistä ja viettää lomasi kohteessa, missä pääsee kokemaan mielenkiintoisen historian ainutlaatuisella tavalla. Vuokrattu asunto lisää lomallesi Volterrassa erityislaatuisuutta, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta, sekä itsenäisyyttä. Vuokrakoti tarjoaa lisäksi persoonallisen ja kotoisen majoitusympäristön, jonka ansiosta voit lomallasi elää, kuten paikallinen. Vuokraaminen on helppoa nettisivuillamme, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden mukaisesti. Tutustu siis valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Volterrasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!