search

Vuokraa loma-asunto Sienasta

Upeita palatseja, mahtavia kirkkoja, kulinaristisia nautintoja ja kaunista luontoa. Vuokraa loma-asunto Sienasta kauttamme ja löydät itsellesi sopivan loma-asunnon monenlaisten kohteidemme joukosta.

Siena on Sienan provinssin pääkaupunki ja sijaitsee Toscanassa, keskisessä Italiassa. Etruskien sanotaan perustaneen kaupungin ja Siena onkin historiallisesti tärkeä kaupunki, joka on aina kilpaillut mahtavuudessaan ja kauneudessaan naapurinsa Firenzen kanssa. Vuokraa loma-asunto Sienasta ja pääset keskelle upeaa historiaa, sillä kaupungin keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Talon vuokraus Sienasta on myös mahdollisuus nähdä erikoinen hevoskillpailu, Palio.

Vuokraa loma-asunto Sienasta

Kaunis Siena on ihana lomakohde

Loma-asunto Sienasta tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää. Lähde tutustumaan Piazza del Campon torille, joka on simpukankuoren muotoinen ja sijiatsee aivan kapungin sydämessä. Ihaile keskustan upeaa tuomiokirkkoa, joka on yksi Italian kauneimmista. Vuokraa loma-asunto Sienasta ja olet myös silmiä hivelevän hienon palazzo Buonsignorin ja monien muiden upeiden kohteiden lähellä.

Katedraali on ehdoton vierailukohde, mutta löydät myös monia muita mielenkiintoisia kohteita, kun valitset loma-asunnon Sienasta. Lähde teatteriin teatro dei Rozziin tai vieriale jossakin kaupungin upeista taidemuseoista, esimerkiksi Pinacoteca Nazionalessa.

Vuokraa talo Toscanasta ja olet keskellä upeaa luontoa. Vaelluskengät ja pyörä ovat hyvä vaihtoehto, kun kuljet pitkin upeaa Toscanan maaseutua. Pehmeät kukkulat, upeat vehnäpellot, vehreät viiniviljelmät ja suureelliset rakennukset tulevat tutuiksi, kun kuljet pitkin Sienan ympäristöä. Ruokakulttuuri on ykis loistava syy vuokrata talo Italiasta. Valkoinen tryffeli, toscanalainen kinkku sekä Chianti Classico –ciini ovat alueen spesialiteetteja.

Siena on klikkauksen päässä

Kiinnostuitko talon vuokrauksesta Sienasta? Voit vuokrata loma-asuntoja Sienasta ja muualta Toscanasta turvallisesti ja helposti täällä kotisivuillamme. NOVASOLin kohteet ovat yksityisomisteisia, mutta myös laadultaan taattuja. Etsi sopiva loma-asunto Italiasta ja lähde esimerkiksi Sienaan lomalle!