search

Vuokraa loma-asunto Palermosta

Palermo on Sisilian saaren suurin kaupunki sekä koko Italian maan viidenneksi suurin kaupunki. Kyseessä on Sisilian tärkein vetonaula ja asukkaita täältä löytyy lähes 700 000. Jos lomamatka Sisiliassa houkuttelee, vuokraa loma-asunto Palermosta ja nauti kohteen monipuolisista kokemuksista ja elämyksistä. 

Vuokraa loma-asunto Palermosta

Historiaa ja kulttuuria Palermossa

Palermon kaupunki huokuu historiaa, minkä tunnet kävellessäsi pitkin kaupungin katuja vanhojen ja upeiden rakennusten seassa. Palermo juontaa juurensa aina 700-luvulle asti ja se on ollut aikojen alusta asti tärkeä kaupallinen ja kulttuurinen keskus. Palermon kaupungin arkkitehtuuri todistaa eri kansojen vaikutuksia tähän kaupunkiin historian saatossa. Voit muun muassa tutustua keskiaikaiseen kirkkoon, jota koristaa arabialainen kupoli, sekä kauniiseen katedraaliin, joka monien uudistuksien jälkeen on upea sekoitus goottilaista, uusklassista sekä arabialaista tyyliä. 

Kaiken kaikkiaan Palermon kaupungista löytyy monia tutustumisen arvoisia ja upeita kirkkoja. Esimerkiksi vuonna 1142 rakennettu San Giovanni degli Eremitin kirkko on henkeäsalpaavaa katseltavaa etenkin ulkokuoreltaan. Kirkon upeaan julkisivuun kuuluu merkittävänä osana sen viisi punaista kupolia. Lisäksi kirkkoa ympäröivä puutarha on erittäin vaikuttava nähtävyys. Rehevät appelsiinipuut, agaavet, bougainvilleat, tuoksuvat ruusut sekä monet kauniit kukat sävyttävät puutarhan maisemaa. Kierrellessäsi pitkin kaupunkia, älä myöskään unohda tutustua Teatro Massimon oopperataloon, joka rakennettiin 1800-luvun loppupuolella ja jonne mahtuu jopa 3200 vierasta. Rakennus on vaikuttavaa katseltavaa ja saatat tunnistaa sen ikonisesta elokuvasta Godfather III. 

Vuokraa loma-asunto Palermosta

Shoppailua Palermossa

Palermon kaupungin kaikki kadut tarjoavat unohtumattomia elämyksiä ja paljon nähtävää sekä koettavaa. Jos toiveissasi on shoppailu, kannattaa suunnata kaupungin pääkaduille, joita ovat Via Maqueda, Via Roma, Via Vittorio Emanuele sekä Via Ruggero Settimo. Palermosta löytyy hyvien shoppailumahdollisuuksien lisäksi myös laaja valikoima erilaisia ihania ravintoloita sekä kahviloita, joissa on ihana rentoutua vaikkapa viinilasillisen kera kauppojen kiertelyn jälkeen. Loma-asunto Palermosta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kaikkeen siihen, mitä kaupungilla on tarjota. 

Lähes jokaisessa Italian kaupungissa järjestetään usein markkinoita, jotka tarjoavat loistavia mahdollisuuksia herkullisten italialaisten ruokatuotteiden ostamiseen. Palermossa voit vierailla Vuccerian, Ballaron sekä Capon markkinoilla, jotka ovat kuuluisia ympäri Italiaa. Täällä erilaisten tuotteiden tarjonta on äärimmäisen laaja. Ostele esimerkiksi hedelmiä, vihanneksia, mereneläviä, lihoja, juustoja sekä tuoksuvia yrttejä ja kokkaa herkullinen illallinen omassa loma-asunnossa perheesi kesken. 

Vuokraa loma-asunto Palermosta

Vuokraa loma-asunto Palermosta NOVASOLin kautta

NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto Palermosta tarjoaa parhaat mahdolliset puitteet lomallesi. Moni Palermon loma-asunnoistamme sijaitsee vain kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta sekä monista mielenkiintoisista nähtävyyksistä, joten liikkuminen paikasta toiseen sekä takaisin loma-asunnolle on helppoa. Suunnitellessasi lomamatkaa Italiaan Sisilian saarelle, Palermo on täydellinen valinta, sillä täältä löytyy kaikki mahdollinen, mitä täydelliseltä lomamatkalta odottaa. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua vastaamaan omia toiveitasi sekä vaatimuksiasi ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Palermosta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa viettämään unohtumaton loma kuvankauniiseen ympäristöön Italian auringon alle!