search

Vuokraa loma-asunto Sienasta

Upeita palatseja, mahtavia kirkkoja, kulinaristisia nautintoja ja kaunista luontoa. Vuokraa loma-asunto Sienasta NOVASOLin monipuolisesta valikoimasta, ja pääset nauttimaan kaikesta tästä ikimuistoisen Italian loman aikana. Siena on Sienan provinssin pääkaupunki ja sijaitsee Toscanassa, keskisessä Italiassa. Etruskien sanotaan perustaneen kyseisen kaupungin ja Siena onkin historiallisesti tärkeä kaupunki, joka on aina kilpaillut mahtavuudessaan ja kauneudessaan naapurinsa Firenzen kanssa. Vuokraa loma-asunto Sienasta ja pääset keskelle upeaa historiaa, sillä kaupungin keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Talon vuokraus Sienasta on myös mahdollisuus nähdä erikoinen hevoskillpailu, Palio.

Vuokraa loma-asunto Sienasta

Kaunis Siena on ihana lomakohde

Loma-asunto Sienasta tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää. Lähde tutustumaan Piazza del Campon torille, joka on simpukankuoren muotoinen ja sijaitsee aivan kaupungin sydämessä. Ihaile keskustan upeaa tuomiokirkkoa, joka on monien mielestä yksi Italian kauneimmista. Vuokraa loma-asunto Sienasta ja olet myös silmiä hivelevän hienon Palazzo Buonsignorin sekä monien muiden upeiden kohteiden lähellä. Katedraali on ehdoton vierailukohde, mutta löydät myös monia muita mielenkiintoisia kohteita, kun valitset loma-asunnon Sienasta. Lähde teatteriin Teatro dei Rozziin tai vieraile jossakin kaupungin monista upeista taidemuseoista, esimerkiksi Pinacoteca Nazionalessa.

Vuokraa talo Toscanasta ja olet keskellä henkeäsalpaavan upeaa luontoa. Vaelluskengät ja pyörä ovat hyvä vaihtoehto, kun kuljet pitkin upeaa Toscanan maaseutua. Pehmeät kukkulat, upeat vehnäpellot, vehreät viiniviljelmät ja suureelliset rakennukset tulevat tutuiksi, kun kuljet pitkin Sienan ympäristöä. Ruokakulttuuri on myös yksi loistava syy vuokrata talo Italiasta. Valkoinen tryffeli, toscanalainen kinkku sekä Chianti Classico –viini ovat alueen spesialiteetteja, joita kannattaa ehdottomasti maistaa loman aikana.

Vuokraa loma-asunto Sienasta NOVASOLin kautta

Kiinnostuitko talon vuokrauksesta Sienasta? Voit vuokrata loma-asuntoja Sienasta ja muualta Toscanasta turvallisesti ja helposti täällä kotisivuillamme. NOVASOLin kohteet ovat yksityisomisteisia, mutta myös laadultaan taattuja. Rajaamalla hakua nettisivuillamme valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi majoittujien määrän, budjetin, asunnon sijainnin sekä asunnon palveluiden perusteella, löydät juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivimmat vaihtoehdot. Vuokraaminen onnistuu käden käänteessä nettisivuillamme ja vuokrattuasi mieleisen asunnon voit odottaa lomaltasi vapautta, omatoimisuutta sekä yksityisyyttä. Toivotamme sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi loma-asuntoonne kiehtovaan Italiaan ja kauniin Sienan alueelle!