search

Vuokraa loma-asunto Firenzestä

Ei ole mitään sattumaa, että Firenze on tunnettu maailmanlaajuisesti. Kaupunki on nimittäin fantastisen kaunis! Vuokraa loma-asunto Firenzestä ja sen lähialueilta ja pääset kokemaan kaupungin kaikki upeat kirkot, sillat ja taideaarteet juuri siinä tahdissa kuin itse haluat. NOVASOL tarjoaa hienon valikoiman erilaisia loma-asuntoja Italiassa ja voit vuokrata taloja, huoneistoja ja huviloita Firenzestä kauttamme helposti ja turvallisesti.

Firenze on sekä kaupunki että provinssi kauniilla Toscanan alueella keskellä Italiaa. Se oli jo keskiajalla tärkeä kauppapaikka ja ajatellaan myös, että Italian renessanssi alkoi Firenzestä. Kaupungin historiallinen keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin ja talon vuokraus Firenzestä takaakin sinulle upeita historiallisia kohteita vaikka joka päivälle.

Vuokraa loma-asunto Firenzestä

Matkaa takaisin renessanssiin vaikka heti

Kiinnostavatko sinua NOVASOLin huvilat ja huoneistot Toscanassa? Siinä tapauksessa kannattaa varata loma-asunto Firenzen läheltä, sillä ympäristö on taatusti upea. Firenzessä voit seurata Medici-perheen jälkiä, sillä perhe hallitsi kaupunkia yksinvaltiaana 1400-luvulla. Jos vuokraat loma-asunnon Firenzestä, sinun tulee ehdottomasti nähdä ainakin Ponte Vecchion kuuluisa silta, suurenmoinen marmorikatedraali, sekä nauttia maisemasta Giotton kellotornista sekä ihailla taideaarteita Palazzo Pittillä.

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Firenzestä, olet varmasti keskellä vilkasta kaupunkielämää. Gucci-museossa kannattaa ainakin vierailla ja nautiskella hienostuneita valkotryffelillä maustettuja ruoka-annoksia unohtamatta tietenkään Toscanan viinialueen parhiata paloja Chianti Classicon viinejä.

Loma Firenzessä

Vuokraa loma-asunto Firenzestä NOVASOLin kautta

Ihastut varmasti Firenzen upeisiin monumentteihin ja palatsiin, joten kannattaa vuokrata huvila tai huoneisto Firenzestä vaikka samantien. NOVASOLilla on monen vuoden kokemus vuokrattavien loma-asuntojen välittämisessä Italiassa ja valikoimamme loma-asuntoja Toscanassa on uniikki ja upea. Löydät kaikki loma-asunnot Firenzestä ja sen lähialueilta täältä kotisivuiltamme ja voit etsiä itsellsi sopivan huvilan tai huoneiston helposti hakuehtoja vaihtamalla. Hakua voit rajata esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän, asunnon sijainnin ja asunnon palveluiden perusteella, löytääksesi juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Jokainen loma-asunto Italiassa ja muualla Euroopassa on erikseen tarkistettu NOVASOLin työntekijöiden toimesta, joten voimme vuokrata huvilat ja huoneistot Firenzestä laatutakuulla. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunnot Firenzestä ja muualta Toscanasta NOVASOLin avulla! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italiaan!