search

Vuokraa loma-asunto Molisesta

Keski-Italiassa sijaitseva Molise on ihastuttava matkakohde kaikille, jotka haluavat nauttia lomasta aidossa italialaisessa ympäristössä. Seudun pääkaupunki on Campobasso ja alueella asuu kaikkiaan reilut 300 000 ihmistä. Molisen rajanaapureita ovat Abruzzon alue pohjoisessa, Puglia idässä, Lazio lännessä ja Campanian alue etelässä. Molisella on kaikkiaan 35 kilometriä pitkä rantaviiva Adrianmeren rannalla ja lisäksi runsaasti vuoristoalueita, jotka peittävät peräti yli puolet alueen maaperästä. Vuokrattu loma-asunto Molisesta on hyvä tapa tutustua Italiaan ja vaihtelevaan Molisen seutuun!

Vuokraa loma-asunto Molisesta

Tekemistä ja nähtävää Molisessa

Molise on myös pullollaan historiaa, ja seudulta löytyy esimerkiksi monia linnoja sekä lukuisia luostareita, joihin tutustua. Molise on erinomainen lomakohde vuoden ympäri ja talvisin se soveltuu loistavasti talviurheilusta kiinnostuneiden matkakohteeksi, sillä Molisessa sijaitsevassa Campitello Matese -hiihtokeskuksessa esiinty eniten lunta koko Keski- ja Etelä-Italian alueella. Muutamia ehdottomasti näkemisen arvoisia nähtävyyksiä Molisen alueella ovat esimerkiksi Monforten linna Campobassossa, San Pietron katedraali Iserniassa sekä Frederick II keskiaikainen linna Termolissa. Lisäksi alueella järjestetään laaja kirjo erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, joiden pääteemoina ovat usein esimerkiksi taide, musiikki sekä ruoka. Alueen ruokakulttuuriin on myös erityisen suositeltavaa tutustua esimerkiksi vierailemalla monissa ihanissa ravintoloissa ja maistelemalla paikallisia perinneruokia sekä erikoisuuksia. Ruokakulttuuria Molisessa sävyttävät monet paikalliset aromaattiset yrtit, joita käytetään runsaasti kokatessa. Vuokraa loma-asunto Italiasta ja suuntaa monipuoliselle lomalle Molisen kiehtovalle alueelle!

Vuokraa loma-asunto Molisesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima laatutarkastettuja ja viihtyisiä loma-asuntoja Italiassa ja ympäri Eurooppaa. NOVASOLilla on monen kymmenen vuoden kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta, joten voit huoletta luottaa lomasi onnistumiseen. Vuokraaminen on helppoa ja kätevää nettisivuillamme, missä voit myös rajata hakua vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi - hakukriteereitä ovat muun muassa budjetti, majoittujien määrä, sijainti sekä asunnon palvelut ja sisältö. Loma-asunnon vuokraaminen lomaa varten on ehdottomasti suositeltavaa, sillä se kehystää lomasi vapaudella, omatoimisuudella sekä yksityisyydellä. Lisäksi vuokrakoti tarjoaa usein suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin vaikkapa hotellihuone. Tutustu valikoimaamme, rajaa hakua ja löydä unelmiesi loma-asunto Molisesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!