search

Vuokraa loma-asunto San Gimignanosta

Unelmoitko vuokrahuvilasta Toscanassa? Loma-asunto San Gimignanossa on loistava vaihtoehto. NOVASOL tarjoaa hienon kattauksen vuokrattavia taloja San Gimignano, joissa pääset elämään keskelle italialaista kulttuuria, keskiaikaa, kaunista luontoa ja maukasta ruokaa.

San Gimignano sijaitsee Toscanassa Sienan provinssissa ja se on kuuluisia lukuisista torneistaan. Ennen vanhaan rikkaat perheet kilpailivat kaupungissa sillä, kenellä on suurin ja hienoin torni. He, jotka rakensivat hienoimmat tornit, saivat myös suurimaan kunnioituksen ja maineen. Vuokraa huvila tai huoneisto Toscanasta ja lähde tutkimaan upeita torneja San Gimignanoon.

Vuokraa loma-asunto San Gimignanosta

Matkusta ajassa takaisin keskiaikaan ja vietä loma San Gimignanossa

Talon vuokraus San Gimignano on kuin matka ajassa taaksepäin, sillä San Gimignanon mutkaiset pikkukadut ovat kuin suoraan keskiajalta. Nauti kaupungin kirkoista, vieraile kaupungin kidutusmuseossa ja ihaile kauniita torneja, jotka ovat aiheuttaneet suurta kateutta ja kilpialua ennen vanhaan. Loma-asunto San Gimignanossa takaa myös monenlaiset makunautinnot valkoisesta tryffelistä, toscanalaiseen kinkkuun ja Chianti Classico –viiniin.

Kaunis Toscana on upea lomakohde. Vuokraa loma-asunto San Gimignanosta ja pääset nauttimaan lomastasi juuri haluamassasi seurassa omaan tahtiin. Lähde päiväretkelle Siena historiallisen provinssin upeisiin kohteisiin tai ihastu upeaan Firenzeen. Huvila San Gimignanosta on myös lähellä Castelvecchion luonnonsuojelualuetta ja pääset myös monenlaisten luontoelämysten pariin vaikkapa pyöräillen tai vaeltaen Toscanan upealla maaseudulla.

Loma-asunto San Gimignanosta tekee lomasta täydellisen

NOVASOL vuokraa upieta ja uniikkeja loma-asuntoja San Gimignanosta sekä muualta Italiasta. Vuokraa loma-asunto Toscanasta kauttamme vaikka heti ja teet sen laatutakuulla ja turvallisesti, sillä jokainen kohteemme on erikseen tarkistettu ennen kuin olemme ottaneet sen vuokraukseen. Löydät valikoimastamme niin pienempiä huoneisotja kuin upeita, uima-altaallisia huviloita San Gimignanosta. Etsi itsellesi sopiva loma-asunto Toscanan San Gimignanosta ja lähde lomalle Italiaan NOVASOLin yksityisomisteisiin vuokrataloihin ja –huoneistoihin.