search

Vuokraa loma-asunto Toscanasta

NOVASOL tarjoaa sinulle loistavan valikoiman laatutarkastettuja loma-asuntoja Toscanassa, josta sinunkin on mahdollista löytää unelmiesi vuokrakoti!. Kaunis Toscanan alue on erittäin pidetty lomakohde ja monet palaavat sinne vuosi toisensa jälkeen. Vuokraa loma-asunto Toscanasta NOVASOLin kautta ja voit nauttia alueen upeasta luonnosta, kulinaristisista helmistä ja kulttuuritarjonnasta juuri siinä mittakaavassa, kuin itse haluat. Talon vuokraus Italiasta ja Toscanasta päästää sinut maan syvimpään ytimeen ja keskelle upeaa italialaista elämäntapaa.

Vuokraa loma-asunto Toscanasta

Koe iki-ihana Toscana lomallasi Italiassa

Toscanan eteläosa on monen mielestä se ”oikea Toscana”, ja alueella vieraileekin enemmän turisteja kuin pohjoisosassa. Loma-asunto Toscanasta tarjoaa sinulle uskomattoman hienoja mahdollisuuksia sekä unohtumattomia elämyksiä. Vieraile esimerkiksi San Gimignanon kaupungissa, joka on tunnettu sen upeasta tornistaan, joka rakennettiin alueen rikkaille perheille mahdin merkiksi. Myös Montepulcianon viinikaupunki on erittäin suositeltava kohde, kuten on myös Toscanan pääkaupunki, kuuluisa Firenze. Muista myös herkutella paikallisilla viineillä, joista Toscanan alue onkin tunnettu - muun muassa Chianti, Vin Santo sekä Brunello di Montalcino ovat kuuluisia toscanalaisia viinejä. 

Toscanan pohjoisosan loma-asunnot tarjoavat turismin kannalta rauhallisempaa elämää, mutta luonto on sielläkin yhtä kaunista. Nauti kuvankauniista Garfagnanan laaksosta, Castelnuovo di Garfargnanan ainutlaatuisista markkinoista ja monista muista upeista kylistä, joita Toscana on pullollaan. Meri, maailmankuulut harjut sekä upeat sypressi- ja oliivilehdot luovat Toscanan syvimmän ytimen. Loma-asunto Toscanasta voi olla myös inspiroiva, sillä monet taiteilijat ja ajattelijat, kuten Giotto, Donatello, Michelangelo, Leonardo da Vinci ja Rafael ovat toteuttanet itseään Toscanassa.

Vuokraa loma-asunto Toscanasta

Varaa loma-asunto Toscanasta helposti kotisivuiltamme

NOVASOL on ykkösvaihtoehto, kun haaveissasi ja suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Toscanasta. Jokainen loma-asunto Italiassa sekä Toscanan alueella on yksityisomisteinen, mutta olemme valikoineet ja tarkistaneet ne huolellisesti, joten voit vuokrata huviloita ja huoneistoja Toscanan alueelta turvallisesti kauttamme. Huvilan vuokraaminen Italiasta ja Euroopasta on helppoa ja kätevää suoraan nettisivuillamme. Käytä sopivia hakuehtoja kotisivuillamme ja etsi lomallesi sopiva huoneisto tai loma-asunto Toscanasta, laajasta ja laatutarkastetusta valikoimastamme. Loma-asuntoja pääset helposti vuokraamaan nappia painamalla ja se onnistuu vaikka omalta kotisohvalta! Tervetuloa etsimään unelmiesi loma-asunto Toscanasta ja seikkailemaan talon vuokrauksen merkeissä Italian lomakohteissamme!