search

Vuokraa loma-asunto Piemontesta

Piemonte on suosittu matkakohde Italian luoteisosassa. NOVASOL tarjoaa loma-asuntoja myös tältä alueelta, jotta voit kokea Piemonten koskemattoman luonnon ja upeat maisemat. Vuokraa loma-asunto Italiasta verkkosivuiltamme ja koe upea loma Piemontessa! 

Vuokraa loma-asunto Piemontesta

Aktiivilomat Piemontessa

Aktiivilomista pitävät löytävät varmasti paikkansa Piemontesta - voit kokeilla vaikkapa vaellusta tai pyöräilyä, sillä alueella on kattava reittivalikoima. Maggiorejärvi tarjoaa monia urheilu- ja rentoutumismahdollisuuksia, kuten kalliokiipeilyä ja uimista. Jos et halua majoittua koko lomaasi Maggiorejärvellä, suosittelemme kuitenkin edes päiväreissua alueelle. Italian toiseksi suurin järvi tunnettu maisemistaan ja on aina käymisen arvoinen kohde. 

Piemonte jakautuu erilaisiin maantieteellisiin alueisiin; Alppien vuoristoalue, Po-joen tasanko sekä loivasti aaltoileva nummialue, Hügelland. Vuokraa loma-asunto Piemontesta ja ihastu vaihteleviin maisemiin!

Loma-asunto Piemontessa - rentoutumisen tyyssija

Piemontessa voit nauttia rauhasta ja jättää arkiset huolet taaksesi. Upeat maisemat odottavat sinua joka päivä, kun astut ovesta ulos.
Piemontessa voit lomailla myös talvisin. Maakunnassa sijaitseva Torino on sekä entinen talviolympialaiskeskus että suosittu talviurheilukohde. Erityisen hyviä hiihto- ja laskettelukohteita ovat Limone Piemonte, Sestriere sekä Bardonecchia. Ranskan ja Italian rajalla kohoaa myös Mont Blanc - Alppien korkein huippu, talviurheilijan paratiisi.

Vuokraa loma-asunto Piemontesta

Koe upea loma Italiassa - varaa loma-asunto Piemontesta

Pitkän vaelluspäivän jälkeen voit rentoutua omassa rauhassasi ja kenties maistaa Piemonten laajaa viinitarjontaa - yhdessä Nutellalla päällystetyn leivän kanssa, joka on alueelta lähtöisin oleva herkku. NOVASOL tarjoa monia majoitusvaihtoehtoja, joista voit valita mieluisimman juuri itsellesi. Meille on tärkeintä, että sinä viihdyt lomallasi. Vuokraa loma-asunto Piemontesta NOVASOLin verkkosivuilta, helposti ja turvallisesti, vaikkapa kotisohvaltasi.