search

Vuokraa loma-asunto Sisiliasta

Sisilian saarella on upea luonto, hieno kulttuuri ja uskomattoman hienot liidunvalkeat hiekkarannat. Vuokraa loma-asunto Sisiliasta ja ihastu saaren monipuoliseen elämään keskellä värikästä, italialaista kulttuuria. NOVASOL on Euroopan johtavia loma-asunnonvälittäjiä ja meillä on hienoa valikoima erilaisia huoneistoja, huviloita ja vuokrataloja Sisiliassa.

Sisilia sijaitsee Etelä-Italiassa ja se voi todellakin ylpeillä monimuotoisella maisemallaan. Löydät saarelta aktiivisen Etnan tulivuoren, jonka alapuolella kasvaa subtrooppista kasvillisuutta ja vehreää metsää sekä appelsiiniplantaaseja. Vuokraa loma-asunto Sisiliasta ja koe loma kaikilla mausteilla. Hyvä ruoka, aurinkoiset rannat, kulttuuri ja historia sekoittuvat upeasti Sisilian saarella.

Vuokraa loma-asunto Sisiliasta

Maisemia, ruokaa ja historian havinaa

Sisilian rannikko on noin 1200 km pitkä ja saaren pohjoisosasta löydät myös Eoliset saaret, jotka kohovat merestä mustina vuorina. Nauti auringosta ja upean valkoisista hiekkarannoista Palermon lähellä, lueskele kirjaa aurinkovarjon alla tai virkistäydy turkoosin sinisessä merisvedessä.

Vuokrahuvila Sisiliassa tarjaa rantamahdollisuuksiensa lisäksi myös uskomattomat herkuttelumahdollisuudet, sillä alueen fantastiset ruoat ja kulinaariset nautinnot vievät varmasti kielen mennessään. Esimerkiksi Palermossa kannattaa maistaa jälkiruokia nimeltä Cannoli, Cassata ja Granite. Paikalliset viinit ovat tietysti yksi kohokohdista, kun vietät ihanaa iltaa vuokratalossa Italian suurimmalla saarella Sisiliassa.

Vuokraa loma-asunto Italiasta ja upealta Sisilian saarelta ja pääse tutustumaan alueen nähtävyyksiin juuri siinä tahdissa kuin itse haluat. Pääkaupunki Palermo on tietysti yksi tärkeä vierailukohde. Siellä kannattaa ihastella paikallista markkinaelämää, kaunista katedraalia ja kuninkaiden hautoja. Paras shoppailupaikka on Ruggero Settimon katu. Muista myös tutustua seuraaviin nähtävyyksiin ja kokemuksiin lomallasi Sisiliassa:

Keisari Maximianuksen huvilan, Villa Romana del Casalen rauniot pienen Piazza Armerinan vuoristokylän lähettyvillä. 

Monrealen, Palermon ja Cefalùn katedraalit normanniaikaisine mosaiikkeineen.

Koko saaren maisemat avautuvat köysiradan kautta, joka johtaa Etnalle.  

Suuret ja suositut klassisen musiikin festivaalit Taorminan teatteriraunoilla

Varaa unelmiesi loma-asunto Sisiliasta lomaasi varten

NOVASOLilla on lukuisia loma-asuntoja Sisiliassa, joita voit vuokrata helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Italiassa ovat yksityisomisteisia ja täten tarjontamme on uniikki ja upea. Loma-asunnot Sisiliassa vaihtelevat hienoista huviloista yksinkertaisempiin huoneistoihin, mutta jokainen loma-asunto on erikseen tarkistettu, joten voimme taata kohteidemme laadun. Tervetuloa vuokraamaan huviloita, huoneistoja ja loma-asuntoja Sisiliasta NOVASOLin kautta helposti netissä.