search

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Italian järvialueelta

Unelmoitko talon vuokrauksesta Italian pohjoisista järvimaisemista? Loma-asunto Italiassa tarjoaa sinulle henkeäsalpaavan kauniin ympäristön, mielenkiintoisia kulttuurielämyksiä ja loistavaa ruokaa. NOVASOL on Euroopan johtavia loma-asuntojen välittäjiä ja meillä on hieno valikoima erilaisia taloja, huoneistoja ja huviloita Italian pohjoisosan upiella järvillä. 

Suurin osa Italian järvistä sijaitsee maan pohjoisosassa. Vuokraa loma-asunto Pohjois-Italian järvialueelta, johon kuuluvat muun muassa Garda, Como, Orta tai Lago Maggiore, ja et varmasti tule pettymään. Jos aikomuksenasi on vuokrata loma-asunto Italiasta läheltä Gardaa kesäkuussa, muista ehdottomasti lähteä tunnelmoimaan Gardan kaupunkifestivaaleille, jossa hyvä ruoka ja juoma hurmaavat matkalaisen ja paikallisen.

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Italian järvialueelta

Loma-asunto Pohjois-Italian järvialueelta on upea kokemus 

Loma-asunto Pohjois-Italian Gardalta merkitsee paitsi rantalomaa myös aktiivista harrastamista, sillä Gardalla voit hiihtää vesisuksilla, purjelautailla ja meloa kajakilla. Garda on Italian suurin järvi ja yksi suosituimmista lomakohteista Italiassa. Vuokraa loma-asunto Italiasta Garda-järven läheisyydestä ja olet myös upean viinialueen Valpolicellan ytimessä. Tiesitkö, että 370 neliökilometriä suuri Garda on Italian suurin järvi? 

Loma-asunto Italian järvialueelta ja lähellä Lago Maggiorea takaa sinulle rentouttavan loman, jota voit viettää juuri haluamallasi tavalla. Vuokraa talo Lago Maggiorelta ja lähde retkelle Isola Bellan saarelle katselemaan barokkilinnaa. Voit myös lähteä Isoal Madrelle katselemaan kasvitieteellistä puutarhaa tai Superioresin saariryhmälle maistelemaan ihania kalaruokia.

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Italian järvialueelta

Valsesian ja Lago Maggioren välissä on Ortajärvi. Ortajärven loma-asunnot tarjoavat upeita maisemia. Orta on myös Pohjois-Italian romanttisin järvi ja yksi alueen helmistä on ehdottomasti San Giulion saari. Tässä upeassa ja luonnonkauniissa ympäristössä on helppoa heittäytyä rentouttavaan lomatunnelmaan ja nauttia ikimuistoisesta lomasta Pohjois-Italian upeissa järvimaisemista Ortajärven rannalla.  

NOVASOLilla on myös loma-asuntoja ja huviloita Comolla, pohjoisemmassa Italiassa. Löydät tältä henkeäsalpaavan upealta järveltä mm. katedraalin, Bellagion ihanan kaupungin, joka sijaitsee järven etläpäässä. Vuokraa talo Comolta, Pohjois-Italiasta ja lähde päiväretkille upeisiin kaupunkeihin, kuten Leccoon ja Varennaan.

Koe upea Pohjois-Italia 

Luganojärvi sijaitsee Ticinon eteläpäässä. Vuokratalo Luganojärveltä merkitsee Alppien tunnelmaa ja upeita maisemia. Vuokraa loma-asunto Italian pohjoisosasta ja Luganosta ja olet upeiden ruokanautintojen, shoppailun, kulttuurin ja rentoutumisen ytimessä. Helpoiten vuokraat loma-asuntoja Pohjois-Italiasta suoraan täällä kotisivuillamme, mutta voit aina myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Tervetuloa vuokraamaan taloja, huoneistoja ja huviloita Italiasta sekä upeilta Pohjois-Italian järviltä NOVASOLin kautta!