Loma-asunnot Gardajärvellä

Gardajärvi on upea paikka viettää lomaa ja NOVASOL tarjoaa sinulle uniikin mahdollisuuden vuokrata monenlaisia loma-asuntoja Gardalta. Vuokraa loma-asunto Italiasta ja Gardalta ja pääset viettämään lomaasi kuin kuka tahansa paikallinen. Voit tutkia alueen luontoa ja kulttuuria juuri niin paljon ja sillä aikataululla kuin itse haluat.

Gardajärvi sijaitsee Lombardion ja Veneton alueille ja se on maan suurin järvi 370 neliökilometrillään.

Järvi on jäätikköjärvi, jonka ympärillä kasvavat oliivilehdot, sitruunapuut ja vuoret. Vuokraa huvila tai huoneisto Gardajärveltä kesäkuussa, niin pääset nauttimaan Gardan kaupunkifestivaalien tunnelmasta maistellen sardiineja skoolaillen paikallisilla viineillä.

Loma Gardajärvellä

Koe mahtipontinen Gardajärvi omasta loma-asunnosta käsin

Herää levänneenä loma-asunnossasi Gardalla ja nauti maukas aamiainen ihanissa maisemissa. Kirkkaansiniset vedet, sitruunapuut ja taivaaseen kipuavat vuoret kehystävät maisemaa omalla terassilla ja vuokrahuvila Gardalla onkin mahtava paikka nauttia luonnonkauniista ympäristöstä uiden, meloen, vaeltaen tai pyöräillen. Löydät alueelta myös hienoja kansallispuistoja.

Talon vuokraus Gardajärveltä merkitsee monia hienoja retkeilymahdollisuuksia. NOVASOLin loma-asunnot Gardajärvellä sijiatsevat Milanon ja Venetsian välissä, joten päiväretki näihin turistikohteisiin onnistuu helposti. Milanossa voit ihastella upeaa Katedraalia tai vierailla oopperatalo Teatro alla Scalassa. Venetsia on kanavineen nähtävyys ja kokemus itsessään. Myös Veronan romanttinen kaupunki on lähellä, kun vuokraat talon Gardalta.

Oma vuokratalo Gardajärveltä takaa myös huikeat makunautinnot. Vuokraa huvila Pohjois-Italiasta ja maistele ihanaa sahraminmakuista risotto milanesea, maukasta Osso Bucoa tai taleggiojuustoa. Voit ymös kokkailla loma-asunnossa itse haluamiasi herkkuja. Paikallinen Valpolicella-punaviini kruunaa varmasti aterian kuin aterian.

Vuokraa talo Pohjois-Italiasta netissä jo tänään

NOVASOLin loma-asunnot Gardajärvellä vaihtelevat niin hinta- kuin varustelutasoltaan, sillä jokainen kohde on yksityisomisteinen. Voit tutustua koko valikoimaamme loma-asuntoja Pohjois-Italian järvillä tai tutkia tarkemmin vain Gardajärven vuokrataloja. Helpoiten valitset itsellesi sopivat loma-asunnot ja vuokrahuvilat Italiasta täältä kotisivuiltamme, jssa voit varata niitä vuorokauden ympäri. Loma-asunnon vuokraus Gardalta on NOVASOLin kautta turvallista, sillä tarkistamme jokaisen kohteen etukäteen ja jokaiseen vuokraan sisältyy turvallisuuspakettimme. Tervetuloa lomalle vuokrattaviin huoneitoihin ja huviloihin Gardalle sekä muualle Italiaan!