Loma-asunnot Luganojärvellä

Haluaisitko lomailla lähellä upeaa luontoa huikeissa maisemissa? Suosittelemme siinä tapauksessa upeaa Pohjois-Italian järvialueella sijaitsevaa Luganojärveä (ital. Lago di Lugano) ja sen ympäristöä! Loma-asunto Pohjois-Italian järviltä tarjoaa rentouttavan lomapaikan hyvän ruoan, ulkoilmaharrastusten ja kulttuuririentojen keskeltä. NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja ja huviloita Luganojärveltä jo vuosien ajan ja meillä on hieno valikoima vuokrataloja Pohjois-Italian järvimaisemissa.

Loma Luganojärvellä

Lago di Lugano sijiatsee Maggiorejärven ja Comojärven välissä Pohjois-Italiassa. Alue tunnetaan kirkasvetisistä järvistään, vehreistä maisemistaan sekä huikeista vuoristaan, jotka paistattelevat taivasta vasten. Luganojärvi sijoittu Sveitsin sekä Italian molemmin puolin, jotne pääset helposti vierailulle molempiin mahin, kun vuokraat huvilan tai huoneiston Luganojärveltä.

Ihanaa lomailua Pohjois-Italiassa

Heräile rauhassa uuteen päivään vuokratalossa Luganojärven rantamaisemissa ja ihastele huikeita vuoristomaisemia suoraan omalta terassilta. Raikas ilma ja rakkaat ihmiset ympärillä tekevät lomastasi mahtavan kokemuksen. Vuokrahuvila Luganojärvellä tarjoaa monenlaista tekemistä lomallesi. Vaellusreitit ja pyöräilymaisemat ovat huikeita ja voit myös testata kalaonneasi tämän vuoristojärven ihanasta tunnelmast nauttien.

Loma-asunto Luganojärven rantamaisemista on loistava tukikohta erilaisille päiväretkille. Suosittelemme vierailua esimerkiksi Porlezzan kaupungissa, joka sijaitsee Luganojärven itäpäässä. Porlezza on kaunis kaupunki, jonka kaduilla on vaan ihana kävellä ja katsella italialaisten elämään, mutta suosittelemme myös tutustumaan San Vittoren kirkkoon. Vuokraa talo Luganojärveltä ja lähde päiväksi Milanon kulttuuririentoihin tai vaikkapa katsomaan jalkapallopelejä interin tai AC Milanin kotikentille.

Loma-asunto Luganojärvellä merkitsee myös tutustumista italialaiseen ruokakulttuuriin. Voit kokkailla paikallisista raaka-aineista herkkuja omassa keittiössä tai tutustua alueen upeaan ravintolatarjontaan. Maistele kermaista Risotto Milanesea, maukasta Osso Bucoa tai perinteistä Polentaa. Paikalliset viinit kruunaavat illallisen.

Vietä omanlainen loma Italiassa

Jos sinua kiinnostaa vuokrata talo Italiasta, suosittelemme tutustumaan NOVASOLin valikoimaan loma-asuntoja Luganojärven ympäristössä. NOVASOLilla on vuosien kokemus talon vuokrauksesta Pohjois-Italian järviltä ja voimmekin tarjota sinulle uniikin valikoiman loma-asuntoja ja huviloita upeista maisemista. Kaikki kohteemme ovat yksityisomisteisia ja siten erityisiä. Voit vuokrata loma-asuntoja Italiasta ja muualta Euroopasta turvallisin mielin, sillä olemme tarkistaneet jokaisen kohteen ennen kuin ne on otettu valikoimiimme. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunnot Italiasta ja Luganojärven rannalta NOVASOLin kautta!