search

Vuokraa loma-asunto Elbalta

Elba on suurin saari Toscanan rannikolla ja Sardinian sekä Sisilian jälkeen koko Italian kolmanneksi suurin saari. Se sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Manner-Italian Piombinon kaupungista, mistä on hyvät lauttayhteydet saarelle. Saari jakautuu kahdeksaan kuntaan ja loma-asunnon vuokraus Elbalta mahdollistaa vierailut jokaisella alueella. Kaunis luonto ja kulttuurihistorian havina ympäröivät sinut huvilassa Elban saarella, mutta myös monenlaiset aktiviteetit ovat mahdollisia. Kannattaa testata ainakin sukellusta ja merikajakkia. Nauti luonnosta, historiasta ja kristallinkirkkaista vesistä upeiden hiekkarantojen äärellä. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Elbalta, Toscanan upeista maisemista!

Vuokraa loma-asunto Elbalta

Koe historiallisia tarinoita ja vuokraa loma-asunto Elbalta

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Elbalta, olet itse asiassa Napoleonin vanhalla kotisaarella. Napoleonin vapaa-ajan oleilu tällä saarella on tehnyt kohteesta mielenkiintoisen sekä kuuluisan, ja täällä on vielä tänäkin päivänä nähtävissä merkkejä tuosta historiallisesta ajasta. Korutaitelijat ja turistit ovatkin jo pitkän halunneet lähteä Elballe Napoleonin jalanjäljille, joten voimme lämpimästi suositella huvilan vuokrausta Elbalta myös sinulle. Täällä pääset ihailemaan monia historiallisia nähtävyyksiä ja monumentteja, kuten esimerkiksi Volterraion linnoitusta, arkeologisia löydöksiä sekä Palazzina dei Mulinin rakennusta. 

Elban saari tarjoaa mitä loistavimmat olosuhteet ja puitteet pyöräilyyn ympäri saaren kauniita maisemia. Elban lukuisista merkityistä reiteistä löytyy sopiva reitti jokaiselle - vaativaa maastoa etsivät ammattimaastopyöräilijät, pyöräilystä hauskana vapaa-ajanaktiviteettina pitävät harrastepyöräilijät sekä rentoja pyöräilyretkiä etsivät perheet löytävät epäilemättä mieleisen reitin täältä. Pyöräily ympäri Elban saarta ja sen kuvankauniita luontomaisemia onkin unohtumaton elämys, joka on hyvin suositeltavaa kokea. Lisäksi myös muun muassa sukeltaminen, patikointi ja golf ovat hyvin suosittuja vapaa-ajanaktiviteettejä Elban saarella. 

Vuokraa loma-asunto Elbalta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa monenlaisia laatutakuulla varustettuja loma-asuntoja Elban saarelta, Toscanan alueelta. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja valitse itsellesi sopiva huvila tai huoneisto Toscanan suurimmalta saarelta ja tutki Italiaa kuin Napoleon konsanaan. Rajaamalla hakua nettisivuillamme valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän, asunnon sijainnin sekä sisällön perusteella löydät juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Asunnon vuokraaminen tarjoaa loistavan perustan lomallesi, sillä se kehystää lomasi vapaudella, omatoimisuudella sekä yksityisyydellä. Vuokraa loma-asunto Elbalta ja lähde kokemaan tämän kiehtovan saaren monipuolisuus!