search

Vuokraa loma-asunto Pisasta

Pisan kuuluisa kalteva torni on nähtävä omin silmin, mutta kaupungilla on myös paljon muuta historiallista nähtävää. Toscanan luonto on niin kaunis, että se hurmaa kenet tahansa. Vuokraa loma-asunto Pisasta tai sen lähialueilta ja pääset tutustumaan upeisiin nähtävyyksiin omaan tahtiin. NOVASOLilla on vuosien kokemus siitä, miten välitetään yksityisomisteisia loma-asuntoja Italiassa, joten voit vuokrata huvilat ja huoneistot Pisasta kauttamme turvallisin mielin.

Pisa on kaupunki lähellä Arnovirran suuta mutta myös provinssi Toscanan alueella. Itse kaupunki tunnetaan maailmalla tietysti kaltevan torninsa vuoksi. Yksi Pisan mahtavimmista asukkaista on ollut tiedemies Galileo, joka teki mm. gravitaatiokkokeitaan kaltevasta tornista käsin. Vuokraa talo tai loma-asunto Pisasta ja sen provinssista ja pääsetkin helpoiten perille laskeutumalla Galileo Galilein mukaan nimetylle Pisan lentokentälle.

Vuokraa loma-asunto Pisasta

Loma-asunto Pisasta tarjoilee unohtumattomia elämyksiä

Vuokraa loma-asunto Pisasta ja näe kalteva torni, joka on myös UNESCOn maailmanperintökohteiden listalla. Tornin lisäksi Piazza dei Miracoli ja kirkkaanvalkoinen tuomiokirkko tuomikappeleineen ja kirkkopuutarhoineen ovat suosittuja kohteita. Vuokrattu huvila Pisassa mahdollistaa lomailun omaan tahtiin ja voit helposti tutustua kaupungin torielämään Piazza dei Cavalierilla sekä lukuisiin upeisiin kirkkoihin, kuten goottilaiseen Santa Maria della Spinan kirkkoon.

Loma-asunto Pisan provinssista merkitsee historiallisten monumenttien lisäksi myös elämää luonnonkauniissa ympäristössä. Pisa sijaitsee Arnovirran suulla ja läheltä löydät upeita kaupunkeja, kuten Calambrone, hienoja rantoja Tirrenian lähellä sekä kirkkaan valkoisen Marina di Pisan. Jos pidät pyöräilystä tai vaeltamisesta, suosittelemme tutustumaan kauniisin luontoalueisiin ja vuoristokohteisiin Toscanan pohjoisosassa. Täällä luonnossa liikkuminen on unohtumaton kokemus, joka on ehdottomasti suositeltavaa koko perheelle. 

Vuokraa loma-asunto Pisasta

Laatutaattuja loma-asuntoja kaikissa hinta- ja kokoluokissa

Voit valita upeita loma-asuntoja Pisan alueelta. NOVASOLilla on laaja valikoima erilaisia yksityisomisteisia loma-asuntoja Italiassa ja tietysti myös Pisassa Toscanan alueella. Löydät täältä nettisivuiltamme erilaisia perinteisiä taloja Pisasta, mutta myös mielenkiintoisia loma-asuntoja aurinkoisine terasseineen sekä suureelliset omalla uima-altaalla varustetut lomahuvilat Toscanasta ylipäätään. Katso kohteemme ja tutustu ja ihastu niihin. Loma-asunnon vuokraus Pisasta ja muualta Italiasta sujuu helposti ja turvallisesti NOVASOLin kautta. Olemme tarkistaneet etukäteen jokaisen lomahuvilan ja –huoneiston ja vuokraan sisältyy aina turvallisuuspakettimme. Tervetuloa vuokraamaan loma-asuntoja Pisasta ja sen lähialueelta NOVASOLin avulla!