search

Vuokraa loma-asunto Piemontesta

Piemonte on suosittu matkakohde Italian luoteisosassa. NOVASOL tarjoaa laatutarkastettuja loma-asuntoja myös tältä alueelta, jotta voit kokea Piemonten koskemattoman luonnon ja upeat maisemat omatoimisesti, itsenäisesti sekä omien aikataulujesi mukaisesti. Vuokraa mieleisesi loma-asunto Piemontesta kätevästi nettisivuiltamme ja koe upea loma kiehtovassa Italiassa

Vuokraa loma-asunto Piemontesta

Nähtävää ja koettavaa Piemontessa

Piemonte jakautuu erilaisiin maantieteellisiin alueisiin; Alppien vuoristoalue, Po-joen tasanko sekä loivasti aaltoileva nummialue, Hügelland. Aktiivilomista pitävät löytävät varmasti paikkansa Piemontesta - täällä voit kokeilla muun muassa vaellusta tai pyöräilyä, sillä alueella on kattava reittivalikoima, joka vie sinut henkeäsalpaavien maisemien läpi ja tarjoilee unohtumattomia luontoelämyksiä. Maggiorejärvi puolestaan tarjoaa monia urheilu- ja rentoutumismahdollisuuksia, kuten esimerkiksi kalliokiipeilyä ja uimista. Jos et halua majoittua koko lomaasi Maggiorejärvellä, suosittelemme kuitenkin edes päiväreissua alueelle. Tämä Italian toiseksi suurin järvi on tunnettu maisemistaan ja on aina käymisen arvoinen kohde. Vuokraa loma-asunto Piemontesta ja ihastu vaihteleviin maisemiin! Piemontessa voit nauttia rauhasta ja jättää arkiset huolet taaksesi. Upeat maisemat odottavat sinua joka päivä, kun astut ovesta ulos. Piemontessa voit lomailla myös talvisin. Maakunnassa sijaitseva Torino on sekä entinen talviolympialaiskeskus että suosittu talviurheilukohde. Erityisen hyviä hiihto- ja laskettelukohteita ovat Limone Piemonte, Sestriere sekä Bardonecchia. Ranskan ja Italian rajalla kohoaa myös Mont Blanc - Alppien korkein huippu, talviurheilijan paratiisi.

Vuokraa loma-asunto Piemontesta

Koe upea loma Italiassa - varaa loma-asunto Piemontesta

Pitkän vaelluspäivän jälkeen voit rentoutua omassa rauhassa loma-asuntosi yksityisyydessä ja kenties maistaa Piemonten laajaa viinitarjontaa - yhdessä Nutellalla päällystetyn leivän kanssa, joka on alueelta lähtöisin oleva herkku. NOVASOL tarjoa monia majoitusvaihtoehtoja, joista voit valita mieluisimman juuri itsellesi. Koko valikoimamme on laatutarkastettu työntekijöidemme toimesta, joten voit rauhassa tehdä valintasi mieleisestä loma-asunnosta. Nettisivuillamme pääset nimittäin rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden mukaan, jolloin löydät juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi vastaavat kohteet. Vuokrakoti kehystää lomasi vapaudella, omatoimisuudella sekä itsenäisyydellä ja se usein myös tarjoaa suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin vaikkapa hotellihuone. Vuokraa loma-asunto Piemontesta NOVASOLin verkkosivuilta helposti ja turvallisesti, vaikkapa kotisohvaltasi. Me odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne tänne Italian kiehtovaan lomakohteeseen!