search

Vuokraa loma-asunto Elbalta

Elba on suurin saari Toscanan rannikolla ja se sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Manner-Italiasta. Saari jakautuu kahdeksaan kuntaan ja loma-asunnon vuokraus Elbalta mahdollistaa vierailut jokaisella alueella. Kaunis luonto ja kulttuurihistorian havina ympäröivät sinut huvilassa Elban saarella, mutta myös monenlaiset aktiviteetit ovat mahdollisia. Kannattaa testata ainakin sukellusta ja merikajakkia. Nauti luonnosta, historiasta ja kristallinkirkkaista vesistä upeiden hiekkarantojen äärellä. Vuokraa loma-asunto Elbalta, Toscanan upeista maisemista!

Vuokraa loma-asunto Elbalta

Koe historiallisia tarinoita ja vuokraa loma-asunto Elbalta

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Elblta, olet itse asiassa Napoleonin vanhalla kotisaarella. Napoleonin oleilu tällä saarella on tehnyt kohteesta mielenkiintoisen ja kuuluisan. Löydät merkkejä Napoleonin ajalta vieläkin saaren eri kolkista ja Napoleonhan ei ollut saarella vankina, vaan vietti vapaa-aikaa Elban saarella. Korutaitelijat ja turistit ovatkin jo pitkän halunneet lähteä Elballe Napoleonin jalanjäljille, joten voimme lämpimästi suositella huvilan vuokrausta Elbalta myös sinulle.

NOVASOL tarjoaa monenlaisia laatutakuulla varustettuja loma-asuntoja Elban saarelta, Toscanasta. Valitse itsellesi sopiva huvila tai huoneisto Toscanan suurimmalta saarelta ja tutki Italiaa kuin Napoleon konsanaan. NOVASOL vuokraa loma-asunnot Toscanasta laatutakuulla eri hinta- ja kokoluokissa!