search

Vuokraa loma-asunto Toscanan rannikolta

Unelmoitko kultaisista hiekkarannoista, italialaisesta maaseudusta ja maukkaasta ruoasta? Vuokraa huvila Toscanan rannikolta NOVASOLin kautta ja löydät upean loma-asunnon Italian sydämestä kaikilla mausteilla.

Toscanassa on vehreitä kukkuloita ja sypresseillä reunustettuja pihateitä, mutta myös 300 kilometriä pitkä rannikko, joka houkuttelee auringonpalvojia ja vesipetoja luokseen. Toscanan rannikko jakautuu moniin eri alueisiin Pohjoisesta Etelään. Apuana-Lunigianan Riviera pitää sisällään Carraran ja Massan kaupungit, jotka ovat kuuluisia apuanalaisista alpeistaan ja marmonikaivoksistaan.

Vuokraa loma-asunto Toscanan rannikolta

Rannikkokaistale Viareggion ja Forte dei Marmin välissä on suosittu kohde upeine hiekkarantoineen ja uimapaikkoineen ja loma-asunnot Toscanan rannikolla ovatkin suosittuja tällä kaistaleella. Eteläisessä osassa Toscanan rannikkoa, Livornon ja Piombinon välillä sijaitsee etruskien Riviera, joka on tunnettu upeista hiekkarannoistaan ja kauniista poukamistaan. Talon vuokraus Toscanan rannikolta tarjoaa siis upeita rantakohteita lomallesi.

Toscanan monet houkutukset

Toscanassa on oma saarivaltakunta: Elba, Giannutri, Montecristo, Pianosa, Capraia, Gorgona ja Giglio kuuluvat kaikki Euroopan suurimpaan merikansallispuistoon. Follonican ihanan rannikkokaupungin ja Argentarion niemimaan välissä sijaitsee puolestaan upea Maremman hiekkaranta. Loma-asunto Toscanan rannikolta merkitsee ihania päiviä rannalla, mutta myös monia keskiaikaisia nähtävyyksiä ja etruskiajan arkeologisia löydöksiä.

Tyypilline toscanalainen keittiö on lumoavan herkullinen. Listalta löytyy usein kalaa ja äyriäisiä. Vuokraa huvila Toscanan rannikolta ja maistele omalla terassilla alueen upieta viinejä, kuten Sassicaia, Morellino ja Vermentino. Muita herkkuja voit valmistaa loma-asuntosi omassa keittiössä esim. valkoisesta tryffelistä ja toscanalaisesta kinkusta.

Löydä unelmiesi loma-asunto Toscanan rannikolta

Jos sinua kiinnostaa loma-asunnon vuokraus Toscanan rannikolta, niin olet tullut oikeaan paikkaan. NOVASOLilla on hieno kattaus erilaisia loma-asuntoja Italiassa. Voit tutustua laajaan valikoimaamme huviloita, taloja ja huoneistoja Toscanan rannikolta täällä kotisivuillamme ja valita vaikkapa huvilan omalla uima-altaalla varustettuna. Loma-asunnon vuokraaminen on kauttamme laadukasta ja turvallista, joten vuokraa itsellesi sopiva huvila tai huoneisto Toscanasta huoletta. Tervetuloa lomalle Toscanaan NOVASOLin kautta!