search

Vuokraa loma-asunto Gambassi Termestä

Gambassi Termen kaupunki sijaitsee Toscanan alueella, Volterran ja Firenzen välissä. Tämä kaupunki on historian ajoista alkaen ollut tärkeiden kulkureittien varrella ja esimerkiksi etruskit, roomalaiset ja muut keskiaikaiset matkustajat ovat tulleet tutuiksi Gambassi Termen kanssa. Myös Via Francigenan pyhiinvaellusreittiä kulkevat pyhiinvaeltajat ovat aina ohittaneet kyseisen kaupungin. Vuokraa loma-asunto Gambassi Termestä NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla ja historiallisella kaupungilla on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Gambassi Termestä

Nähtävää ja koettavaa lomallasi Toscanan alueella

Gambassi Termen kaupunki on ollut asutettu jo neoliittiseltä kaudelta saakka ja siitä syystä täällä on tänäkin päivänä nähtävissä monia historiallisia jäänteitä sekä monumentteja. Tärkeitä historiallisia raunioita, kuten hautoja sekä asutuksen merkkejä on löydetty Poggio all’Aglionen arkeologiselta alueelta sekä monista muista paikoista Gambassi Termestä. Arkeologisia löydöksiä voit ihailla myös muun muassa Palazzo Civicon rakennuksessa, missä niitä on esillä. Pitkän historiansa aikana Gambassi Terme on myös ollut tunnettu lasintuotannostaan, joka kukoisti täällä keskiajalta uudelle ajalle saakka. 

Gambassi Termen kaupunki on lisäksi tunnettu myös kylpylöistään ja kylpyläkulttuuristaan, joka on kukoistanut täällä jo antiikin ajoista lähtien. Jopa kaupungin nimi viittaa sen kylpyläperinteisiin. Rikkaan historiansa ja kuvankauniiden, vihreiden sekä luonnollisten maisemiensa lisäksi juurikin kaupungin kylpylämahdollisuudet vetävät lomailijoita tänne vuosi toisensa jälkeen. Vuokraa loma-asunto Gambassi Termestä ja ihastu kohteen tunnelmalliseen kulttuuriin sekä mielenkiintoiseen historiaan.

Vuokraa loma-asunto Gambassi Termestä

Vuokraa loma-asunto Gambassi Termestä NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Toscanan alueella ja Gambassi Terme on loistava valinta lomakohteeksi silloin, kun haluat tutustua mielenkiintoiseen historiaan, toscanalaiseen kylpyläkulttuuriin, sekä henkeäsalpaavan kauniiseen luontoon ja ympäristöön. Lomasi saa aivan erityistä paikallisuuden tuntua, kun vietät sen vuokratussa loma-asunnossa. Vuokrakoti nimittäin tarjoaa lomallesi roimasti yksityisyyttä, vapautta, sekä omatoimisuutta ja myöskin persoonallisen sekä kotoisan majoitusympäristön. Vuokraaminen onnistuu kädenkäänteessä nettisivuillamme, missä voit myös rajata hakua vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi. Tutustu siis valikoimaamme, rajaa hakua ja löydä unelmiesi loma-asunto Gambassi Termestä seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi iki-ihanan Toscanan alueelle ja Gambassi Termen lumoavaan kaupunkiin!