Loma-asunnot Ortajärvellä

Koe Pohjois-Italian helmi, Ortajärvi (ital. Lago d’Orta) ja vuokraa huvila alueeltalomallesi! Luonnonkaunis ympäristö hurmaa sinut varmasti ja saa sinut helposti rentouttavaan lomatunnelmaan, kun vuokraat loma-asunnon Ortajärveltä Pohjois-Italian upiesta vuoristomaisemista. Talon vuokraaminen Pohjois-Italiasta ja Ortajärveltä on NOVASOLin kautta turvallista ja helppoa, sillä olemme välittäneet vuokrattavia huviloita ja loma-asuntoja Italiassa laatutakuulla jo vuosien ajan.

Kaunis Ortajärvi sijaitsee tunnetumman Maggiorejärven länsipuolella, Piemonten alueella Pohjois-Italiassa. Vuokraa huvila Ortajärveltä ja vieraile kauniilla St. Giulion saarella. Legendan mukaan ilkeä jättikäärme hallitsi saarta, mutta pyhimys Sankt Giulio onnistui häätämään käärmeen ja rakensi kirkon saarelle.

Loma Ortajärvellä

Lomaile omassa vuokrahuvilassa kauniissa Italian luoteisosassa

Ihastele näköalaa, joka vautuu kirkkaansiniselle järvelle ja huikean hienoille vuorille. Vuokrattava huvila Ortalla antaa mahdollisuuden viettää lomaa juuri sillä tavalla kuin haluat. Lähde uimaan, veneile saarelle, vaella tai lähde retkelle kuolliden kaupunki Agranoon, jossa voit nähdä muumioita.

Loma-asunto Lago d’Ortalla on loistava tukikohta lähteä erilaisille päiväretkille esim. kansallispuisto Val Grandeen tai suurkaupunki Milanoon, josta löydät kaiken sen, mitä ihminen ei edes osaa etsiä. Upea katedraali skeä muut kulttuurihistoriaalliset tärkeät monumentit, shoppailu ja ravintolat ovat Milanoa parhaimmillaan.

Varaa loma Ortajärveltä Pohjois-Italiasta

Jos haluat vuokrata loma-asunnon Ortalta, voit thdä sen helposti ja turvallisesti vaikka heti täällä kotisivuillamme. NOVASOL on Euroopan johtavia vuokrahuviloiden välittäjiä ja voimme tarjota monentasoisia ja hintaisia loma-asuntoja Ortalta. Kaikki loma-asunnot Italiassa ovat yksityisomisteisia ja jokainen niistä on myös erikseen tarkistettu, joten voit vuokrata itsellesi huvilan Ortajärveltä laatutakuulla NOVASOLin kautta.

Täällä kotisivuillamme on koko valikoima taloja, huviloita ja loma-asuntoja Pohjois-Italian järviltä ja niin myös Lago d’Ortalta. Jokaiseen vuokraan kuuluu turvallisuuspakettimme peruutusturvineen. Tervetuloa etsimään itsellesi sopiva loma-asunto tai vuokratalo Pohjois-Italian järvimaisemista!