search

Vuokraa loma-asunto Camaioresta

Haaveiletko täydellisestä sekä monipuolisesta lomamatkasta Italiassa Toscanan auringon alla? Siinä tapauksessa kannattaa tutustu loma-asuntovalikoimaamme Toscanan Camaioressa, kristallinkirkkaan meriveden rannalla. Camaioren kunta sijaitsee pohjoisessa osassa Toscanan aluetta, kukkuloiden ja tasankojen välissä henkeäsalpaavissa maisemissa, lähellä merta sekä Toscanan saaristoa. Vuokraa loma-asunto Camaioresta NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä ainutlaatuisella kohteella on sinulle ja matkaseurueellesi lomallanne tarjota! 

Vuokraa loma-asunto Camaioresta

Luonnonläheisiä aktiviteetteja lomallasi

Lomallasi Camaioressa pääset ihailemaan mitä upeampia ja vaihtelevampia maisemia – suosittu ja kuuluisa Lido Beach tarjoaa kuvankauniita rantamaisemia, kun taas Apuaaniset Alpit luovat vaikuttavia näkymiä, joiden läpi pääset reippailemaan lenkin tai patikoinnin parissa. Camaioren alueen luonnosta löytyy lukemattomia merkittyjä reittejä, jotka vievät sinut läpi unohtumattomien maisemien joko jalan, tai pyörällä. Myös ratsastaminen alueella on hyvin suosittua ja halutessasi voit osallistua opastetulle ratsastuskierrokselle. Jos puolestaan kaipaat lomaltasi rentoja ja rauhoittavia päiviä, voit suunnata rannikon ihanille hiekkarannoille kristallinkirkkaan meriveden luokse. Lisäksi Camaioressa on loistavat mahdollisuudet harrastaa ja kokeilla monipuolisesti erilaisia vesiaktiviteetteja Välimeren ihanissa aalloissa. Vuokraa loma-asunto Camaioresta ja koe alueen monipuoliset aktiviteetit kuvankauniin luonnon helmassa. 

Vuokraa loma-asunto Camaioresta

Nähtävyyksiä ja kulttuuria Camaioressa

Henkeäsalpaavien maisemien ja monipuolisen aktiviteettitarjonnan lisäksi lomallasi Camaioressa pääset ihailemaan monia kohteen historiallisia rakennuksia sekä nähtävyyksiä. Vieraile muun muassa Badia di San Pietron luostarissa, jonka pitkät juuret juontavat aina 600-luvulle saakka, Camaioren historiallisessa keskustassa sijaitsevassa 1200-luvun Santa Maria Assuntan kirkossa, sekä San Michelen kauniissa kirkossa. Lisäksi myös muun muassa Teatro dell’Olivon kuuluisa teatteri sekä Villa Borbone delle Pianoren rakennuskompleksi, joka koostuu kolmesta eri rakennuksesta, joista yksi sijoittuu 1900-luvulle, toinen 1700-luvulle, ja kolmas 1800-luvulle, ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita. Myös kaupungin erilaiset museot kannattaa loman aikana katsastaa ja kohteen lukuisiin tapahtumiin, markkinoihin, ja kirpputoreihin kannattaa tutustua. Loma-asunto Camaioresta tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua alueen mielenkiintoisiin ja moniin nähtävyyksiin sekä kiehtovaan kulttuuriin. 

Vuokraa loma-asunto Camaioresta

Vuokraa loma-asunto Camaioresta NOVASOLin kautta

Upeiden maisemien, luonnonläheisien aktiviteettien, sekä mielenkiintoisten nähtävyyksien lisäksi Camaiore tarjoaa lomallesi myös loistavia mahdollisuuksia ihanan ruokakulttuuriin kokemiseksi. Täältä löytyy monia viihtyisiä ravintoloita, jotka tarjoilevat mitä herkullisimpia perinneruokia ja erikoisuuksia. Paras tapa nauttia tästä kaikesta, on vuokrata loma-asunto Camaioresta NOVASOLin loistavasta valikoimasta. Meillä on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Toscanan alueella ja rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon, sekä sisällön perusteella löydät juuri sinulle sopivimman kohteen. Tervetuloa viettämään unohtumaton lomamatka Italiaan kiehtovan Toscanan alueelle!