search

Vuokraa loma-asunto Chiantista

Vietä seuraava lomasi Italiassa ja vuokraa loma-asunto Chiantista, upeiden viinien alueelta. Vuokrattu loma-asunto Chiantista tarjoaa sinulle mahdollsuuden viettää aikaa kauniilla seudulla, haluamassasi seurassa vaikkapa pyörän selässä Toscanaan tutustuen. Talon vuokraus Chiantista on mukava tapa tutustua italialaiseen kulttuuriin sen aidoimmassa ympäristössä. NOVASOL tarjoaa monenlaisia loma-asuntoja Chiantista. Voit tutustua koko valikoimaan täällä kotisivuillamme.

Chianti sijaitsee Toscanan laaksoalueella Italian sydämessä. Upeat viinit, jotka valmistetaan Chiantissa ovat olleet tunnetuiksi jo etruskien aikaan, joten alue onkin tullut tunnetuksi näiden juomien vuoksi. Jotkut tunnetuimmista viineistä tulevat juurikin Chianti Classicon alueelta ja vuokraamalla loma-asunnon täältä voit nauttia monen viinitilan tarjonnasta omalla terassillasi hyvässä seurassa.

Vuokraa loma-asunto Chiantista

Loma, joka maistuu hyvältä

Tulet rakastamaan vuokrataloja Chiantissa, vaikket olisikaan viinin ystävä. Loma-asunnot Toscanassa ovat viinitarhojen, oliiviplantaasien, peltojen ja kastanjametsien ympäröimiä. Monet vierailijat haluavatkin tutustua alueeseen vaelluskengät jalassa tallustaen. Vaikka Toscana onkin suosittu turistikohde, löydät myös yhä loma-asuntoja Chiantista, jotka ovat omassa rauhassaan.

Huvilan vuokraaminen Chiantista on hyvä idea, sillä siitä on helppoa lähteä päiväretkille omaan tahtiin. Vuokra talo Ciantista ja lähde pyöräilemään pitkin seudun kumpuilevaa maisemaa, maistele matkalla hiukan viiniä tai tutustu tarkemmin viinintuotannon prosesseihin. Kannattaa myös ostaa muutama pullo mukaan matkamuistoksi, sillä loma Toscanassa vuokratalossa on jotakn, mitä haluat varmasti muistella myöhemminkin.

Vuokraa loma-asunto Chiantista, upealta viinialueelta Toscanasta

Talon vuokraus Italiasta NOVASOLin kautta on kannattavaa monestakin syystä. Kaikki loma-asunnot Chiantissa ovat yksityisomisteisia, joten valikoima on erityisen yksilöllinen. Toisaalta olemme tarkistaneet jokaisen vuokrahuvilan ja- huoneiston Italiassa, joten voit vuokrata niitä turvallisin mielin. Tervetuloa vuokraamaan huvilloita ja huoneistoja Chiantiin, ihanan Toscanan viinialueelle.