search

Vuokraa loma-asunto Arezzosta

Jos haluat suunnata Toscanan maaseudulle rentoutumaan seuraavalla lomallasi, käännä katse kohti Arezzon kiehtovaa maakuntaa ja kaupunkia! Loma-asunto Arezzosta takaa sinulle omanlaisen ja rauhallisen loman Italian sydämessä. NOVASOLilla on hieno valikoima erilaisia vuokrataloja, huviloita ja muita loma-asuntoja Arezzossa, joihin voit helposti tutustua täällä kotisivuillamme. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Arezzosta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla ja kuvankauniilla kohteella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Arezzosta

Arezzon upea kaupunki

Arezzo on kaunis ja kokemisen arvoinen kaupunki, ja jos etsit vuokrataloa Toscanasta, voimme suositella tätä historiaa henkivää paikkaa erittäin lämpimästi. Löydät kaupungista rakennuksia niin renessanssin ajalta, kuin 1300-luvulta saakka. Loma-asunto tai huvila Arezzossa on lähellä monenlaisia nähtävyyksiä, kuten Rooman ajan amfiteatteria, Santa Maria delle Pieven kirkkoa sekä upeaa goottilaista katedraalia. Vieraile myös Piazza Granden pääaukiolla, jota ympäröivät upeat vaakunoin koristellut rakennukset. Todennäköisesti Arezzon kuuluisin nähtävyys on kuitenkin San Fransescon kirkko ja sieltä löytyvät freskosarjat. Lisäksi Arezzossa sinulla on mahdollisuus osallistua Arezzo Wave-festivaalille, joka on yksi koko Italian suurimmista rockfestivaaleista. 

Loma-asunto Arezzosta toimii myös loistavana perustana lähteä erilaisille päiväretkille läheisten alueiden ainutlaatuisiin kohteisiin tai vaikkapa pyöräilemään tai vaeltamaan Toscanan maaseudulle. Arezzon vuokratalot ovat esimerkiksi lähellä ihanaa Firenzeä ja pikkumaa San Marinoa. Toscanan alueen pääkaupungissa, Firenzessä, pääset kokemaan muun muassa lukuisia renessanssiaikaisia rakennuksia sekä kuuluisia taideaarteita. Erityisesti kannattaa vierailla Santa Maria del Fioren kirkossa, joka on yksi maailman suurimmista, sekä Firenzen vanhassa kaupungissa, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. 

Loma Arezzossa

Varaa loma-asunto Arezzosta ja ihastu kuvankauniiseen Toscanaan

Jos haluat tutustua Toscanan loma-asuntojen ihanuuteen, olet tullut oikeaan paikkaan! NOVASOL tarjoaa upeat loma-asunnot Toscanassa ja vuokraamme erilaisia huoneistoja ja taloja myös Arezzon läheltä. NOVASOLin kaikki loma-asunnot Italiassa ja Toscanassa ovat yksityisomisteisia ja valikoima onkin erityinen. Voit valita juuri sinulle sopivan loma-asunnon Toscanasta yksinkertaisten huoneistojen ja luksushuviloiden joukosta. Etsi hakukriteerien avulla sopiva loma-asunto Italiasta ja Toscanasta ja vuokraa se vaikka heti helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme. Jokainen vuokrakohde on erikseen tarkistettu, joten voitte luottaa loma-asuntojemme laatuun niin Italiassa kuin muuallakin Euroopassa. Tervetuloa vuokraamaan loma-asuntoja Arezzosta sekä tutustumaan muihin Toscanan alueen hienoihin paikkoihin NOVASOLin kautta!