search

Vuokraa loma-asunto Riviera di Ponentesta

Haaveiletko lomasta Italiassa Ligurian alueella, mutta et vielä tiedä tarkkaa kohdetta? Siinä tapauksessa suuntaa katseesi kohti Riviera di Ponentea ja sen loma-asuntovalikoimaa! NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman laatutarkastettuja loma-asuntoja Ligurian alueella Italiassa, joten täydellisen lomamatkan viettäminen Riviera di Ponentessa on mahdollista kauttamme. Riviera di Ponente käsittää läntiset osat Italian Rivierasta ja se ulottuu aina Genovasta Ranskan rajalle saakka. Kyseessä on kiehtova sekä kuvankaunis kohde, joka tarjoilee unohtumattomia lomamuistoja ja -elämyksiä koko perheelle! 

Vuokraa loma-asunto Riviera di Ponentesta

Nähtävyyksiä Riviera di Ponentessa ja Liguriassa

Riviera di Ponenten läntisissä osissa sijaitsee Ventimiglian lumoava kaupunki. Täällä historia ja nykyaika sekoittuvat kauniisti luoden ainutlaatuista tunnelmaa. Kaupungin historialliset nähtävyydet sekä modernit kadut täynnä erilaisia kauppoja ja putiikkeja houkuttelevat sinua tutustumaan kohteeseen perinpohjin. Vieraile muun muassa Hanburyn kasvitieteellisessä puutarhassa, joka on yksi Italian suurimmista ja Euroopan hienoimmista kasvitieteellisistä puutarhoista. Täällä kasvaa monipuolisesti erilaisia trooppisia ja subtrooppisia kasvilajeja, joiden seassa käppäily tarjoaa ihanan kokemuksen. Vieraile lisäksi myös roomalaisen teatterin raunioilla, arkkitehtuurisesti sekä historiallisesti tärkeässä keskiaikaisessa vanhassa kaupungissa, sekä San Michele Arcangelon kirkossa. 

Myös esimerkiksi Apricalen kaupunki, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä rannikosta ja Ligurian alueen rannoista, on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Täällä pääset seikkailemaan kaupungin kapeille kujille sekä kivirappusille, jotka mutkittelevat kauniiden kivitalojen ja rakennusten seassa. Apricale on yksi koko Italian kauneimmista keskiaikaisista kaupungeista ja tarjoilee lomallesi mitä ihanimpia historiallisia kokemuksia. Pitkin Ligurian alueen rannikkoa sijaitsee monia kuvankauniita rantakaupunkeja vieri vieressä ja loma-asunto Riviera di Ponentesta tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua niihin lomasi aikana. Voit muun muassa suunnata San Remon tunnettuun kaupunkiin ja kokea kuuluisat San Remon musiikkifestivaalit! 

Vuokraa loma-asunto Riviera di Ponentesta

Vuokraa loma-asunto Riviera di Ponentesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla sijaitsee loma-asuntoja Riviera di Ponentessa sekä merenrannalla, että lähempänä luontoa ja metsäalueita – voit itse päättää millaisissa maisemissa haluat lomasi mieluiten viettää. Täällä pääset viettämään ihania rantapäiviä alueen leveillä ja kuvankauniilla hiekkarannoilla, sekä myöskin kiertelemään rannikkokaupunkien kapeita kujia tutustuen lukuisiin kiehtoviin nähtävyyksiin – paras loma syntyy sopivasta sekoituksesta molempia. Jos haluat viettää loman autenttisessa ympäristössä eläen, kuten paikalliset, vuokraa loma-asunto Riviera di Ponentesta NOVASOLin loistavasta Ligurian alueen loma-asuntovalikoimasta. Vuokrakoti kehystää lomasi vapaudella, omatoimisuudella sekä itsenäisyydellä ja tarjoaa persoonallisen sekä kotoisan majoitusympäristön, jossa viihtyy koko perhe! Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja löydä unelmiesi loma-asunto Riviera di Ponentesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!