Loma-asunnot Pohjois-Italiassa

Pohjois-Italia tarjoaa rentouttavia lomia kesäisin sekä talvisin - NOVASOLilta löydät useita vaihtoehtoja majoitukselle, esimerkiksi Forno di Zoldosta, Sappadasta tai Bellunosta. Vuokraa loma-asunto Italiasta jo tänään ja vietä unohtumaton loma Pohjois-Italiassa ja sen vuoristoalueilla! 

Loma-asunto Dolomiiteilla

Pohjois-Italia ja sen vuoret viittaavat usein Alppien koillisosassa sijaitsevaan Dolomiittien vuoristoon. Vuoriston korkein kohta on yli 3300 metriä merenpinnan yläpuolella. Alueen rikkaan kulttuurin lisäksi erityisesti kielistä kiinnostuneet nauttivat varmasti Dolomiittien monipuolisuudesta - alueella puhutaan italian lisäksi myös saksan ja ladinin kieltä. Tiesitkö, että Dolomiitit ovat kuuluneet UNESCOn maailmanperintölistaan vuodesta 2009 lähtien? 

Pakkaa sukset mukaasi ja vietä talvinen aktiiviloma Pohjois-Italiassa

Pohjois-Italian monet talvikohteet ovat oivallisia vaikkapa hiihtoon, lasketteluun tai lumilautailuun. Vuoristoisella alueella on lukematon määrä erilaisia laskettelukeskuksia, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneimmallekin laskijalle. Suosituimpia talvilomakohteita ovat esimerkiksi Sappada ja Monte Zoncolan, joka sijaitsee Karnisilla Alpeilla. Molemmat kohteet ovat suosiossa myös kesäisin. Erityisesti pyöräilijät ottavat toisistaan mittaa Monte Zoncolanilla, jonka rinteitä pitkin ajaessasi voit haastaa itsesi aivan uudella tavalla!

Loma-asunto Pohjois-Italiassa

NOVASOL on tänäkin päivänä yksi Italian suurimmista loma-asuntojen välittäjistä. Kaikki kohteemme ovat tarkistettu henkilökuntamme toimesta. Tämä takaa sen, että voimme tarjota laadukkaita, turvallisia ja luotettavia loma-asuntoja matkasi ajaksi. Loma-asunnon tulee vastata juuri sinun tarpeitasi - voit etsiä vaihtoehtoja eri kriteereillä verkkosivuillamme. Vuokraa loma-asunto Pohjois-Italiasta helposti ja luotettavasti NOVASOLilta!