search

Vuokraa loma-asunto Marchesta

Koe vaihtelevat maisemat, taide, luonto ja gastornomia ja vuokraa loma-asunto Marchesta. NOVASOL on yksi Euroopan suurimmista loma-asuntojen välittäjistä ja meillä on ihania loma-asuntoja Marchesta tarjolla sinun matkaasi varten!

Marche on upea alue keskellä Italiaa, jonka maisemat vaihtelevat kallioisesta näkymästä, vuoriin ja rantoihin. Löydät aluelta useita ihania kaupunkeja, kuten Pesaro, Ancona, Macerata ja Ascoli Piceno. Vuokrattu loma-asunto Marchesta on loistava tapa viettää Italian lomaa, sillä monenlaiset mahdollisuudet odottavat sinua loma-asunnon oven takana. Turkoosi merivesi ja kävelyretket upeassa luonnossa ovat jo syy itsessään lähteä lomailemaan Italian keskiosaan.

Vuokraa loma-asunto Marchesta

Aktiiviloma Italiassa

Vuokraa loma-asunto Marchesta ja pääset tutustumaan sellaisiin luonnonsuojelualueisiin kuin Gran Sasso ja kansallispuisto Monti della Lagam Parco Nazionale dei Monti Sibillini. Omasta vuokratalosta Marchessa on helppoa lähteä vaelluksille, ratsastamaan, maastopyöräilemään ja melomaan koko alueelle.

Marchesta löydät myös hienoja rantoja, jotka eivät ole vielä massaturismin kansoittamia. Jos vuokraat loma-asunnon Marchesta lastesi kanssa, suosittelemme erityisesti ihania hiekkarantoja Fanossa, Senigalliassa ja San Benedetto del Trontossa.

Coneron niemimaa halkoo pehmeät hiekkarannat upeine jopa 500 metriä korkeine kalkkikivijyrkänteineen. Conero on sukeltajan, auringonottajan ja vesiurheilijan paratiisi. Loma-asunto Marchesta onkin hyvä tukikohta erilaisille päiväretkille ja Conero on yksi kohde, jossa kannattaa ehdottomasti käydä.

Anconan satamakapunki on myöskin suosikkilistalla. Anconasta pääset helposti Kreikan saarille ja paikka on tunnettu Brodetto kalakeitostaan, jossa on 13 eri kalalajia. Loma-asunto Marchesta ja läheltä Senigalliaa tarkoittaa myös monia pitkiä päiviä rannalla. Aurinkovarjot ja –tuolit odottavat lomailijoita hiekkarannoilla ja kaupunki on myös tunnettu upeista vaeltajasimpukoistaan. Ruoka on varmasti aina yksi kohokohdista, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Italiasta kauttamme.

Vuokraa loma-asunto Marchesta

Varaa loma-asunto Marchesta täällä kotisivuillamme

Tervetuloa NOVASOLille, mistä löydät huvilat ja huoneistot Italiassa kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Kaikki loma-asunnot Marchesta löytyvät täältä kotisivuiltamme ja voit varata niitä milloin vaan haluat suoraan netissä. Talon vuokraaminen Italiasta on kauttamme turvallista ja laatutaattua, sillä jokainen kohde on erikseen tarkistettu ja vuokraan kuuluu turvallisuuspakettimme. Tervetuloa etsimään unelmiesi vuokratalo, huvila tai huoneisto Italian keskiosassa sijaitsevasta Marchesta!