Loma-asunnot Italiassa jokaiseen makuun

 

Italia on erittäin pitkä ja vaihteleva maa, jossa korkeat vuoret esimerkiksi Aostan laaksossa, Piemontessa ja Etelä-Tirolissa sekä upeat kukkulat ja laaksot Toscanassa sekä ihanan vehreät maisemat Umbriassa vievät sinut kukin aivan omaan maailmaansa. Lisäksi Sisilian ja Sardinian saarten ja eteläisen Italian rannikot ovat upeita rantakohteita, jossa Välimeren ilmasto takaa lämpöä vuoden ympäri. Löydät NOVASOLilta lomahuoneistot ja vuokrahuvilat Italiasta joka puolelta maata niin upean turkoosin meren rannalta kuin Alppimaisemista ja Dolomiiteiltakin. Löydät meiltä niin uima-altaalliset talot Italiasta kuin pienemmät lomahuoneistotkin. Jokainen loma-asunto Italiassa, kuten muuallakin Euroopassa on hyvin varusteltu ja voit valita teetkö herkkuillallisia omassa keittiössä vai lähdetkö johonkin lähialueen ravintolaan nautiskelemaan paikallisesta tarjonnasta hyvän viinin kruunaamana.

NOVASOL vuokraa loma-asunnot Italian maaseudulta mutta myös upeimpien kaupunkien läheltä ja uumenista. Taiteen ja historian ystäville löytyy vuokrattavat loma-asunnot Italian pääkaupungin, Rooman läheltä, kuten myös Venetsiasta, Napolista, Veronasta ja Milanosta. Valitse itsellesi sopiva lomakohde ja vuokraa talo Italiasta NOVASOLin kautta!

Loma Italiassa

Koe luksusloman tunnelma ja vuokraa uima-altaallinen talo Italiasta

Vuokraa huvila Italiasta, jossa on oma uima-allas ja koko perhe pääsee nauttimaan pienestä luksuksesta loman aikana. Harvan suomalaisen kotona on oma uima-allas, joten uima-altaallinen loma-asunto Italiasta tarjoaa erityisiä muistoja ja jotakin sellaista, jota lomalla haluaakin kokea. Italian ilmasto voi olla varsinkin kesäaikaan erittäin kuuma, joten oma uima-allas voi olla lomapäivien pelastus. Virkistävä pulahdus silloin tällöin tai koko päivän kestävät vesileikit ovat ihana kokemus hiostavana kesäpäivänä. Samalla, kun lapset viihtyvät altaan äärellä koko päivän, vanhemmat voivat rauhassa rentoutua vaikkapa kirjaa lukien, eikä tekemistä tarvitse miettiä tai keksi erikseen. Ruokahuoltokin toimii, sillä loma-asunnot Italiassa on aina varusteltu omalla keittiövarustelulla, joten nälkäiset suut saavat evästä jääkaapista heti, kun tarve vaatii. Takaamme, että uima-altaallinen huvila Italiasta tarjoaa sellaisen lomakokemuksen, jota koko perhe arvostaa!

Uima-altaallinen talo Italiassa

Hyppää pärskeisiin

Italiasta löytyy loputon määrä toinen toistaan upeampia nähtävyyksiä ja aktviteetteja kokeiltavaksi ja voitte lähteä pienille päiväretkille vaikka joka päivä. Vuokrahuvila Italiasta onkin loistava tukikohta matkan ajalle, mutta jos se on varusteltu omalla uima-altaalla, niin on erittäin ihanaa ja leppoisaa nauttia myös ns. kotipäivistä ja ottaa ihan rennosti suorittamatta jokaista nähtävyyttä. Aloita päivä ihanalla aamu-uinnilla, jonka jälkeen voit siirtyä terassille nauttimaan rauhassa aamiaista. Merivesi voi olla varsinkin kesäajan ulkopuolella melko viileää, joten uima-altaallinen loma-asunto Italiasta tarjoaa takuuvarmat lämpötilat myös keväisin ja syksyisin. Löydät uima-altaalliset loma-asunnot Italiasta ympäri maan. Voit tutustua valikoimaan valitsemalla hakuehtoihin vain sellaiset kohteet, joissa on uima-allas, jolloin löydät varmasti itsellesi sopivat vuokratalot Italiasta.

Vuokraa talo Italiasta ja nauti omasta rauhasta

Loma-asunnon vuokraus Italiasta on erittäin suosittua eikä mikään ihme. Kun käytössä on oma huoneisto tai huvila, niin sinun ei tarvitse viettää aikaa turistihotellien ruuhkaisissa aamupalapöydissä tai odottaa vuoroasi vastaanottotiskillä. Pääset nauttimaan lomastasi juuri haluamassasi seurassa. Koska jokainen loma-asunto Italiassa on erittäin hyvin varusteltu, voit nauttia lomastasi haluamallasi tavalla.

Jos paikalliset nähtävyydet kiinnostavat, voit käydä niitä läpi juuri sen verran kuin haluat ja sukeltaminen paikallisen ruokakultturiinkin voi tapahtua monella tavalla. Italialaisethan ovat erittäin vieraanvaraista kansaa ja ruoka on lähes pyhä asia. Pizzat, pastat ja pestot ovat vain osa niistä herkuista, joista pääset nauttimaan Italian lomallasi. Vuokraa huvila Italiasta ja lähde nauttimaan paikallisten viinitilojen ja juustoloiden antimista. Osta maistiaisista makeinta omaan illallispöytään ja valmista herkkuateria seurueellesi. Parasta talon vuokrauksessa onkin se, että saat nauttia elosta juuri haluamassasi seurassa ja omassa rauhassa.

Loma-asunto Italiassa jokaiseen makuun

Loma-asunnot Italiasta kaikkiin tarpeisiin NOVASOLilta

Jokainen NOVASOLin vuokrattava huvila ja huoneisto Italiassa, kuten muuallakin Euroopassa on yksityisomisteinen. Tämä tarkoittaa sitä, että valikoimamme on erityisen vaihteleva ja mielenkiintoinen. Loma-asunto Italiasta NOVASOlilta merkitsee sukellusta autenttiseen italialaiseen elämäntapaan, voithan asua kuten paikalliset itse. Koska haluamme varmistaa palvelumme laadun, jokainen loma-asunto Italiassa on myös erikseen valikoitu ennen kuin se on otettu vuokrauksemme piiriin. Asiantuntevat loma-asuntojen välittäjät käyvät kohteen tarkasti läpi, minkä vuoksi voimme taata kohteidemme laadun. Jokainen kohde on erikseen valokuvattu ja yksityiskohdat käyty läpi, joten sinulle ei varmasti tule ikäviä yllätyksiä saapuessasi lomalle Italiaan.

Löydät kaikki vuokra-asunnot Italian lomallesi täältä meidän kotisivuiltamme. Hakuehtoja muokkaamalla voit valita loma-asunnot Italiasta eri hinta- ja kokoluokissa ja valikoimaa voi tarkentaa vielä monilla muillakin ehdoilla. Jos haluat matkustaa yhdessä lemmikkisi kanssa, niin löydät myös lemmikkiystävälliset loma-asunnot Italiasta kauttamme. Voit myös hakea etäisyyttä merenrantaan tai golfauksen ystävälle sopivia loma-asuntoja Italiasta helposti muutamalla klikkauksella. Klikkaa itsesi ihanalle lomalle Italiaan ja vuokraa talo Italiasta seuraavalle matkallesi NOVASOLin kautta! Varauspalvelumme toimii internetissä vuorokauden ympäri, mutta halutessasi voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme. Tervetuloa!