search

Vuokraa loma-asunto Pomarancesta

Pomarance on tunnettu toscanalainen kylä, joka sijaitsee Trossan laaksoa erottavilla kukkuloilla. Täällä lomaasi ja kokemuksiasi sävyttävät vahvasti toscanalaiset perinteet sekä herkullinen ruoka ja paikallinen viini. Toscanan alue Italiassa onkin tunnettu sen herkullisista viineistään, upeasta taiteesta sekä mielenkiintoisesta ja rikkaasta historiasta, eikä Pomarance ole poikkeus tästä. Lisäksi myös henkeäsalpaavan upeat ja luonnolliset maisemat tuovat lomalle Pomarancessa aivan erityistä tunnelmaa. Vuokraa loma-asunto Pomarancesta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla Toscanan kohteella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Pomarancesta

Nähtävää ja koettavaa Pomarancessa

Pomarancen kylässä on paljon nähtävää ja monet tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat historiallisia kohteita sekä monumentteja. Voit esimerkiksi vielä tänäkin päivänä ihailla kylän keskiaikaista linnaa sekä sitä ympäröiviä muureja ja myöskin kolmea kylän historiallista porttia. Vieraile St. John Baptist -kirkossa, missä sijaitsee taidemaalari ja arkkitehti Cristofo Roncallin viisi 1600-luvun teosta. Pomarancen pääkatu on täynnä renessanssiaikaisia rakennuksia, kuten esimerkiksi Mugnaini-Riccin talo sekä Larderein palatsi. Tutustu myös 1800-luvulle juurensa juontavaan Coraggiosin teatteriin, joka on rakennettu klassisen italialaisen teatterin tyylillä sekä hiljattain remontoitu. Täällä järjestetään monia konsertteja sekä kulttuurisia tapahtumia, joiden kautta pääset hyvin tutustumaan paikalliseen kulttuuriin sekä ihmisiin. Monien historiallisten nähtävyyksiensä lisäksi Pomarance tarjoaa myös lumoavia maisemia niin luonnon, kuin kaupunginkin siluetilla. Vuokraa loma-asunto Pomarancesta ja pääset tutustumaan kohteen mielenkiintoisiin ja kiehtoviin nähtävyyksiin monipuolisesti.  

Vuokraa loma-asunto Pomarancesta

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Pomarancen alueella sijaitsee Lardellon kylä, missä sijaitsee geotermisiä voimaloita, jotka hyödyntävät kestävän kehityksen kannalta suotuisaa boorihappoa. Jos tämä kiinnostaa sinua, vierailu geotermisessä museossa on ehdoton. Lähde myös retkelle kuvankauniin luonnon helmaan ja suuntaa kohti Cecinan laakson kukkulaa, jonka päältä löytyy Rocca Sillanan linnoitus. Kyseinen kiehtova ja keskiaikainen kohde avautui yleisölle muutama vuosi sitten ja se esittelee mitä kauneimpia maisemia. Lisäksi lomallasi Pomarancessa kannattaa kokea Cecinan joki, missä pääsee muun muassa uimaan ja sukeltamaan, sekä Masso delle Fanciullen luontokohde, joka on tunnettu sen henkeäsalpaavista näkymistään. Loma-asunto Pomarancesta tarjoaa myös loistavan tilaisuuden harrastaa ja kokeilla muun muassa tennistä ja koripalloa sekä kierrellä putiikkeja ja herkutella kohteen viihtyisissä ravintoloissa. 

Vuokraa loma-asunto Pomarancesta

Vuokraa loma-asunto Pomarancesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Toscanan alueella ja ympäri Italiaa. Laajan valikoimamme ansiosta loma-asuntoja löytyy jokaiseen makuun ja rajaamalla hakua nettisivuillamme valitsemiesi hakukriteereiden perusteella, löydät juuri sinun vaatimuksiisi ja toiveisiisi vastaavat vaihtoehdot. Vuokrakoti tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lomallesi, sillä se tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta, sekä itsenäisyyttä, ja myöskin usein suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko matkaseurueelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu siis valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Pomarancesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Italian auringon alle!