search

Vuokraa loma-asunto Massarosasta

Massarosan kaupunki venyttäytyy Toscanan alueen pohjoisten kukkuloiden sekä tasankojen välille, hipaisten Massaciuccolin järven penkereitä, Välimeren aaltoja sekä Toscanan saaristoa. Massarosan alue tarjoileekin uskomattoman vaihtelevaa ja monipuolista luonnollista ympäristöä, jota sävyttävät kiehtovat toscanalaiset kylät. Jos haluat lomasi aikana nauttia sekä ainutlaatuisesta ja monimuotoisesta luontoympäristöstä, että unohtumattomista kulttuurisista ja historiallisista nähtävyyksistä kaupungissa, vuokraa loma-asunto Massarosasta NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä monipuolisella kohteella sekä koko Toscanan alueella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Massarosasta

Nähtävyyksiä ja kulttuuria Massarosassa

Massarosan kaupunki on ollut kukoistava keskus jo esihistoriallisista ajoista lähtien ja esimerkiksi Rooman valtakunnan ajoista täällä on nähtävissä selkeät jäännökset. Aikoinaan roomalaiset rakensivatkin tänne muun muassa kylpylän, sekä vaikuttavan patriisityylisen huvilan, joiden molempien luona voit vierailla tänäkin päivänä. 1500-luvulla Massarosan kaupunkiin rakennettiin suuri määrä elegantteja huviloita vieriviereen toisistaan ja nykyään ne ovatkin eräitä kohteen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Vieraile myös Gran Teatro Puccinin teatterissa kuuntelemassa kaunista oopperaa tai vuokraa vene ja lähde päiväksi vesille. Lomamatka ei olisi täydellinen ilman perinpohjaista tutustumista kohteen ruokakulttuuriin ja lomasi aikana kannattaakin vierailla useissa kaupungin loistavissa ravintoloissa, jotka tarjoilevat herkullisia perinneruokia sekä erikoisuuksia. Nauti palan painikkeeksi lasillinen toscanalaista viiniä ja iltasi on kruunattu! 

Vuokraa loma-asunto Massarosasta

Aktiviteetteja ja luontokokemuksia lomallasi

Loma-asunto Massarosasta tarjoaa loistavia mahdollisuuksia koko perheelle harrastaa ja kokeilla monipuolisesti erilaisia hauskoja vapaa-ajanaktiviteetteja. Kesäisin on ihana viettää aikaa koko perheen kesken rannalla leikkien ja uiskennellen, tai mahdollisesti oman loma-asunnon uima-altaalla. Loistava kohde uimaretkelle on myös Massaciuccolin järvi, missä voit myös harrastaa muun muassa veneilyä. Kukkulaisessa sisämaassa laajat merkityt reitistöt mahdollistavat esimerkiksi patikoinnin ja maastopyöräilyn henkeäsalpaavissa maisemissa. Massarosassa myös ratsastaminen on suosittua ja halutessasi voitkin lähteä tutustumaan maaseutuun ja ympäristöön ratsain. Lisäksi päiväreissut Toscanan alueen muihin mielenkiintoisiin kaupunkeihin ja kohteisiin ovat epäilemättä unohtumattomia. Loma-asunto Massarosasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Massarosasta

Vuokraa loma-asunto Massarosasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Toscanan alueella ja vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme. Täällä voit rajata hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon, sekä sisällön perusteella ja täten löytää juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Tutustu siis valikoimaamme ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Massarosasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään, ja voit alkaa laskemaan päiviä ikimuistoisen loman alkuun!