search

Vuokraa loma-asunto Sardiniasta

Trooppinen kasvillisuus, meri ja lämmin ilmasto tekevät Sardiniasta karibialaisen oloisen. Loma-asunto Sardiniasta tarjoaa lomalaiselle paitsi ihanat hiekkarannat myös historiallisia paikkoja, kuten Nuraghin laakson, jossa on on jäänteitä pronssiajalta saakka. Sardiniassa on myös upieta luontoalueita, joiden eläimistö on erittäin värikäs. Vuokraa huvila tai huoneisto Sardiniasta ja pääset myös paikallisen ruokakulttuurin ytimeen niin omassa keittiössä kuin lähialueen ravintoloissakin.

Loma-asunnot Sardiniassa ovat upeiden maisemien ja smaragdinvihreän meren, valkoitsen hiekkarantojen sekä kauniiden lahtien ja poukamien ympäröimiä. Vuokraa loma-asunto Sardiniasta ja pääset kokemaan saaren upeat alueet, kuten smaragdirannikko Costa Smeraldan, vaaleanpuaniset flamingot Molentargiuksen puisotssa tai ähde vaikka delfiinisafarille rannikkoa pitkin.

Vuokraa loma-asunto Sardiniasta

Koe Sardinian kauneus lomasi aikana

Jos haluat vuokrata talon Sardiniasta ja lomailla hiukan aktiivisemmalla tavalla, niin suosittelemme huviloita Sardinian koilliosasta. Siellä pääset pyöräilemään, sukeltamaan, purjelautailemaan, golfaamaan sekä ratsastamaan. Muissa paikoissa voit myös purjehtia esimerkiksi Maddelenan saarelle tai vaeltaa Gennargentun kansallispuistossa. Loma-asunto Sardiniasta on myös loistava tukikohta läheä päiväretkille esimerkiksi Algheron kaupunkiin, jonka keskusta on erittäin viehättävä. Suosittelemme myös kuvankaunista Bosan kaupunkia ja modernia Cagliarin satamakaupunkia.

Vuokraa talo Italiasta ja ruokakulttuuri vie kielesi varmasti mennessään. Perinteiset ruoat kuten grillattu possu, tyypillinen Carasauleipä, hummeri, Carloforten tonnikala ja simpukkakeitto ovat maukkaita paikallisia herkkuja. Vuohenjuusto Pecorino ja lampaanmaitojuusto Cazu Marzu sekä upeat paikalliset viinit Vermentio, orbato ja Connonau kannattaa myös pistää korvan taakse.

Italialainen keittiö

Varaa unelmiesi loma-asunto Sardiniasta

Talon vuokraus Italiasta on upea tapa viettää omanlaista lomaa. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Sardiniassa ovat yksityisomisteisia, mikä tekee valikoimastamme kattavan ja erityisen. Jos haluat vuokrata huvilan Italiasta, kannattaa valita loma-asunto Sardiniasta omalla uima-altaalla ja lomastasi tulee varmasti huikea. Kaikki loma-asunnot Italiassa tarjoavat samat mahdollisuudet kuin oma kotisi ja jokainen huvila ja huoneisto Italiassa ja muualla Euroopassa on asiantuntijoidemme tarkistamia, joen voit vuokrata loma-asuntoja Sardiniasta ja muualta Italiasta kauttamme turvalisin mielin.

Tervetuloa Italiaan ja etsimään sopiva vuokrahuvila Sardiniasta NOVASOLin kautta!