search

Vuokraa loma-asunto Cortonasta

Toscanan alueen eteläisissä osissa, Chianan laaksossa, sijaitsee Cortonan pieni ja hurmaava kylä. Tämä noin 600 metriä merenpinnan yläpuolella, kukkulalla sijaitseva kaupunki juontaa juurensa aina etruskien sekä Rooman valtakunnan aikoihin saakka. Kaupungin korkea sijainti tarjoaakin henkeäsalpaavat maisemat ympäröivälle laaksolle sekä myöskin Trasimenon järvelle. Loma Cortonassa tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua tämän kiehtovan kaupungin lisäksi koko Toscanan alueeseen, joka on hyvin tunnettu muun muassa viineistään, taiteesta, sekä kulttuurista. Vuokraa loma-asunto Cortonasta ja koe kaikki se, mitä tällä historiallisella kohteella on sinulle tarjota.

Vuokraa loma-asunto Cortonasta

Nähtävyyksiä ja kulttuuria Cortonassa

Lomalla Cortonassa kannattaa ehdottomasti tutustua kohteen vanhaan kaupunkiin, jota ympäröivät muinaiset muurit. Täällä pääset tuntemaan historian havinaa aivan erityisellä tavalla. Cortonan sydämessä, Republic Square -aukiolla, pääset mukaansatempaavan tunnelman lisäksi tutustumaan myös muun muassa 1200-luvulle sijoittuvaan eleganttiin Cortonan kaupungintaloon, jota koristavat idylliset portaikot. Suunnatessasi kaupungin korkeimmalle kohdalle, löydät kauniin Santa Margheritan pyhäkön sekä Girifalcon linnoituksen, joka on aikoinaan rakennettu armeijan käyttötarkoitukseen. Muista myös vierailla kaupungin mielenkiintoisissa museoissa, kuten esimerkiksi MAEC-museossa, missä on näytillä löydöksiä etruskien ajoilta, sekä Diocesanin museossa. Myös muun muassa Le Cellen luostari sekä arkeologinen puisto ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia kohteita.  

Vuokraa loma-asunto Cortonasta

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Lukuisten nähtävyyksien, monumenttien, sekä historiallisten kohteiden tutkiminen ja niihin tutustuminen vie usein lomalla suurimman osan ajasta. Jos kuitenkin haluat puuhata muutakin lomasi aikana, voit muun muassa lähteä jalan tai vaikkapa pyörällä tutustumaan alueen kauniiseen luontoon sekä henkeäsalpaaviin maisemiin. Kesällä pääset osallistumaan Cortonan Mix -festivaaleille, missä on tarjolla laaja valikoima muun muassa musiikkia ja kulttuuria mitä kauneimmissa maisemissa. Erilaiset tapahtumat ovatkin loistava tapa tutustua alueen kulttuuriin sekä paikallisiin ihmisiin monipuolisesti. Loma-asunto Cortonasta tarjoaa myös loistavan tilaisuuden tutustua Toscanan alueen muihin mielenkiintoisiin kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Sienaan ja Firenzeen. Sienassa pääset muun muassa tutustumaan sen historialliseen keskustaan, joka on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi, ja Firenzessä puolestaan saat kokea kaupungin tunnetut taideaarteet sekä uskomattoman upean arkkitehtuurin. 

Vuokraa loma-asunto Cortonasta

Vuokraa loma-asunto Cortonasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Toscanan alueella ja Cortona on loistava valinta silloin, kun haluat kokea historiallisen kohteen lukemattomine nähtävyyksineen. Asunnon vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, ja täten löytämään juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Tutustu siis valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Cortonasta NOVASOLin kautta jo tänään! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Italian auringon alle!