search

Vuokraa loma-asunto Monteriggionista

Monteriggioni on pieni ja hurmaava keskiaikainen kylä, joka sijaitsee henkeäsalpaavien maisemien sekä vaikuttavien muinaisten muurien ympäröimänä. Täällä voit kokea aidon ja alkuperäisen toscanalaisen kulttuurin rauhoittavassa ympäristössä, missä tuntuu, että aika pysyy paikoillaan. Monteriggioni on täynnä historiaa, romantiikkaa, sekä kuvankauniita maisemia, jotka tekevät vaikutuksen keneen tahansa. Monteriggioni sijaitsee kiehtovan Toscanan alueella, joka on tunnettu pitkälti taiteellisuudestaan sekä herkullisista viineistään. Vuokraa loma-asunto Monteriggionista ja koe kyseisen kaupungin lisäksi kaikki se, mitä koko Toscanan alueella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Monteriggionista

Nähtävyyksiä ja kulttuuria Monteriggionissa

Monteriggionin kaupungin idyllisiä ja kapeita kujia sävyttävät lukuisat pikkuputiikit sekä viihtyisät kahvilat ja ravintolat. Kierrellessäsi pitkin kaupungin katuja, onkin ihana välillä istahtaa kauniiseen kahvilaan ja nauttia vaikkapa lasillinen paikallista viiniä. Tutustu kaupungin keskeisimpään aukioon, joka toimii paikallisten tärkeänä tapaamis- ja kokoontumispaikkana. Täältä löydät myös Santa Maria Assuntan kirkon, johon tutustumista ei kannata jättää välistä. Kaupunkia ympäröivät keskiaikaiset muurit sekä niiden 14 vaikuttavaa tornia ovat kuitenkin ehdottomasti katseenvangitsevimpia nähtävyyksiä täällä. Vuokraa loma-asunto Monteriggionista ja pääset ihailemaan kohteen historiallista tunnelmaa sekä kuvankauniita rakennuksia. 

Vuokraa loma-asunto Monteriggionista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Monteriggionia ympäröivä alue muodostaa kuvankauniita maisemia sekä ainutlaatuisia luontokokemuksia. Ihana luonto houkutteleekin virkistävälle piknikille tai lenkille nauttimaan sen kauneudesta. Lähde patikoimaan idyllisten viinitilojen ja rehevien oliivitarhojen läpi, tai vuokraa pyörä ja lähde tutkimaan aluetta pyörän selästä käsin. Lisäksi myös ratsastus on suosittua täällä ja halutessasi voit osallistua opastetulle ratsastuskierrokselle. Viininystävien, ja miksi ei muidenkin, kannattaa osallistua viinikierrokselle jossakin alueen monista viinitiloista. Samalla, kun opit viininvalmistuksesta, pääset maistelemaan alueen erikoisuuksia. Loma-asunto Monteriggionista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Monteriggionista

Vuokraa loma-asunto Monteriggionista NOVASOLin kautta

Loma-asunto Monteriggionista mahdollistaa myös esimerkiksi päiväreissun Sienan ihanaan kaupunkiin. Täältä löydät lukemattomia upeita nähtävyyksiä sekä paljon mukaansatempaavaa kulttuuria. Lisäksi muun muassa Luccan ja Florencen kaupungit ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Loma-asunnon vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme ja täällä pääset rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereidesi perusteella. Tällöin löydät juuri sinun vaatimuksiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Tutustu siis valikoimaamme ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Toscanan alueelta Italian auringon alta seuraavaa lomaasi varten! 
Vuokraa loma-asunto Monteriggionista