search

Vuokraa loma-asunto Montaionesta

Lukemattomien sypressipuiden, kauniiden viinitilojen, sekä rehevien oliivitarhojen sävyttämien maisemien syleilystä löytyy Montaionen kuvankaunis kylä. Montaione sijaitsee Toscanan alueen pohjoisen osan kukkuloilla ja vain ajomatkan päässä muun muassa Florencen sekä Pisan mielenkiintoisista kaupungeista. Montaionen kaupungin romanttinen tunnelma on aito sekä rentouttava, ja kohdetta ympäröivä ainutlaatuinen luonto houkuttelee erilaisten ulkoilma-aktiviteettien, kuten esimerkiksi patikoinnin ja pyöräilyn pariin. Kaupunki on täynnä historiaa, sillä se on ollut asutettu jo Rooman valtakunnan ajoista lähtien. Tästä syystä täältä löytyykin lukematon määrä upeita nähtävyyksiä. Montaionen kaupunki on loistava lomakohde silloin, kun haluat viettää loman kauempana vilkkaimmista turistikohteista, mutta silti mahdollisuudella suunnata niihin esimerkiksi päiväreissulle halutessasi. Vuokraa loma-asunto Montaionesta ja koe kaikki se, mitä tällä hurmaavalla kaupungilla, sekä koko Toscanan alueella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Montaionesta

Nähtävyyksiä ja kulttuuria Montaionessa

Montaionen kaupungin pitkä historia tarkoittaa tietenkin sitä, että lomallasi täällä pääset tutustumaan moniin historiallisiin ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin sekä monumentteihin. Voit aloittaa nähtävyyksien tutkimisen esimerkiksi kaupungin historiallisessa keskustassa sijaitsevasta San Regolon romaanisesta kirkosta, jonka juuret juontavat aina 1200- tai 1300-luvuille saakka. Kirkolta on näkymät sen eteen avautuvalle Piazza della Republican aukiolle, joka toimii kaupungin keskeisimpänä tapaamispaikkana. Historiallisesta keskustasta löydät myös monia muita arkkitehtuurisia ihmeitä sekä paljon kiehtovaa nähtävää. Suunnatessasi hieman kaupungin ulkopuolelle, löydät 1300-luvulta peräisin olevan kohteen, The Holy Mount of San Vivaldon, jota kutsutaan Toscanan Jerusalemiksi. Kyseessä on kohde, missä on jäljitelty Jerusalemin kappeleita, luostareita ja pyhiä paikkoja. Kohde on ehdottomasti vierailun arvoinen kiehtovuutensa ja ainutlaatuisuutensa ansiosta ja esimerkiksi kesäisin pääset halutessasi kuuntelemaan klassisen musiikin konsertteja kohteen luostariin. 

Vuokraa loma-asunto Montaionesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi

Vaikka Montaionen alue on suhteellisen rauhallinen ja hiljainen, ei se tarkoita, että aika kävisi tylsäksi täällä – alueelta löytyy paljon tekemistä niin aikuisille, kuin lapsillekin. Vuokraa käyttöösi hauska ja kätevä Vespa ja lähde tutustumaan läheisiin alueisiin sen matkassa. Halutessasi voit myös osallistua opastetulle mönkijäkierrokselle, joka vie sinut kauniiden viinitilojen ja oliivitarhojen läpi. Lisäksi alueelta löytyy monia loistavia patikointi- ja maastopyöräilyreittejä, joita voit lähteä myös suorittamaan esimerkiksi ratsain. Luonnonläheiset aktiviteetit ovatkin loistava tapa nauttia alueen ainutlaatuisista ja kuvankauniista maisemista. Jos haaveilet rentouttavasta ja hemmottelevasta aktiviteetista, suuntaa Terme della Via Francigenan kylpylään. Lapsiperheiden ja lasten kanssa matkustavien kannattaa puolestaan suunnata johonkin alueen monista vesi-, seikkailu- sekä huvipuistoista. Jos sää sattuu olemaan huono, alueelta löytyy myös sisätiloissa oleva leikkipaikka lapsille. Loma-asunto Montaionesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja kokemuksiin. 

Vuokraa loma-asunto Montaionesta

Vuokraa loma-asunto Montaionesta NOVASOLin kautta

Romanttinen tunnelma, ystävälliset paikalliset, herkullinen ruokakulttuuri, kiehtovat nähtävyydet, hurmaava kulttuuri, mielenkiintoinen historia, ainutlaatuinen luonto ja unohtumattomat kokemukset. Lomamatka Montaionessa pitää sisällään kaiken tämän sekä paljon muuta. Tämän kaiken lisäksi loma-asunto Montaionesta tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua muihin Toscanan alueen mielenkiintoisiin kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Florenceen, Pisaan, Luccaan, tai Sienaan, vaikkapa päiväreissun merkeissä. Paras tapa nauttia lomasta täysin siemauksin, on vuokrata loma-asunto Montaionesta NOVASOLin kautta, jolloin lomaasi määrittelevät vapaus, omatoimisuus, sekä itsenäisyys. Asunnon vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme, missä pääset rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden mukaisesti ja täten löydät juuri sinulle sopivimmat kohdevaihtoehdot. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Toscanan auringon alle