search

Vuokraa loma-asunto Riviera di Levantesta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Ligurian alueella Italiassa, mukaan lukien Riviera di Levantessa. Kyseessä on Ligurian rannikolla sijaitseva alue, joka on suosittua lomailualuetta Italiassa. Italia on aina ollut yksi eteläisen Euroopan suosituimmista lomailualueista – maa tarjoaa lukemattomia upeita kokemuksia sekä mielenkiintoisia nähtävyyksiä, jotka houkuttelevat matkailijoita vuosi vuoden jälkeen. Jos päätät viettää Italian lomasi Riviera di Levantessa, pääset nauttimaan kohteen kuvankauniista luonnosta sekä noin sadan kilometrin edestä rantaviivaa. Tutkiessasi aluetta, löydät monia muinaisia linnoja sekä luostareita, jotka tarjoavat historian havinaa lomallesi. Riviera di Levantesta löytyy lisäksi monia hyviä patikointireittejä, jotka ovat loistava tapa tutustua alueen luontoon ja maisemiin.

Vuokraa loma-asunto Riviera di Levantesta

Rentoutumista hurmaavassa ympäristössä

Aktiviteetti- ja tapahtumarikkaan päivän jälkeen on mukava viettää hieman rennompaa aikaa. Nappaa uimapuku ja pyyhe mukaan ja suuntaa kohti Riviera di Levanten ihania rantoja. Esimerkiksi Sestri Levantesta löytyy yksi koko alueen parhaista rannoista, joka on myös lapsiystävällinen. Rannalla voit rentoutua vaikkapa kirjaa lukien ja aurinkoa ottaen samalla, kun lapsesi saavat leikkiä rauhassa rakennellen hiekkalinnoja ja uiskennellen virkistävässä merivedessä. Jos haluat rentouttavan rantaelämän lomassa venytellä jalkojasi, lähde tutustumaan alueen hurmaaviin pieniin kalastuskyliin sekä vuoriston lähellä sijaitseviin idyllisiin pikkukyliin. Vuokraa loma-asunto Riviera di Levantesta ja lähde tutustumaan kohteen ihaniin ja viihtyisiin rantoihin.

Vuokraa loma-asunto Riviera di Levantesta

Retkiä ja reissuja lomallasi Riviera di Levantessa

Kun lomailet Ligurian alueella Italiassa, retki Cinque Terreen on ehdoton. Kyseinen alue kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin, joka itsessään jo kertoo siitä, kuinka upea kohde on kyseessä. Alueen kuvankauniit rinteet sekä idylliset kylät värikkäine taloineen luovat uskomattoman elämyksen. Pikkukylien pieniä ja kapeita katuja kierrellessä pääset nauttimaan Cinque Terren unohtumattomasta tunnelmasta täysin siemauksin. Retki Cinque Terressä venyy usein helposti koko päivän mittaiseksi, sillä nähtävää ja koettavaa riittää yllin kyllin. Maistele paikallisia herkkuja kylien idyllisissä ravintoloissa, ennekuin jatkat Cinque Terren ainutlaatuisen luonnon ja maisemien tutkimista. Loma-asunto Riviera di Levantesta tarjoaa loistavan perustan lähteä tutustumaan myös Cinque Terren kuvankauniiseen kohteeseen.

Vuokraa loma-asunto Riviera di Levantesta

Vuokraa loma-asunto Riviera di Levantesta NOVASOLin kautta

Loma-asunnon vuokraaminen on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat elää lomasi aikana kuin paikallinen. Lisäksi yksityinen loma-asunto tuo lomallesi paljon itsenäisyyttä sekä omatoimisuutta ja mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Loma-asunnon ansiosta sinua ei myöskään lomallasi häiritse muiden lomalaisten läsnäolo ja hulina. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto Ligurian seudulta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kohteen aktiviteetteihin sekä nähtävyyksiin ja luo unohtumattomia elämyksiä sekä kokemuksia koko perheelle. Vuokraa loma-asunto Riviera di Levantesta NOVASOLin kautta jo tänään ja nauti kohteen monipuolisesta tarjonnasta seuraavalla lomallasi Italian auringon alla!