search

Vuokraa loma-asunto Levantosta

Haaveiletko Italian ainutlaatuisesta luonnosta ja maan kiehtovasta historiasta? Siinä tapauksessa käännä katseesi kohti NOVASOLin loma-asuntovalikoimaa upeassa Levantossa, Ligurian alueella! Levanto on yksi koko Ligurian alueen kauneimmista alueista. Se sijaitsee lähellä Cinque Terren uskomattoman upeita maisemia, joissa yhdistyy kuvankaunis meri sekä historialliset ja arkkitehtuuriset monumentit. Levanton loistava sijainti henkeäsalpaavien maisemien ympäröimänä tekee tästä kohteesta täydellisen rentouttavan ja virkistävän loman viettämistä varten. NOVASOLin laatutarkastetusta valikoimasta jokainen löytää epäilemättä mieleisensä, ja loma-asunto Levantosta tarjoilee unohtumattomia elämyksiä sekä täydelliset puitteet Italian lomaa varten! 

Vuokraa loma-asunto Levantosta

Nähtävää ja koettavaa lomallasi Levantossa

Loma-asunto Levantosta tarjoaa loistavan tilaisuuden lähteä tutustumaan kohteen ja lähialueiden kiehtoviin nähtävyyksiin ja kokemuksiin. Levantossa kannattaa tutustua erityisesti Saint Andrewn 1200-luvun kirkkoon, joka esittelee goottilaista arkkitehtuuria parhaimmillaan, Piazza della Loggian aukioon, jonka 1200-luvun loggia on saanut UNESCOn tunnustuksen kulttuurin ja rauhan monumenttina, sekä Piazza Cavourin kauniiseen 1500-luvun aukioon. Lisäksi Levantossa kannattaa osallistua paikallisiin tapahtumiin, mikäli sellainen juuri sinun lomasi kohdalle sijoittuu. Tapahtumien kautta pääsee parhaiten tutustumaan paikalliseen kulttuuriin sekä ihmisiin. Levantossa järjestetään muun muassa erilaisia musiikki-, kulttuuri- sekä ruokatapahtumia, joista kaikki ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia. Loma-asunto Levantosta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kaikkeen siihen, mitä tällä kiehtovalla kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Levantosta

Vuokraa loma-asunto Levantosta NOVASOLin kautta

Levanton merellisen sijainnin ansiosta lomallasi täällä pääset myös nauttimaan ihanista ranta- ja satamakokemuksista. Ihania rantamaisemia persoonallistavat karunkauniit kalliot ja jyrkänteet, jotka nousevat taustalla. Kaiken kaikkiaan maisemat Levantossa ja sen ympäristössä ovat upeat ja ehdottomasti ainutlaatuiset. Parhaiten lomastasi pääset nauttimaan, kun käytössäsi on vuokrattu loma-asunto Levantosta – vuokrakoti kehystää lomasi vapaudella, omatoimisuudella sekä yksityisyydellä. Lisäksi vuokrakoti tarjoaa usein suuremmat sekä monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Vuokraaminen on helppoa ja kätevää suoraan nettisivuillamme, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän, asunnon sijainnin sekä asunnon palveluiden perusteella. Näin löydät juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot! Vuokraa unelmiesi loma-asunto Ligurian alueelta ja Levantosta NOVASOLin kautta, ja nauti unohtumattomasta lomamatkasta upeissa maisemissa sekä täydellisissä puitteissa!