search

Vuokraa loma-asunto Lombardiasta

Italia on jo pitkään ollut turistien suosiossa, eikä suotta. Italia tarjoaa monenlaisia elämyksiä - yksi erityisen mielenkiintoisista alueista on Lombardia. Lombardia on yksi Italian suurimmista alueista. Alue sijaitsee Pohjois-Italiassa, jakautuen 11 pienempään maakunta-alueeseen sekä Milanon metropoliin. Lombardiasta löytää jokaiselle jotakin - alueella on paljon nähtävää ja koettavaa. Vuokraa loma-asunto Lombardiasta NOVASOLin verkkosivuilta, helposti ja turvallisesti.

Vuokraa loma-asunto Lombardiasta

Monipuolinen Lombardia

Lombardian maasto on hyvin vaihtelevaa; eteläinen alue on hedelmällistä tasankoa, kun taas pohjoisosista löydät vuoristoja ja järviä. Voit tehdä vaelluksia vuoristoissa tai nauttia maisemista pyöräillen tasangoilla. Alue on erityisen tunnettu maataloudesta ja kulttuurinähtävyyksistään. Vuokraa loma-asunto Italiasta, suuntaa lomalle Lombardiaan ja palaa pitkien päivien jälkeen omaan rauhaasi - meiltä voit vuokrata juuri sinulle sopivan majoituksen.

Lombardian mielenkiintoiset maakunnat

Sondrion maakunta sijaitsee Lombardian koillisosassa. Aivan alueen vieressä kohoavat Alpit tarjoavat unohtumattomia maisemia - puhumattakaan alueen monista viinitiloista, joista Sondrio on erityisen tunnettu. Vietä rentouttava loma Sondriossa ja maistele kuuluisia viinejä Alppien rinteillä!

Mantova on Lombardian kaakkoisosassa sijaitseva maakunta ja kaupunki. Aluetta koristaa monet renessanssityyliset pikkukylät jokien rannoilla, joista nauttii varmasti muutkin kuin historian ystävät. Mantova ei ole jäänyt huomaamatta - alueesta puhutaan jopa Shakespearen Romeossa ja Juliassa. Mantovan kaupunki sekä läheinen Sabbionetan kaupunki kuuluvat molemmat UNESCOn maailmanperintölistaan, ja Mantova valittiin vuonna 2016 Italian kulttuuripääkaupungiksi.

Cremonan maakunta omaa rikkaan ja monivaiheisen historian - täältä löydät keskiaikaisia kaupunkeja, kirkkoja, linnoja sekä kartanoita. Cremonasta peräisin olevat Stradivariuksen viulut ovat merkittävä osa alueen historiaa, ja aiheeseen voikin tutustua syvemmin maailman ainoassa Stradivarius-museossa.

Loma Lombardiassa

Myös Lodin maakunnasta löydät paljon linnoja, kirkkoja sekä luonnonpuistoja. Lodiin on rakennettu monia linnoituksia, jotka aikoinaan suojelivat Milanoa. Maakunta sijaitsee monien vesistöjen äärellä, ja alueelle tyypillistä onkin riisinviljely. Pysähdy Lodissa ja ihastu historiaan ja alueen lähiruokaan!  

Bergamo, Lombardian itäosassa sijaitseva maakunta sopii loistavasti sekä taiteen että urheilun ystäville - alueella on lukuisa valikoima pyöräily- ja vaellusreittejä, samoin kuin eritasoisia laskettelurinteitä. Urheilusta pitävä ei varmasti tylsisty! Bergamossa sijaitsee myös Crespi d’Adda, UNESCOn maailmanperintölistaan kuuluva vanha teollisuuskylä. Myös Bergamon samanniminen pääkaupunki tarjoaa upeita nähtävyyksiä. Erityisen kaunista kaupungissa on sen vanhakaupunki, josta löydät erilaisia kulttuurikohteita sekä paljon vanhaa arkkitehtuuria.

Brescian maakunta tarjoaa matkailijalle uniikkeja maisemia sekä arkeologisesti ja historiallisesti tärkeitä nähtävyyksiä. Brescia on Lombardian isoin maakunta. Alueella sijaitsee myös kolme isoa järveä; Gardajärvi, Iseojärvi sekä Idrojärvi, joiden rannoilla voit viettää rentouttavan loman. Bresciasta löydät paljon vanhoja, tärkeitä rakennuksia ja kirkkoja, joista osa kuuluu UNESCOn maailmanperintölistaan.

Loma Lombardiassa

Vietä rentouttava loma ja varaa loma-asunto Lombardiasta

Vuokraa loma-asunto Lombardiasta ja tutustu vaikkapa edellämainittuihin lukuisiin nähtävyyksiin - et tule tylsistymään! Tärkeintä on, että sinä viihdyt lomallasi. Siksi tarkistamme kaikki majoituksemme jo ennen kuin ne asetetaan vuokralle. Voit halutessasi asettaa kriteereitä hakiessasi vaihtoehtoja, jotta majoitus vastaa täysin toiveitasi. Vuokraa loma-asunto Lombardiasta NOVASOLin verkkosivuilta turvallisesti ja helposti ja lähde katsomaan, mitä Lombardialla on tarjottavana juuri sinulle!