search

Vuokraa loma-asunto Pistoiasta

Pistoian mielenkiintoinen kaupunki sijaitsee Firenzen ja Luccan kaupunkien välissä, noin 40 kilometriä molemmista, kiehtovan Toscanan alueella. Pistoia on pääkaupunki samannimiselle maakunnalle, joka on suhteellisen laaja ja pitää sisällään sekä tasankoja, että kukkulaisia ja vuoristoisia alueita, kuten esimerkiksi Ombronen joen laakson ja Pistoian vuoriston, missä pääsee muun muassa laskettelemaan. Pistoiasta löytyy hurjan paljon tekemistä ja nähtävää, joten kyseessä on loistava kohde koko perheelle! Loma-asunto Pistoiasta tarjoaa loistavan perustan tutustua kaupungin lukemattomiin monumentteihin, jotka sijoittuvat muun muassa Rooman valtakunnan aikoihin sekä renessanssiaikaan. Lomaasi täällä sävyttävät henkeäsalpaavat maisemat Apenniinien vuoristoille, jonka juurilla Pistoia sijaitsee. Kyseisen vuoriston rinteet sekä alueen muukin luonto tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja nauttia erilaisista ulkoilma-aktiviteeteista sekä urheilulajeista lomallasi. 

Vuokraa loma-asunto Pistoiasta

Nähtävyyksiä ja kulttuuria Pistoiassa

Pistoian pitkän ja rikkaan historian ansiosta täällä on nähtävissä monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja monumentteja tänäkin päivänä. Lomallasi Pistoiassa pääsetkin ihailemaan lukemattomia arkkitehtuurisesti uskomattomia rakennuksia, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua tilaisuuden tullen. Piazza del Duomo on kaupungin taiteellinen ja historiallinen keskus, josta löydät monet Pistoian kuuluisimmista sekä vaikuttavimmista rakennuksista – kaupungintalo, Palazzo Pretorio, San Zenon katedraali, Palazzo dei Vescovi, kastekirkko, sekä kellotorni ovat ainutlaatuisia rakennuksia, joiden ihailu vie sinut aikamatkalle historian havinaan. Lisäksi kaupungin vanhimpaan osaan kuuluva Piazza della Salan aukio on vierailun arvoinen, kuten ovat myös muun muassa Ospedale del Ceppon keskiaikainen sairaalarakennus, Sant’Andrean kirkko, sekä upeilla freskoilla koristeltu Taun kirkko. Älä myöskään unohda tutustua San Giovanni Fuoricivitasin romaaniseen ja uskonnolliseen rakennuskompleksiin sekä vaikuttavaan Biblioteca Fabronianan kirjastoon

Vuokraa loma-asunto Pistoiasta

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Pistoian vuoristot tarjoavat paljon mahdollisuuksia erilaisten aktiviteettien harrastamiseen. Kesäisin täällä pääsee lenkkeilemään, patikoimaan sekä pyöräilemään upeissa maisemissa ja raikkaassa vuoristoilmassa, kun taas talvisin vuoristo tarjoaa mahdollisuuksia lasketteluun. Abetonen ja Val di Lucen laskettelukeskukset ovat eräitä kaikista suosituimmista ja nämä kannattaakin pyrkiä kokemaan, jos lomasi sijoittuu talven ajalle ja laskettelu tai muut talviurheilulajit kiinnostavat. Lapsiperheiden sekä eläinrakkaiden kannattaa loman aikana suunnata Pistoian eläintarhaan, joka sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella ja tarjoilee unohtumattomia elämyksiä koko perheelle. Myös paikalliset tapahtumat ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia, sillä niiden kautta pääsee loistavasti tutustumaan alueen kulttuuriin sekä paikallisiin ihmisiin. Esimerkiksi heinäkuussa järjestettävät blues-festivaalit sekä Giostra dell’Orson folklore-festivaalit tarjoilevat vierailijoille ainutlaatuisia kokemuksia. Loma-asunto Pistoiasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin aktiviteetteihin sekä elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Pistoiasta

Vuokraa loma-asunto Pistoiasta NOVASOLin kautta

Lomallasi Pistoiassa pääset ainutlaatuisten nähtävyyksien sekä monipuolisten aktiviteettien lisäksi kokemaan myös italialaisen ja toscanalaisen ruokakulttuurin. Samalla voit lisäksi tutustua paikallisiin viineihin ja miksei myös lähteä tutustumaan paikallisiin viinitiloihin viininmaistelun merkeissä. Paras tapa nauttia lomastasi Toscanan alueella on vuokrata loma-asunto NOVASOLin kautta ja nauttia sen tuomasta vapaudesta, omatoimisuudesta, sekä itsenäisyydestä. Vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme ja rajaamalla hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinun ja perheesi toiveisiin ja vaatimuksiin parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Tutustu siis valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Pistoiasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italian auringon alle!